Vertaal deze pagina naar:

Het Grotere Plaatje

23-12-2020

Hieronder volgen 10 stellingen, lees ze eens rustig door:


  1. In het heelal krioelt het van het leven, en vele buitenaardse beschavingen zijn miljoenen jaren verder dan wij in technologische en spirituele ontwikkeling.

  2. Buitenaardse bezoekers komen hier al langer dan er mensen op Aarde leven, maar een universele wet schrijft voor dat een lagere beschaving met rust gelaten wordt.

  3. Sommige hogere technologie, zoals vrije energie, anti-zwaartekrachttechnieken en trillingstechnieken waarmee ziektes genezen of materie onvast gemaakt kan worden, is ook op Aarde bekend. Maar dit wordt geheim gehouden.

  4. De machtigste mensen ter wereld vormen een criminele kliek die aan duivelsaanbidding doet en die het volk actief bestrijdt, onwetend houdt, bang maakt en vergiftigt.

  5. Onze Aarde is ongeveer 600 miljard jaar oud (inclusief gasfase). Ze is, net als de meeste andere planeten en manen, hol van binnen en wordt (ook) aan de binnenkant bewoond. Door de centrifugale kracht van de rotatie groeit de aardbol jaarlijks een paar centimeter, waardoor de continenten uit elkaar drijven.

  6. Alles is gemaakt door, en is onderdeel van, de Schepper die zichzelf ervaart via talloze verschillende levensvormen en universums. Per universum is er minimaal één God die dat heelal mede vormgegeven heeft en beheert.

  7. Alle materie is licht-energie die op een bepaalde frequentie vibreert. In deze energie bestaat volledig bewustzijn en zo kan materie door bijvoorbeeld DNA of het menselijk brein beïnvloed worden. Alle kennis, gedachten en intenties op een planeet vormen samen het collectief bewustzijn. Onze maatschappij is een afspiegeling van ons collectief bewustzijn.

  8. De moderne mens is het resultaat van genetische experimenten die een kwaadaardig buitenaards ras lang geleden op de inheemse mensen in Zuid-Afrika uitvoerde. De aanpassingen in het DNA maakten ons slaafs, bevattelijk voor ziekten en beperkten ons bewustzijn.

  9. De ziel van een mens doorloopt honderden levens waarin hij alle aspecten van het leven en het morele spectrum ervaart, waardoor hij zich spiritueel ontwikkelt. Tussendoor verblijven zielen in de hemel, waar ze voltooide levens evalueren en nieuwe levens plannen, met behulp van hun gidsen.

  10. Al het leven beweegt zich in cycli, van verschillende lengtes. Momenteel verkeert de Aarde in een proces dat Ascensie genoemd wordt, waarin een cyclus van dualiteit afgesloten wordt en een harmonieus tijdperk begonnen wordt in een hogere dimensie.


Resoneerde deze informatie bij jou?

Of totaal niet?

Bron ► https://www.hetgrotereplaatje.nl/index.phpWil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com