Vertaal deze pagina naar:

HET BEWUSTZIJN VERSPREIDT ZICH RAZENDSNEL IN ONZE WERELD ❤️

21-01-2024

Het bewustzijn verspreidt zich razendsnel, raast als een storm over over onze aarde en stimuleert mensen op cellulair niveau om te ontwaken en hun kracht te ontdekken. 


Je moet moed tonen en niet bang zijn om alles wat je ziet en voelt duidelijk te begrijpen en correct te benoemen. De vrijheid van ieder mens en van de hele samenleving als geheel hangt af van de vraag of je jezelf kunt dwingen altijd de waarheid te vertellen. 

De levenslessen die je moet leren omvatten het zeer moeilijke onderwerp onderscheidingsvermogen, dat betrekking heeft op jouw relaties met zowel de materiële als de immateriële werkelijkheid. Elke dag moet je keuzes maken, en jouw keuzes bepalen jouw welzijn.

Het is net zo belangrijk om aandacht te besteden aan je gedachten - ze sturen en bepalen niet alleen je leven in de fysieke driedimensionale wereld, hun echo's bereiken andere realiteiten en beïnvloeden deze.

Pleiadiërs

Mijn boodschap voor jou:

De tekst hierboven kwam ik tegen op social media. Wanneer je een Lichtwerker bent zul je alle facetten herkennen wat in de blog hierboven is beschreven.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN EERDERE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...