Vertaal deze pagina naar:

Hampstead kinderen

05-02-2021

Schokkend! Dit is echt heel erg, wanneer je deze kinderen hoort praten breekt je hart...

Satanische rituelen in Engeland


Hampstead COVER UP!!!


Een paar jaar geleden kwamen schokkende videoverklaringen over een satanisch pedonetwerk naar buiten van Gabriel en Alisa, twee Britse jonge kinderen van Ella Draper.

Vandaag 5 februari 2021 dook de video op in één van mijn infokanalen.

De kinderen vertellen in detail dat ze in de religieuze sekte van hun vader seksueel misbruikt en mishandeld worden en moeten meehelpen om baby's te doden.

Het misbruik vindt onder andere op school plaats en de kinderen worden meegenomen naar allerlei orgieën waar het schoolhoofd, leraren, politie-agenten, sociaal werkers en ouders bij zijn betrokken. De kinderen spreken over rituelen waarbij schedels van baby's worden gebruikt in allerlei bloedrituelen.

Er is een kort politieonderzoek waarbij de kinderen worden ondervraagd. Uit medisch onderzoek blijkt dat de anus en het rectum van de kinderen is beschadigd en littekenweefsel vertoont. Het wordt al spoedig in de doofpot gestopt en uiteindelijk wordt niemand vervolgd. Al vrij snel erna wordt moeder Ella Draper in staat van beschuldiging gesteld. Men verwijt haar dat ze de kinderen heeft geïnstrueerd om deze verklaringen af te leggen, omdat ze binnen het conflict met haar ex de voogdij van kinderen wil krijgen. De kinderen worden bij haar weggehaald door de zogenaamde kinderbescherming en Ella Draper moet het land uitvluchten omdat ze wordt vervolgd.

Het Hampstead-schandaal is uitgebreid vastgelegd op dit blog. Helaas zijn veel video's inmiddels verwijderd. De getuigenverklaring van Alisa en Gabriel tonen grote overeenkomsten met het schandaal in het Drentse Emmercompascuum. Ook daar verklaarden talloze kinderen dat ze op school werden misbruikt en werden meegenomen naar een sekskelder onder de school. Uiteindelijk deed de politie uitgebreid onderzoek en concludeerde dat de kelders helemaal niet bestaan. Ook hier werden uiteindelijk de ouders, die hun claims niet wilden intrekken, vervolgd en veroordeeld wegens smaad en laster. De redactie van Ella Ster is onlangs door één van deze ouders benaderd die zich zegt te herkennen in het verhaal van satanische netwerken.

Website ► https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

En ► https://www.ellaster.nl/2020/05/02/de-vrije-wil-om-uit-de-slachtofferrol-te-stappen/


Satanische rituelen en moord

In Nederland gebeurt en gebeurde dit ook.

Namen van hooggeplaatsten worden hierbij genoemd, onder andere die van Jaap van Dissel.  Joost Knevel is getuige geweest van een kindermoord gepleegd door Van Dissel.

Hoe lang wordt er nog gezwegen door de bevolking?

Hoe lang gaat Van Dissel nog vrijuit?Welke connectie hebben Van Dissel en Willem?

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com