Vertaal deze pagina naar:

HET EERSTE DEEL VAN MIJN AARDSE MISSIE ZIT ER BIJNA OP: MIJN TIJD NA 8 APRIL 2024 GA IK GEHEEL ZELF INVULLEN, TEN DIENSTE VAN DE MENSHEID.

30-03-2024

Lieve Lezer / Lieve Lezeres,

Als je een digitale krant hebt die iedereen kan en wil lezen zul je altijd het laatste nieuws moeten blijven volgen. 

Ben hoofdredacteur en eigenaar van De Nieuwe Media. Ik heb daarom momenteel nooit rust in mijn leven. Vind ik dat erg? Neen! Want het is immers mijn Missie in mijn leven om iedereen te informeren wat de grote kranten verzwijgen voor de onwetenden onder ons.

Op 30 maart 2024 schreef ik het volgende artikel:https://www.de-nieuwe-media.nl/l/overzicht-gebeurtenissen-op-stille-zaterdag-30-maart-2024-voor-pasen/

Ben erg dankbaar dat ik bepaalde ervaringen mocht opdoen in mijn aardse leven. Het waren mijn eigen levenslessen die ik nodig had om mijn Missie te kunnen uitvoeren en te kunnen volbrengen. 

Het eerste deel van mijn Missie is nu bijna volbracht, daarna komt het tweede deel. Daar ben ik mij nu reeds op aan het voorbereiden. In het tweede deel zal ik vele reizen gaan maken.

In het eerste deel van mijn reis heb ik veel op de stoel gezeten om te schrijven. De pen is scherper als het zwaard is mij gebleken. Dat is de reden dat ik op 13 augustus 2018 heb besloten met mijn pen de Waarheid te gaan opschrijven. Dit zal ik overigens blijven doen zolang ik leef en kan schrijven.

Ik heb het tot heden overleefd door naar mijn 'Hogere Zelf' te luisteren, ik hoorde de stem van God (onze Bron) die mij hielp in soms levensbedreigende situaties die ik meemaakte.

Ben ondanks alles een zeer dankbaar en tevreden mens geworden.

Dank jullie wel voor jullie vertrouwen in mij.

Dank voor jullie lichamelijke, mentale en financiële steun.

Het eerste deel van mijn Missie is bijna volbracht...

Maandag 8 april 2024 is het keerpunt geworden in mijn aardse leven. Vanaf die tijd ben ik mijn eigen tijd en leven geheel zelf gaan bepalen. De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat gold zeker ook voor mij. Moet mij er echt toe zetten om de laatste artikelen te schrijven.

Heb in soms zeer moeilijke omstandigheden mijn artikelen voor De Nieuwe Media moeten schrijven. En soms heb ik ook bepaalde keuzes moeten maken om mijzelf te beschermen voor parasieten (energiezuigers), die graag op mijn kennis, tijd en energie wilden meeliften. Ik heb het eerste deel van mijn Missie tot heden kunnen volbrengen doordat ik in mijn eigen kracht ben gaan staan.

Je kunt mij nog steeds financieel ondersteunen door een donatie over te maken.

https://steunactie.nl/actie/help-en-ondersteun-mij-aub-met-mijn-missie-voor-de-wereldbevolking

Dank je wel om de laatste loodjes voor mij minder zwaar te laten wegen.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN NIEUWSTE BLOGS

De betekenis van het in de filosofie veel gebruikte begrip metafysica helder uitgelegd in 4 minuten met een aantal duidelijke voorbeelden.