Vertaal deze pagina naar:

Het nieuws van vrijdag 18 december 2020

18-12-2020

Op alle mogelijke manieren wordt propaganda verspreid om de bevolking zoveel mogelijk te vaccineren (COVID-19 injectie). De berichten van nu zijn dat je zonder vaccinatiepaspoort je straks onder andere wordt beperkt in het kopen, verkopen en het reizen.

De ruil van het wel of niet vaccineren is het hebben van privileges of niet.

Laat jij je vaccineren of injecteren met COVID-19?

Heb jij je reeds goed laten informeren?

Nee? Kijk dan even naar deze blog over vaccineren door hier te klikken.

Rutte.... Als wij niet ingrijpen is het hek van de dam... Kamer denkt na over vaccinatie plicht.... De wereldbevolking moet aan de slavernij.... Bekijk de video en oordeel zelf...

<< BREAKING NEWS >>


De Amerikaanse Minister van Defensie beveelt het Pentagon niet meer mee te werken aan overdracht naar Team Biden.

Lees het bijgaande bericht van Revan Rising.

Dit doemscenario bericht las ik vandaag 18-12-2020 op social media (Facebook) met bijgaande afbeelding van teletekst:

Jolanda Verbeel schreef:

"We worden meer en meer geïsoleerd mensen iets wat een ieder al wist, de dag dat De Jonge de spoedwet aankondigde.

Nu worden de zaken gesloten waar veel winkels al dicht waren en morgen wat dan? Een agent aan uw deur dat u niet meer naar buiten mag of een leger dat paraat staat om u af te schieten mocht u toch naar buiten komen.

Wat een democratie hebben we toch he, maar dan wel een met een tintje van een hele grote DICTATUUR!"

Joop Soesan
Joop Soesan
Froukje T Urksema schreef vandaag:


We denken nog steeds in Nederland dat het wel goed komt....????

Vanaf 27 december worden Israëlis ingeënt, zonder vaccinatie geen toegang tot winkelcentra en andere plekken.

Berichtgeving van  Joop Soesan op 10 december 2020


Premier Netanyahu en minister van Volksgezondheid Edelstein op Ben Gurion Airport.

Foto via GPO

Israël zal op 27 december beginnen met het toedienen van het coronavirusvaccin aan burgers, maakte premier Benjamin Netanyahu woensdagavond bekend.

Iedereen die is ingeënt ontvangt een vaccinatiepaspoort, zonder dit paspoort geen toegang tot winkelcentra en andere publieke ruimten.

Tijdens een persconferentie op de dag dat de eerste paar duizend Pfizer-vaccins in Israël aankwamen om transport en opslag te testen, zei Netanyahu dat het doel zou zijn om 60.000 mensen per dag te vaccineren, voornamelijk via de plaatselijke gezondheidsfondsen.

Iedere persoon die is gevaccineerd, krijgt een groen paspoort en kan vrij bewegen, en heeft daarmee toegang tot winkelcentra en andere publieke plekken, voegde hij eraan toe, hoewel hij en minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein zeiden dat de details van het programma binnenkort zullen komen.

"Hoe meer je wordt gevaccineerd, hoe meer de economie zich kan openen", zei Edelstein woensdagavond.

Voor veel Israëlis stuit dit op problemen omdat men het gevoel heeft dat men zelf geen beslissing meer kan nemen of iemand wel of niet wordt ingeënt. Uit recente peilingen blijkt dat slechts 25% van de bevolking bereid is zich te laten inenten, de rest heeft grote onzekerheid over de gevolgen van het inenten.

Een ander vrachtvliegtuig met honderdduizenden extra vaccindoses zal vandaag, donderdag aankomen, en volgende week zullen er nog een miljoen vaccins aankomen.

Ondertussen lijkt het erop dat de regering vandaag zal beslissen of families al of niet tijdens de Chanouka week bij elkaar mogen komen.

Er ligt een plan klaar om een verbod uit te vaardigen dat families na 17.30 uur niet bij elkaar niet mogen bezoeken, om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bron ► https://joopsoesan.podbean.com

Joop schrijft op joods.nl dagelijks over het nieuws uit Israel. Daarnaast publiceert Joop twee keer per week een podcast over Israel en de Joodse wereld.

In de podcast van 17-12-2020 spreek ik over wel of niet laten vaccineren tegen het coronavirus, de overvloedige regen in Israël, en veel ander nieuws uit Israël.

Podcast 17-12-2020 ► https://joopsoesan.podbean.com/e/mijn-nieuwe-podcast-van-donderdag-17-december-2020/

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com