Vertaal deze pagina naar:

Google eens naar Satanische kindermoorden Zwolle!

04-02-2021

Dit las ik zojuist in het onderstaande tekstblok. Ik (Dienie Kars) was het gisteren (03-02-2021) al eerder tegengekomen. Ik weet niet of dit werkelijk zo is, dat er niet meer wordt gecensureerd, echter wil ik er toch even voldoende aandacht aan geven. Je zult vanzelf wel gaan begrijpen waarom...


Nu dus even actief op gezocht, ik had er al een paar jaar eerder over gehoord. Dus ging ik even googelen zojuist, en ja hoor, ik had direct een paar treffers.

Als eerste las ik:

Wat heb je meegemaakt?


"Mijn hel begon op zesjarige leeftijd en duurde tot mijn dertiende jaar.

Het startte toen ik meegenomen werd door mijn buren die een sleutel hadden van ons huis. Mijn ouders waren vaak lange avonden bij vrienden in de flat tegenover ons en kwamen geregeld pas diep in de nacht thuis. Een andere buurvrouw fungeerde als een soort op-pas op afstand, wat inhield dat ze af en toe even luisterde bij de deur of in de gang.

Later, toen ik en mijn broers ouder waren, deed de telefoon dienst als babyfoon. Dat was ideaal voor de daders. Ze hoefden alleen nog maar de stekker uit de telefoon te trekken, waardoor het voor mijn ouders leek of alles in orde was (dode lijn) en ze hadden vrij spel.

Ik werd meegenomen naar het huis van de buren en naar samenkomsten en seksfeesten waar de elite hun bizarre fantasieën uitleefden op weerloze kinderen.

Ik ben verkracht, vaak in groepsverband, onder stroom gezet, gepijnigd, werd langdurig naakt opgehangen met kettingen aan een haak in het plafond waarna ik geslagen werd, en ik werd gedwongen tot seks met honden. Ook pisten mannen uit pure machtswellust geregeld over mij heen als ik naakt en weerloos op de grond lag."


Je mag en kan bij interesse om te weten wat er zich heeft afgespeeld verder lezen op de onderstaande website.

Het is best schokkend, dus je bent hierbij alvast gewaarschuwd...

https://psycho-trauma.nl/wp-content/uploads/2015/11/EMDR12_Interview_Yvonne_van_Riemsdijk_Satanisch_ritueel_misbruik.pdf

Mijn Missie is om de hele aardse puzzel te openbaren aan de bevolking!

De reden dat ik er uiteindelijk 100% voor gegaan ben en alles heb laten vallen, (wat leidde tot mijn maatschappelijke en financiële crash) is omdat ik in 2015 ontdekte dat hooggeplaatsten (topambtenaren en koningshuis) zich bezig hielden met seksueel misbruik van babies en kinderen en door hen satanische rituelen worden gepleegd waarbij babies en kinderen bruut mishandeld, verkracht en vermoord worden.

Hierdoor knakte ik mentaal en nam mij vanaf dat moment voor om de bevolking hierover te informeren. Datgene wat ik nu dagelijks aan het doen ben. Het was een zwaar pad, waarbij ik regelmatig werd veroordeeld met wat mij maatschappelijk is overkomen. Doordat ik geen motivatie meer had om mijn job te doen ben ik in een diepe put terechtgekomen.

Ben nu langzaamaan aan het omhoog krabbelen...

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan je reactie naar het onderstaande e-mailadres.

 info@freedom-for-all.com