Vertaal deze pagina naar:

HET IS TIJD OM HET STOKJE OVER TE NEMEN IN DEN HAAG!

02-11-2021

Reactie van DEFEND n.a.v. de beelden uit Den Haag van afgelopen zondag:


[Forwarded from 🔔Klokkenluiders🔔 voor 🕊vrijheid🕊 (Vrijheid)]

Wij als DEFEND zijn geen relschoppers, hooligans al helemaal geen rechts extremisten laat dat ten eerst al voorop staan!!

Wij zijn vaders EN moeders met een gezin en kinderen. Staan op voor onze kinderen en vrijheid nadat het compleet mis ging in ons landje. Toen er op demo's als oa Amsterdam en Malieveld zo'n geweld werd gebruikt door politie op onschuldige burgers dachten we dit kan niet we willen er staan voor onze mede mens. 👊

Wij zullen nooit als eerste geweld gebruiken of zijn daar op uit, maar zullen ook niet zomaar ervoor wijken. Het is zorgelijk hoe er opgetreden word en dit moet niet de bedoeling zijn voor mensen die hun stem willen laten horen!!


DEN HAAG 31-10-2021


Afgelopen Zondag is er weer een hoop commotie onstaan en gisteren kwam het zelfs in enkele nieuws zenders etc. Helaas vertellen deze natuurlijk ook niet de waarheid en zitten vol leugens, omdat ze onze groep willen framen als geweldadig en extreem rechts.

We zouden messen hebben en knuppels en de politie bekogelen met zwaar vuurwerk.
WAUW wat doen jullie je best om ons in een kwaad daglicht te zetten.


Niet is minder waar en hierbij onze kant van het verhaal:

We zouden ons deze dag samenvoegen met de 4 Juli beweging, en ons zo van locatie na locatie bewegen. We troffen onze broeders en zusters die middag op het Schalk Burgerplein om te verzamelen. Al binnen enkele minuten verschenen de eerste politie auto's en ME bussen al op deze locatie, in de tussentijd zijn er enkele vuurpijlen de lucht in gegaan als startsein van de demonstratie voor deze dag.

Waarna we na de volgende locatie zouden gaan. Helaas zijn wij niet verder gekomen dan dit punt omdat daar de ME al als wilde hyena's uit de bussen vlogen en daar al schreeuwde MAXIMAAL GEWELD GEBRUIKEN, MAXIMAAL OPSCHALEN💥!!!

We waren op dat punt helaas met te weinig, er werd met bussen op ons ingereden, wat goddank niet gelukt is nadat de ME volle bak door hun eige actie op een paal geknald is en ze hun eigen bus total los reden ipv onze broeders🙏🏻!!

Politie jullie vielen ons aan!!

Bij het maximaal geweld van de ME hebben we ons natuurlijk wel verdedigd en een broeder nog kunnen ontzetten uit een arrestatie. Het is ze nog gelukt uiteindelijk een klein groepje van ons te pakken en die beelden liegen er natuurlijk ook niet om. Zoals we al zo vaak aangegeven hebben zullen wij zelf niet als eerste geweld gebruiken, en zo zie je ook aan de beelden die gemaakt zijn dat onze broeders zich netjes overgaven en riepen, we doen niks!!

Vervolgens wordt er op losgeknuppeld alsof we beesten zijn die beelden kennen jullie allemaal nu wel. De politie (romeos) zijn zelfs in de wijk geweest, waar ze winkels na binnen zijn gegaan om de bewoners daar tegen ons op te zetten dat we rechts extremisten zijn in de hoop natuurlijk de schilderswijk tegen ons te krijgen.

Diep en Diep triest in onze ogen.

Vervolgens is dit natuurlijk gisteren in verschillende media dit verhaal opgedoken, waar wij weer neergezet worden als relschoppers met messen, en geweld na de politie gebruikte en uit waren op een confrontatie etc etc.

🔥 FRAMING tot en met en alles wat wij niet zijn, en onze broeders en zusters niet voor staan.

NOGMAALS WIJ ZIJN OOK OUDERS DIE WILLEN OPSTAAN EN ER VOOR ONS VOLK STAAN!!!!

En nee, we zullen mischien niet zo snel wijken, dat is ook ons motto. Maar ook alleen zullen wij het niet redden. SAMEN moeten we het doen en zullen we er met jullie staan.

Door de framing willen ze jullie bang maken voor ons, zodat jullie niet gezien willen worden met ons, en zo een EENHEID van ALLE groepen uitgesloten wordt.

Terwijl jullie, onze mede-mens niks hebben om bang voor ons te zijn.

We staan er voor ons, jullie, voor het volk!!!!

🙏👊❤️

》DEFEND.........Wat goed dat steeds meer dokters en verpleegkundigen zich uitspreken!


Zie website ► https://www.ninefornews.nl/ic-verpleegkundige-klapt-uit-de-school-de-cijfers-van-de-jonge-kloppen-echt-niet/


Luister Allen naar deze videoboodschap!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)