Vertaal deze pagina naar:

Het gebruik van THC olie en de werking ervan

04-02-2021


🍀 Sharing is Caring 🍀 Gebruiksaanwijzing van THC-oil 🍀


Als je een flesje thc-oil lang laat staan, zal je zien dat er zich onderin een bezinksel kan vormen.

Daarom: voor gebruik het flesje thc-oil ondersteboven houden en stevig schudden.

Het pipetje enkele malen vullen en weer leegknijpen.

De olie wordt onder de tong gedruppeld en werkt in 15 minuten, blijft 4 a 5 uur werkzaam.

Daarom wordt in ernstige gevallen 3x per dag olie genomen.

Neem 1-3 keer per dag een druppel onder de tong en kijk daarbij in een spiegel, zodat je de druppels ziet vallen en goed kunt tellen. Als je niet het gewenste effect bereikt, verhoog dan de volgende dag de dosis met een druppel.

Neem ook eens een druppel extra als daar de tijd voor hebt, bijvoorbeeld `s avonds en je het je kunt permitteren om een beetje high te worden. Zo leer je wat dat voor gevoel is en dat je er niet bang voor hoeft te zijn.

Nog belangrijker is dat je zo je maximale dosis leert kennen die bij ieder mens verschillend is. Fine tunning, Als je je maximale dosis kent weet je tot hoever je kunt gaan bij je zelfmedicatie.

De volgende stap is onderzoeken met hoe weinig olie je toe kunt, terwijl je toch voldoende medicinaal effect ondervindt. hoe minder je van welk medicijn dan ook gebruikt des te beter.

Je zult merken dat na enige tijd oliegebruik je lichaam vaak zelf de balans herstelt, je gaat minder gebruiken en "vergeet" olie in te nemen. Bewaar de olie gewoon op kamertemperatuur als je haar dagelijks gebruikt.

Wil je de olie langere tijd bewaren (maanden/jaren) doe het flesje dan in de koelkast. Wel dien je het dan telkens op kamertemperatuur brengen want koude olie is dik en traag. Ook dien je goed te schudden voor gebruik omdat koude olie gaat klonteren.

Gebruik op de huid:


De olie of creme kan ook gewoon gebruikt worden op de huid, bij wondjes, wratten, eczeem of huidkanker wilt bestrijden. In ernstige gevallen is pure wietolie zoals gebruikt wordt voor kankerpatiënten beter. Pure wietolie wordt meestal alleen gebruikt bij kanker.

Meestal gebruiken we 5x of 10x verdund.

Wietolie werkt heel goed bij: Asperger - ADHD - Artrose - Artritis - Borderline - Crohn - Depressie - Slapeloosheid - Parkinson - Chronische pijn - Glaucoom - Migraine - Multiple scelerose - OCPS - Reuma - Spastische darmen - schizofrenie - Spierspasmen - Trauma - Misselijkheid - Kanker - Fybromyalgie - Wratten en nog veel meer....

THC-oil is 10x verdund (1 ml wietolie (amnesia) en 9 ml hennepzaad olie koudgeperst biologisch 100%) in een pipetflesje van 10 ml.

Het medicijn werkt bij iedereen anders, dosering is ook voor iedereen anders, wij raden altijd aan als je voor 't eerst deze olie probeert, om dan te beginnen met nr. 1 (10x verdund) zodat je 't een beetje kan "leren" kennen.

Vriendelijke groet,

🍀  Gezond van toen 🍀

https://wietolie.nl/thc-zalf/Eigenschappen van zeoliet (Clinoptiloliet)


Clinoptiloliet, heeft haar zeer specifieke eigenschappen te danken aan haar driedimensionale kristallijne structuur. De driedimensionale kristallijne structuur is te vergelijken met een "honingraat-" / "spons-" structuur met zijn vele "kanalen" en "poriën". De inwendige oppervlakte van zeoliet is enorm en kan oplopen tot 450 vierkante meter per gram [m2/g]. Ieder soort natuurlijk zeoliet heeft zijn eigen karakteristieke honingraatstructuur.

Het ruimtelijke skelet van zeoliet is opgebouwd uit aluminium- en siliciumionen, die onderling door zuurstofatomen met elkaar zijn verbonden. Op moleculair niveau zitten die zo gerangschikt ten opzichte van elkaar, dat langgerekte kanalen en poriën ontstaan. De poriën kunnen 50 procent van het volume van het kleimineraal uitmaken. Aan de silicium(Si)- en de aluminiumionen(Al-) heeft het kristal zijn hoge negatieve lading te danken. De verhouding Si/Al bepaalt de negatieve lading van het kleimineraal. Hoe meer siliciumionen (Si4+) vervangen zijn door aluminiumionen (Al3+) hoe hoger de negatieve lading van het kristal. Deze negatieve lading wordt geneutraliseerd door positieve ionen, die geen deel uitmaken van het kristal.

In natuurlijke zeolieten komen o.a. de mineralen Na+, Ca2+, K+, Mg2+ in de poriën voor om deze negatieve lading te neutraliseren. Doordat ze geen deel uitmaken van het kristalrooster, laten ze zich eenvoudig vervangen door andere positieve ionen, bijvoorbeeld NH4+, NH3+, Fe3+, Pb2+, Cd2+, Cu2+, Cs+, Zn+. Zo fungeert zeoliet als een ionenwisselaar.

Door de unieke samenstelling en structuur van Clinoptiloliet heeft dit natuurlijke zeoliet dan ook zeer specifieke eigenschappen o.a.:

Clinoptiloliet werkt als een ionenwisselaar, moleculaire zeef, katalysator en absorbeerder.
Clinoptiloliet kan tussen 12 en 25 gram ammonium / kg clinoptiloliet binden.

Clinoptiloliet kan tot wel 30% van haar gewicht aan vloeistof (water, olie, etc.) absorberen.
Clinoptiloliet bestaat voor ca. 70% uit SiO2 (Silicon dioxide), ook wel bekent als Silica. Het bestanddeel van het droogproduct Silica-Gel.

Clinoptiloliet heeft het vermogen om allerlei onaangename (organische) geuren te absorberen en te binden.

Clinoptiloliet heeft het vermogen om zware metalen (o.a. lood, zink, ijzer, mangaan, cadmium, nikkel) uit bodem, water en lucht te absorberen en te binden.

Clinoptiloliet heeft het vermogen om giftige- en schadelijke organische stoffen zoals fosfaten, nitraten, ammoniak, etc. uit bodem, water, en lucht te absorberen en te binden.

Natuurlijke zeolieten zijn veilig voor mens, dier en milieu en zijn 100% natuurlijk.
Gezond van toen

Zeoliet is een oeroude mineraal.

Super om de oerkennis en de 4 elementen tot je te nemen.

Vulkanisch as, gestold in de juiste omstandigheden in diepte in zee.

Vuur licht water en aarde.

Ook zeer goed, om de alcohol energieën los te koppelen.

Alcohol zet de poorten open om lagere frequentie je lichaam in te laten stromen.


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com