Vertaal deze pagina naar:

HET STOPT NU!

22-12-2023

Negatief denken... Waardoor je je negatief gaat voelen. Dit kun je stoppen. Wanneer je besluit... Dat het genoeg is geweest.

Vandaag kreeg ik een bijzondere e-mail van Mike, hij schreef mij het volgende:

Ik wou dat ik je de magische formule kon geven om negatief denken te stoppen... Of dat wanneer jij besluit... Het stopt NU! Dat het direct over is. Maar je weet zelf denk ik ook wel... dat stoppen met de grootste "verslaving" die de mens ooit heeft gekend: Negatief Denken. Een proces is. Een proces waar tijd, energie en werk in gaat zitten. Waar je zult vallen en opstaan. Waar je momenten zal hebben van teleurstelling... dat het niet zo snel gaat als je wilt. Maar ook momenten... waar ik dagelijks zo dankbaar voor ben. Dat je negatieve gedachten nog maar 10% van de kracht hebben die ze ooit hadden. Je demonen... worden baby demonen. En dat is een wereld van verschil... Van leven in een hel op aarde... Naar een leven waar je elke dag weer dankbaar bent... dat je weer een dag mag. Wijd je toe aan dat proces... en besluit. Het stopt NU.

van Bewustzijn naar Hyperbewustzijn

Een Blauwdruk naar Mentale Vrijheid

Een stressvrij en betekenisvol leven in een Stap voor Stap Programma.

Klik hier als je een blauwdruk wilt hebben om vrij te breken uit de Mentale Gevangenis.

Met liefde, Mike

Website: https://mikeharhangi.nl

Mijn boodschap voor jou:

Alle informatie kwam op het juiste moment op mijn en ons gezamenlijke pad wat leidt naar Wereldvrede. En ja, ik wist als kind al dat ik een Missie had te doen in mijn aardse leven.

Soms dacht ik weleens, wat moet ik doen om de geschiedenisboeken in te gaan. Het gaat goed komen lieve lezers, er gaat nieuwe geschiedenis geschreven worden. Mijn naam zal daarin voorkomen, samen met Ad van Rooij ga ik wereldgeschiedenis schrijven. Eigenlijk is die al geschreven die nieuwe geschiedenis, daar zullen velen achter gaan komen.

Dat kun je lezen door HIER te klikken.

Heb de laatste maanden hard gewerkt achter de schermen, samen met Ad van Rooij en zijn dochter en vele andere Waarheidsvinders die het goed voor hebben met de wereldbevolking.

Dank jullie wel allemaal voor jullie aandeel daarin, voor het Grote Geheel. Onze Missie is gezamenlijk volbracht, zowel in de hemel als op de aarde, Amen!

Straks ga ik en mijn vertrouwelingen verder met de onderstaande website.

https://www.freelifeworld.info/


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN EERDERE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...