Vertaal deze pagina naar:

HEBBEN DIEREN EEN DIEPERE SPIRITUELE MISSIE OP AARDE?

28-02-2023

Oh ja, dat hebben zij!


❤️Door Bewuste Herinnering

Dieren zijn bewuste wezens met een eigen geest, in tegenstelling tot wat mensen graag willen geloven.
Het gebeurt vaak dat we onze soort als de enige voelende wezens op deze planeet zien. Maar een diepere blik op alle dieren zal die mythe meteen losbarsten.

Dieren kunnen waarnemen wat er in hun omgeving gebeurt. Ze voelen de gevoelens van de mensen waarmee ze omgaan. Ook zij kunnen een bewuste reactie vormen op de gebeurtenissen die hen beïnvloeden. Net als mensen hebben ze hun spirituele missie en zijn ze hier op aarde om hun levensdoel te vervullen.

Van grote wetenschappers tot spirituele leraren, iedereen heeft gezegd dat alle vormen van leven een bewustzijn hebben. Mensen hebben geen monopolie op de materie.


Maar de niveaus van bewustzijn variëren

Het zou dus verkeerd zijn om te zeggen dat dieren uitgesloten zijn van de denkpiramide. Vanaf huisdieren tot alle wilde dieren functioneert iedereen onder een chakra systeem. Ze hebben een doel te vervullen in dit leven en kijken uit naar een mystieke reis na het verzamelen van ervaringen uit het fysieke rijk.

Onze interactie en betrokkenheid met dieren zijn in vele opzichten cruciaal. Laten we in dit artikel de spiritualiteit van dieren en hun diepere doel in ons leven begrijpen.


Dieren brengen onze geest, lichaam en geest in balans

Dieren delen dezelfde wereld waarin wij leven. Het klopt dus alleen maar dat ons leven met elkaar verweven is. Dieren helpen ons bij het bereiken van spirituele groei en dienen ons op verschillende manieren in onze evolutionaire reis door het leven.

Je moet gehoord hebben over honden die nachten op het graf van hun eigenaar doorbrengen of huisdieren die sterven aan depressie wanneer ze gescheiden zijn van hun baasjes. Dit zijn pure voorbeelden van liefde, loyaliteit en veerkracht en beperkt zich niet tot gedomesticeerde dieren alleen.

Om contact te maken met een dier of met hen in gesprek te gaan, gaat parallel aan het spreken van de taal van liefde. Ze geven onvoorwaardelijke liefde over ons. De positieve energie die hun aanwezigheid met zich meebrengt, maakt de negativiteit in ons leven teniet. Ze geven je huis, geest, geest en lichaam op meerdere manieren energie en brengen eventuele negatieve energie in balans die in de hoeken op de loer ligt.


Huisdieren en de Pandemie

Het doel van dieren is duidelijker geworden na het begin van de wereldwijde pandemie. Wetenschap zegt dat huisdieren een remedie zijn voor de ziel. Ze werden de kernbron van emotionele steun. Dieren hebben een manier om je angst te verlichten en je stressniveau te verminderen.

Meer mensen begrijpen steeds vaker het belang van een huisdier in huis hebben. Een kat of een hond hebben betekent dat je een mentale instorting kunt vermijden. Verschillende artsen hebben opgemerkt dat dieren kunnen helpen bij paniekstoornissen, depressie, eenzaamheid, hartgerelateerde problemen, Parkinson, angst, rouw, enzovoort.

Dieren zijn natuurlijke genezers. Ze kunnen je verdriet absorberen zodat je je reis van spirituele genezing kunt beginnen. Ze zijn ook levendige metgezellen voor wie last heeft van posttraumatische stressstoornissen.


Adopteer een dier om liefde te verspreiden

Met de schokkende snelheid van dieren achterlaten of wreedheid, moeten mensen hun steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat deze positieve lichtstralen hun leven niet in duisternis doorbrengen.

Een van de manieren waarop we deze wereld kunnen helpen is door te adopteren.


Anatole France zei ooit:

Totdat je van een dier houdt,

blijft een deel van je ziel on ontwaakt.

Dus, het is tijd om de warmte en liefde die we van dieren krijgen te omarmen en wat aan hen terug te geven.

Begrijp het diepere, spirituele doel van dieren om een verschil te maken in je leven.

Bron ► https://consciousreminder.com/2021/02/18/do-animals-have-a-deeper-spiritual-mission-on-earth/