Vertaal deze pagina naar:

Het grote Meesterplan van Trump, JFK (Jr.) en Prinses Diana

17-01-2021


We hebben ons al gerealiseerd dat hij, om in leven te blijven, zijn vliegtuigcrash regisseerde in 1999.

JOHN KENNEDY JUNIOR


De oudste zoon van de Amerikaanse president John Kennedy.

Nu is hij bijna 60 jaar oud.

(Excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten vanwege de vertaling vanuit het Engels)


In een tijd dat hij met Hillary Clinton zou strijden om een ​​zetel in de Senaat, had hij een explosief op zijn privéjet ontdekt. Hij ontwapent het maar besluit het plan helemaal door te spelen.

Dus op de scène van een vliegtuigongeluk kwamen naast hem zijn vrouw Caroline en haar zus Lauren Bisset om het leven. De familie Kennedy is de belangrijkste pijler van de Democratische Partij en een van de 13 machtigste families ter wereld. Maar bijna traditioneel werden ze vermoord.

Wat Trump vandaag doet, heeft president Kennedy besloten het te doen. Daarom is hij vermoord. Later, in 1968, rende Robert Kennedy's broer ook naar het presidentschap, maar tijdens de succesvolle verkiezingscampagne werd hij ook vermoord.

De hele wereld herinnert zich de driejarige zoon van de president, de kleine baby, die als eerbetoon aan de soldaten in de door paarden getrokken lijkwagen, waarin de vleeseter bij zijn geliefde vader was.

John Kennedy Jr werd geboren nadat de vader van de president was gekozen en groeide op in het Witte Huis. Toen hij opgroeide, raakte hij bevriend met de rijke zakenman Donald Trump, die ook geschokt was door de moord op de president en zijn ouders zochten naar de waarheid.

Jaren zijn verstreken en nu weten we dat de moord op Kennedy werd georganiseerd door George Bush. John Kennedy Jr en zijn vriend Donald Trump beloven de moordenaars van de president te lokaliseren en het hele vicieuze corrupte systeem te vernietigen dat over de hele wereld als corrosieve maagzweer wordt opgelegd.

Met hen prinses Diana, die na het verlaten van de Britse koninklijke familie geen grote kans had om in leven te blijven. In 1997 ontmoette ze John Kennedy Jr en Trump en samen overwegen ze het plan voor haar redding.

Kort daarna organiseerde ze haar dood in Parijs en de hele wereld was geschokt door haar verlies. Ik stop hier niet voor details, maar ze leeft en is betrokken bij het plan van Trump en Kennedy dat is ontwikkeld om de planeet te zuiveren van kinder- en mensenhandel en onderworpen aan kwaadaardige sekten met opofferende kinderen. Diana had zelf de gruwel van het satanisme meegemaakt in de underground van Buckingham Palace.

Kennedy Jr., hoewel hij een van de 'fijne' 13 bloedfamilies is, koos niet alleen een ander levenspad, maar besloot met de hulp van vriend Trump de aarde te zuiveren van satanisten, maffia en corruptie die kinderen aanranden. Deze definitie omvat de hele heersende politieke elite van de Verenigde Staten van de afgelopen decennia en haar satellieten in de meeste landen over de hele wereld, maar ook bankiers, advocaten, artsen, senior managers van bekende bedrijven, Hollywood - het sterkste ideologische instituut van nieuwe normaliteit, wereld beroemde zangers en muzikanten.

Al 20 jaar hebben ze dit plan tot in detail uitgewerkt. Toen ze besloten dat het tijd was, werd Trump president, achter hem staan ​​200 senior patriotten van de politie die vastbesloten zijn hun leven te wijden aan het succes van die zaak, en Kennedy en Diana zijn nog steeds undercover. Veranderd en gemaskerd staan ​​echter dicht bij hem tijdens zijn demonstraties.

Miljoenen Amerikanen weten al dat Kennedy Jr leeft, net als de talrijke digitale soldaten van de patriottische Q-beweging die in verschillende landen worden ingezet. Ze kozen de letter Q als hun symbool, de 17e letter van het Engelse alfabet, omdat deze niet wordt gedetecteerd door de kunstmatige intelligentie van elektronische netwerken.

De patriottische Q-beweging is ontstaan ​​in het tijdperk van president Kennedy, maar na zijn dood trekt hij zich terug en verschijnt hij opnieuw met de verkiezing van Donald Trump tot president. Q is Kennedy Jr zelf en de rest zijn z'n fans. Toegewijde dienst met complexe numerieke codes op sociale netwerken en alleen zij kunnen andere digitale soldaten ontcijferen en introduceren voor zover nodig.

De meeste tweets van president Trump zijn gecodeerde berichten. Hij heeft zijn hele leven numerologie op een zeer hoog spiritueel niveau gestudeerd en past perfect bij dit systeem. Zelfs de tijd, minuten en seconden waarin hij zijn tweets vrijgeeft, zijn gecompliceerde gecodeerde informatie over wat komen gaat.

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com