Vertaal deze pagina naar:

HET DEMONISEREN VAN ANDERS DENKENDEN...

16-11-2022

Hoe voelt dat nu om als anders denkende of als complotdenker of wappie te worden bestempeld?


Ondertussen ben ik (Dienie) het al zo gewend om als anders denkende (wappie of complotdenker) te worden bestempeld...

 Heel toevallig kwam ik zojuist een goede tekst hierover tegen en dacht, dat ga ik toch nog even ONLINE zetten, voordat ik naar bed toe ga, dus bij deze...


Razende Ronnie schreef het volgende:

Het demoniseren van andersdenkenden,


De term complotdenker wordt meestal gebruikt door de gelovers van staatspropaganda die zelf geen kritische vragen durven te stellen, vaak bang om verstoten te worden uit de veilige kudde of die vrezen hun status te verliezen, ze spelen dan liever het spel mee en komen pas met kritiek als de meerderheid hen voor ging.

Alleen sterke mensen durven zich uit te spreken over de manipulatie met data, onrecht dat mensen wordt aangedaan, dierenleed, misbruik van macht en censuur door de gevestigde media. Het echte complot is namelijk alle kritiek weg zetten als desinformatie of een complotverhaal, dan ontneem je mensen meteen het woord maar het bevestigt alleen maar dat je te dicht bij de waarheid bent gekomen.

Complotdenkers starten geen oorlogen, dwingen je niet tot medische ingrepen, chanteren je niet met een dwangpas en zetten mensen juist aan het denken en stimuleren een kritische kijk op beleid. Wie twijfel zaait is geen terrorist maar wil dat ook de andere kant van het verhaal verteld wordt.

Wanneer je beide kanten van het verhaal mag kennen spreek je pas over vrijheid en democratie, zodra je dat los laat glijd je af naar een totalitair systeem, iets dat nu steeds meer vorm krijgt in Brussel en dat trekjes begint te krijgen van het oude Rome, we weten hoe dat ooit geeindigd is.

Mijn boodschap voor nu:


Durf te zeggen wat je denkt en wees geen kuddedier.

Ik heb dat ook moeten leren en durf nu te zeggen wat ik denk.

Het is een groot en enorm groeiproces geweest bij mij, maar het is mij gelukt.

Dank aan iedereen die mij de moed en de kracht hiervoor gaf.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)