Vertaal deze pagina naar:

Hoe kunnen we nu talentvolle mensen financieel helpen of goede projecten ondersteunen?

25-04-2021


Heb ergens een tijdje op zitten broeden


Eindelijk ben ik dan zover...

Een tijdje geleden bood ik iemand aan hem te helpen om hem financieel te ondersteunen door z'n kunstwerk te promoten of te verkopen middels mijn verkoopkanalen. Iemand anders reageerde toen op mijn aanbod of ik haar wilde ondersteunen om haar kunstwerken te promoten.

Sommige mensen geraken door de gecreëerde crisis in een financieel lastig pakket of situatie, doordat er enerzijds financiele kanalen worden afgesloten en anderzijds er tijd ingeruimd moet worden om te zorgen voor anderen als mantelzorger.

De afgelopen tijd heb ik goed nagedacht hoe ik dat kan gaan oppakken voor deze mensen, die nu door de gecreëerde crisis tussen de wal en het schip in geraken. En het risico lopen alles kwijt te geraken wat hun lief is.

Weet en besef dat meerdere mensen hen reeds voorgingen, die alles kwijtraakten wat hen lief was. En er dan een groot gevecht komt waar je dan in terecht gaat komen.

Misschien kunnen we elkaar daarom tijdig in het 'Licht' zetten, zodat er tijd en aandacht komt voor datgene waar jij goed in bent. Dat kan een dienst zijn, een bepaalde activiteit of bijvoorbeeld kunstwerken. Zodat al dit moois bewaard blijft voor de toekomst.

Door mijn eigen netwerk en de hulp van anderen ben ik nu gekomen waar ik nu ben. Ik heb na vele jaren van inspanningen een mooi netwerk op kunnen bouwen en verkoop nu T-shirts en merchandise artikelen met een boodschap. Door de winst kan ik nu bepaalde dingen doen, onder andere mijn projecten verder uitbreiden, zoals de websites en platforms en onze zelfvoorzienende projecten.

Mijn plan

Mijn plan is een webshop te openen waarbij ik producten van andere mensen aanbied, waarmee ik een bepaald contact of relatie mee heb. 90% van de verkoop gaat dan naar diegene die het product te koop heeft en 10% gaat naar mij (als commissie zijnde).

De verkoop van de producten vindt dan uitsluitend plaats middels PAYPAL, omdat deze een uitstekende kopersbescherming biedt (voor diegene die de producten koopt).

Na het verzenden van de producten en een goede ontvangst door de koper krijgt de verkoper binnen 4 weken de 90% uitbetaald.

(Eventueel is in overleg ook een andere ruil mogelijk).

Wanneer je interesse hebt hoor ik het wel middels het onderstaande e-mailadres:

E-mailadres ►info@freedom-for-all.com

PS. Stuur dan ook je info mee, zodat ik het kan beoordelen en kan bekijken.

To do

Wat ik nu als eerste ga doen is een paginalink aanmaken, waarbij ik producten, bezigheden of diensten van aanbieders kort ga omschrijven, met een link naar diegene die de producten, diensten of kunstwerken te koop heeft staan of aanbied.  Zodat deze energiestroom alvast op gang gaat komen voor de mensen waarmee ik een goed contact onderhoud en die ik op dit moment alvast in het Licht wil zetten.

Immers alles waar je tijd, aandacht of energie aan geeft groeit in onze aardse wereld ❤️

Heb je interesse voor je producten, activiteiten of diensten voor deze paginalink?

Zie paginalink ► https://www.freedom-for-all.com/talentenpagina/

Laat het mij dan even weten op het onderstaande e-mailadres:

E-mailadres ► info@freedom-for-all.com

PS. Stuur dan eventueel direct een omschrijving mee van datgene wat je doet, een paar goede foto's (of afbeeldingen) en eventueel video's en een link naar jouw website of pagina.

Voorbeeld ► https://www.freedom-for-all.com/l/voorbeeld-talentenpagina/


Zomerjurkjes met een boodschap ❤️

Heb je een leuk idee voor een zomerjurkje?

Laat het mij even weten!Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)