Vertaal deze pagina naar:

"Het lang verborgen geheim" geschreven door John Baselmans

11-01-2021

Als U wil weten wat er nu gaande is lees dan dit boek "Het lang verborgen geheim" geschreven in 2019.

John Baselmans schrijft vervolgens:

Veel heb ik beschreven, gelezen en meegemaakt. Maar alsmaar miste ik een stukje van de puzzel. Hoeveel stukjes ik ook aanpaste er bleef een open plaats in het geheel.

Of het een teken was wat ik niet opmerkte of een manier om door te gaan, maar duidelijk was dat er een deeltje zich bleef verbergen en waar ik omheen bleef gaan.

Door vele geloven door te worstelen dacht ik het antwoord te vinden. Toen ik verder ging wroeten in de oude geschriften, vele losse documenten en afbeeldingen die op mijn pad kwamen, wilde het laatste stuk maar niet passen.

Ondanks mijn reizen in het heden en verleden maar ook de toekomst en ondanks het uit elkaar trekken van de hogere sektes en clubjes van elite bleef er een duistere hoek in het geheel. Een hoek die duidelijk deze personen vermoeden maar geen toegang hebben buiten een zeer selecte groep.

Bij het beschrijven van deze mensen dook er een oude kaart op en via die kaart kwam ik op teksten die mij een nieuw pad gaven in de wereld van de energie. Vele kanalen pasten en zelfs het geheel zoals we nu zaken wetenschappelijk hebben vastgelegd, kwamen op één lijn te staan.

Ik kwam op geschriften en verslagen van personen die al duizenden jaren beweerden dat de aarde hol was. Er kwamen teksten, bewijzen, geschriften en kaarten naar boven die allemaal wijzen naar een aarde anders dan dat die ons voorgehouden wordt.

Het waren files van een tweede wereldoorlog die direct onder Hitler bewaard bleven daar ze zwaar geheim waren. Toen ik eindelijk deze documenten kon inzien en bestuderen was mijn laatste puzzelstukje gevallen.

De geheimzinnige "baas" over de wereld die via geloof en politiek de wereld op aarde bepaalt, openbaarde zich. Ook werd het me veel duidelijker de verschillende beelden en werelden waar ik alsmaar in beland.

Duidelijk werd me wat de ware rol van het leven op aarde is. Al maanden schrijf ik op sociaal media dat mijn leven geleefd is en ik terugkeer naar de wereld waar ik thuishoor.

Die wereld staat nu open voor mij.

Het boek is makkelijk als pdf file te downloaden met de onderstaande link.

https://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Geheim-download.pdfWilt U reageren op deze info?