Vertaal deze pagina naar:

Hoe gevaarlijk is nu de G-straling werkelijk?

04-01-2021
 

Is 5G straling een moordwapen? Kunnen ze de straling zelf opschroeven?

Ik denk van wel, en in combinatie met nanofijnstof kan dat volgens mij zeer gevaarlijk zijn.

Moeten we massaal de alarmbellen laten rinkelen?


Onderstaand bericht las ik vandaag op Facebook op 03-01-2020:

Tussen nu en enkele dagen zwaardere lockdown, andere regels en/of meer zogenaamde coronagevallen. Morgen of overmorgen zullen de cijfers van zogenaamde besmettingen weer hoger zijn en/of strengere regels. Dit is iedere keer zo gegaan.

Iedere keer wanneer (zoals gisteren) de kunstmatige straling even uit staat en veel minder is en vervolgens (zoals gisteravond en nacht) er nieuwe en/of zwaardere kunstmatige stralingfrequenties aangezet zijn, zijn er blijkbaar ineens veel meer coronagevallen en/of strengere lockdown.

Gezien dit gisteren dus zo was en vandaag de extremere en nieuwere kunstmatige stralingfrequenties ook duidelijk voelbaar zijn via voornamelijk buren en dit eigenlijk iedere keer zo is geweest, zal dit dus de komende dagen ook zo zijn.

Meer zogenaamde corona gevallen en/of zwaardere/nieuwere maatregelen dus tussen nu en enkele dagen dus.

Bron: Dingeman de VisserGod bless you All ❤️

Covid-19 is geen virus, zoals ze ons hebben doen geloven. Het is een bacterie die, versterkt door 5G-elektromagnetische straling, ontsteking en hypoxie veroorzaakt.

Tip: Houd de berichtgeving in de gaten en lees ook even onderstaande blog.

https://www.freedom-for-all.com/l/waarom-het-zogenaamde-verbod-van-de-overheid-op-hydroxychloroquine-hcq/


Zelf denk ik dat de corona symptomen verband houden met 5G straling.

Topics op Facebook werden vaak van mij verwijderd wanneer ik hierover schreef.

Na hoeveel doden gaan we in actie komen?

Tip: Wanneer legio mensen het extreem benauwd gaan krijgen of een hartaanval krijgen denk dan aan 5G straling.

EMV (Electro Magnetische Velden) is straling die dwars door je lichaam heen gaat, net als röntgenfoto's.

5G beslaat een nieuw frequentiebereik, te weten tussen de 30 - 300 Gigahertz.

5G vervangt 4G niet maar opereert naast 4G en heeft een kortere golf. In vergelijking tot radio, is 4G zeg maar de 'AM' (langere golf) en 5G is 'FM' (kortere golf).

Het bereik van een 4G zendmast is als een waaier die om zich heen reikt, ongeveer 120 graden. Het signaal van een 4G zendmast kan ongeveer 30 km ver reiken.

Bij 5G is het bereik op 1 punt gericht met naar dat punt een enorm grote bandbreedte (dat wil zeggen de hoeveelheid data die tegelijkertijd over een bepaalde verbinding kan worden vervoerd) dat zorgt voor extreem hoge pulsaties, te vergelijken met een magnetron.

Doordat 5G werkt met veel hogere frequenties op de korte golf en dus het bereik minder groot is, zullen buitengewoon veel antennes nodig zijn om het 5G veld te creëren. Er zal altijd een directe lijn, zonder onderbrekingen (bv. een boom, vandaar dus de bomenkap) tussen de mobiel van de gebruiker en de antenne zichtbaar moeten zijn, dat betekent een antenne op vrijwel elke 10 meter afstand.

Bron ► https://holistik.nl/5g-gezondheid-schadelijk-straling/


Informatie nanofijnstof en chemtrails


Ga jezelf eens informeren over de invloed van nanofijnstof, (door de verbranding van brandstoffen en uitstoot van uitlaatgassen van auto's), en de invloed van chemtrails. Wat wordt in de lucht gespoten door de vliegtuigen die een rasterwerk van witte strepen maakt?

Bestudeer onderstaande informatie eens en ga eens nadenken waarom we nog steeds gebruik maken van brandstoffen zoals benzine en diesel in plaats van waterstof.

Denk ook eens aan de depopulatieagenda, de geschreven tekst op de Georgia Guidstones, de uitrol van het 5G netwerk en de corona maatregelen. Maak verbindingen, connect de dots.

Zie jij het complete plaatje reeds aan de hand van mijn blogs?


ZIJN ER OPGESLOTEN BEJAARDEN ONNODIG OVERLEDEN? HADDEN, HORECA, WINKELS, KANTOREN EN THEATERZALEN NORMAAL OPEN KUNNEN BLIJVEN?

Onder de video is het volgende te lezen:

Ton Rademaker is ionisatie deskundige. Hij werkte decennia lang in de research van de Kema Electrotechniek onder meer in China. Het genezende effect op het ademhalingsgestel komt voort uit lucht met extra negatieve ionen. Door negatieve ionen kunnen TBC patiënten in berggebieden en aan Zee genezen. Reeds decennia wordt kunstmatige ionisatie toegepast als middel om ziekenhuizen en andere ruimten te reinigen van stof, bacteriën en virussen.

Rademaker en zijn collegae adviseren daarom de ionisatiemachine als effectief middel tegen het Coronavirus. Een eenvoudig en goedkoop apparaat dat ook succesvol in ziekenhuizen in Wuhan werd toegepast.


Tip: Bekijk de onderstaande info eens.


Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com