Vertaal deze pagina naar:

HET ECHTE NIEUWS KOMT VAN DE KLOKKENLUIDERS

11-01-2021

Van de Nederlandse media (TV, radio, kranten en internet) gaan we de waarheid niet horen!

Vanavond kreeg ik deze mail in mijn inbox, die als volgt luidde:


Beste Dienie,


<< BREAKING WDW JOURNAAL LIVE 20.30 UUR 11 JANUARI 2021 >>


Het door de Nederlandse media verboden BREAKING NIEUWS bereikt u vandaag WEER via weesdeweerstand.nl.Het is per direct van groot belang de WAARHEID te blijven delen in Nederland, want de mainstream is ten gunste van de cabal aan het spinnen, zoals verwacht.

Jij speelt een cruciale rol met het delen van deze informatie, want 80% van Nederland is nog in diepe slaap. De waarheid maakt vrij, al maakt die je eerst doodziek.

Vraag je niet af wat jij kunt bijdragen aan de broodnodige grote verandering in Nederland, maar DEEL deze live uitzending via alle mogelijke kanalen die je maar kunt bereiken. Je bent daarmee van doorslaggevend belang! 

Van de Nederlandse media (TV, radio, kranten en internet) gaan we de waarheid niet horen!

Stuur deze mail door naar familie en vrienden, maak op Facebook een videoparty aan door de livestream te delen met al je vrienden en/of openbaar, stuur de youtube link door aan iedereen via twitter, facebook, telegram enz. enz.


De verschillende streams voor deze uitzending staan op de website:

https://www.weesdeweerstand.nl/president-trump-press-conference-live/


Tot later!

het WDW TEAM

www.weesdeweerstand.nl


Luister naar de onderstaande video medelanders!

Deel, deel, deel...

Jij speelt een cruciale rol met het delen van deze informatie, want 80% van Nederland is nog in diepe slaap. De waarheid maakt vrij, al maakt die je eerst doodziek.Wilt U reageren op deze Blog?

Gob bless you All ❤️