Vertaal deze pagina naar:

Goed nieuws uit Duitsland

29-12-2020

BREAKING NEWS - RINUS VERHAGEN - MILITARY POLICE SHAEF - DEEPSTATE POLICE IN GERMANY EXECUTED


Rond 15 december 2020 doken een paar Duits gesproken berichten op als audiobericht.

Zeer goed nieuws over de huidige situatie van wat er nu gaande is.

Een keer extra doorlezen is

Tip: Download de drie audioberichten of open deze op je smartphone, I-pad, laptop of pc met een audioprogramma.

Kun je het gesprokene niet goed verstaan of begrijpen omdat je de Duitse taal niet goed spreekt of machtig bent? Het gesprokene is hieronder vertaald door een Duits sprekende dame, zodat het gesprokene nu te lezen is in deze blog.


Vertaling audiogesprek


Excuses voor de eventuele onvolledigheden of onjuiste vertaling.

de 3 audio#s zijn vertaald vanuit het Duits naar het Nederlands door een lieve Duits sprekende dame waar ik (Dienie) het afgelopen jaar een fijn en vriendschappelijk contact mee heb opgebouwd.

Deze vertaling is voor de geïnteresseerden vertaald, maar let aub niet op de eventuele stijl- en schijffouten.

Het gaat om de mooie boodschap die René te vertellen heeft in de drie audio's die hierboven in het Duits zijn gesproken.

Spreekt René 100% de Waarheid zoals die is?

Dat mogen we zelf gaan onderzoeken.

Wanneer je het mij zou vragen resoneert bij mij veel van wat hij beweert van de berichten wat ik tot heden heb zien langskomen. Echter zijn er ook mensen die het allemaal erg zwart en donker in zien hoe onze Toekomst eruit gaat zien.

De 3 audiogesprekken van René zijn ook te beluisteren in een Telegram groep genaamd GESARA (kanaal), gepost op 15 december 2020. GESARA (kanaal) ► https://www.T.me/GESARANederlandAudiogesprek


Goedenavond hier spreekt René.

Ik ben de man van Niki- Nicole dit is haar Telegram kanaal.

Ik heb zelf niks meer te doen met Telegram.

Ik wacht alleen nog maar op mijn vrijheid.

Ik wil jullie het volgende meedelen.

Ik was gisteren en heb met de Politie getelefoneerd daarbij heb ik mij iets bedacht. Ik ging naar een centrum van de politie dat wil zeggen een centrum waar men terecht kan voor alle vragen en hulp. Maar ook voor inbraken, veiligheid enz.

Ik kwam daar in gesprek met een beambte van de politie. Dat was afgelopen maandag.

Eigenlijk was er geen spreekuur, maar hij opende mij toch de deur. Hij zei "Kom Binnen"

Ik kan jullie het volgende meedelen, het is erg belangrijk:

Ga naar jullie buikgevoel- ik heb mij op afgestemd omdat ik mijn mond moest houden, en mocht dit niemand vertellen.

Hier in Duitsland zijn alleen nog militairen en als jullie politie zien rijden zijn dit militair mannelijke personen. Altijd mannelijk. Als er een vrouwelijke bij is dan dienen ze de Deep State.

De mannelijke zijn militaire in politie kleding dus, let daarop. Waar jullie ze ook zien. Voor de slaapschapen: het zijn militairen !!!!!!!

Dat is namelijk militaire politie. Dat heet: Er vinden nu Arrestaties plaats. En vooral hier wordt gearresteerd en vooral is Gitmo vol. Dat heet: Ik heb meerdere uren met deze man van de politie gesproken en heb Donderdag weer een afspraak met hem. Dan vertelt hij nog meer. Ik vertel jullie nu niet alles, ik vertel nu in het kort, dat betekent: Gitmo zit vol.

Ik heb heel erg gehuild tijdens het gesprek met de man omdat ik medelijden had met hem.

Er kwamen 20 militaire politie mensen bij hem op kantoor binnen, en dat heet: Hij moest mee aanzien na 38 jaar politiecommissaris te zijn hem hebben ze niet gearresteerd.

Maar er vonden arrestaties plaats van: politie die met kinderen criminelen delicten te doen hadden, misbruik en Adrenochrome enz. Deze Commissaris moest zien dat 16 collega's die hij kent waar hij privé contact mee had waar hij mee gekegeld heeft enz. een zak over hun hoofd kregen. Met een sleutelslot voorzien werden, vastgebonden werden, en in blauwe en zwarte en grijze transporters werden afgevoerd.

Deze bevelen komen van Trump die geeft het bevel aan de Gouverneur en die geeft het door aan het arrestatieteam.

Omdat Gitmo vol is worden ze hier in Duitsland geëxecuteerd, waar precies wilde de commissaris niet vertellen maar het zou zomaar op een aardappelveld zijn. Ze krijgen de kogel of weet ik veel.

Ze worden in ieder geval geëxecuteerd. Hogere personen die nog info's kunnen geven worden naar Amerika gebracht, worden daar verhoord en krijgen daar hun proces. Gitmo wordt uitgebreid. Zo ook de Bootcamps. Alle die met Adrenochrome te maken hebben en verraad en criminele activiteiten hebben verricht aan de burgers krijgen allemaal de doodstraf. Met zak over de kop krijgen ze de kogel. Pada boem einde: dat betekent: dood!

Hooguit 15 januari 2021 zijn we allemaal soeverein. En ook onze Trustrekening, onze geheime bankrekening wordt geregeld. Staples (kantoorbenodigdheden voor zelfstandigen) kan niks meer uit leveren. Er zijn 6 miljoen militair eenheden in Duitsland, Amerika, Spanje, Italië, enz in de hele EU. De bundesrepubliek  Deutschland is compleet geëlimineerd. Alle politiekers zijn of Klonen of geëxecuteerd en/of gearresteerd. Alle die op hogere posities zaten: of ze worden naar Amerika gebracht en krijgen voor een militair gerecht een proces. Dus jullie hoeven geen protesten, klachten enz. meer te schrijven het gaat allemaal de prullenbak in. Het wordt niet meer behandeld. Alle politie van de Deep State kregen bevel van de hogere Generaal en Militaire politie alle bevelen op te volgen. Doen ze dit niet moeten ze met de doodstraf rekenen. Het was dus absolute rode Oktober hier in Duitsland, alhoewel Oktober al voorbij is.

Ieder mens krijgt 500 miljarden aan US doller aan waarde en goud. Wat US dollar is hoef ik jullie niet te zeggen, ook de EURO is de Deep State en komt te vervallen. Maar zo hebben jullie een idee. Er zal een betalingsmiddel komen die wij niet in papiergeld kennen. Maar wat door het Qantum Financial System bewaakt wordt. Dat betekent: Dit goud gedekte geld wat geen geld is het komt niet uit een automaat, het is Boekgeld en daarmee betalen jullie waarde bijvoorbeeld je koopt een auto, dan betaal je met de handtekening of een chip.

Een chip dus of zoiets. De Commissaris is in elkaar gezakt in mijn armen. Hij kon niet meer. Hij moest toezien hoe het team zich verkleinde door alle arrestaties. Hij heeft gehuild, hij heeft mij zelfs gekust, na 38 jaar commissaris te zijn. Dit is geen bullshit, jullie kunnen geloven wat jullie willen, ik deel dit mee omdat ik het jullie schuldig ben.

Voor iedereen die het overleeft, jullie komen in een mooi leven; er zal geen mens meer hongeren. Alle mensen van Kinderbescherming en instanties zijn bullshit. Denk eraan jullie worden beschermd. Er komen| zijn Med Beds. Alle kinderen en vrouwen die gered zijn uit de Tunnels worden geholpen door de Med Beds.

De Commissaris heeft het zelf gezien. Wat hij mij allemaal vertelde is vertrouwelijk ik mag het niet verder vertellen, maar ik doe het toch. Het is niet de 1e keer. Dat doe ik omdat ik het de mensen schuldig ben. We vervolgen allemaal hetzelfde doel. En als iemand van Deep State dit leest, is dit niet mijn probleem. Het is mij niks uit die Deep State, de kop ervan is al weg. Ball boem het is nu Finale. Dat betekent dat alle slapers die niet wakker zijn zullen sterven.

Op 15 januari of vroeger of ten laatste februari zijn wij allemaal Soeverein. Verder heeft deze man mij verteld omdat alle gevangenissen vol zijn veroordeelden naar bootcamps gaan, de gevangenis straffen zullen erg hoog zijn.. 10, 20, 50 zelfs 100 en 500 jaar enz. Dan komen ze nooit meer vrij.

Waarschijnlijk worden de gearresteerden verzameld en met een militair vliegtuig naar Amerika gebracht. Alles wat je nu ziet met ziekenauto's of wat opvalt zijn onopvallende arrestaties. Militaire werken met de politie mee. Bekeuringen zijn niet geldig. Jullie worden beschermd door de militairen. Schrijf gewoon in plaat van de bekeuring te betalen, Fuck off, er gebeurt niks mee. Ik heb mij de politie tot helper en vriend gemaakt. Op mijn auto prijkt nu een sticker: Voorzichtig waakzame buren !!!!!!

Alle firma's gaan verdwijnen. In alle landen alleen niet USSR heeft Trump met de geallieerden controle. Alles loopt naar plan. Alles wat jullie nu nog zien kunnen jullie minachten.

Neem gerust de Popcorn en verheug jullie op 500 miljard goud, wat betekent dat ieder mens dit krijgt.

De Deep State is dadelijk niet meer.

10 Collega's zijn nog over op het kantoor van de Commissaris de rest zijn meegenomen, ze konden erbij zijn als ze wilde wanneer de verkeerde collega's doodgeschoten werden. Dat kon de commissaris niet.

Ondanks dat ze het verdiend hebben dan nog was hij verdrietig. De noodroep is nog bereikbaar maar de politieafdelingen zijn niet meer bereikbaar rondom Bremen.

Jullie hoeven niks meer te doen.

Het is bijna voorbij.

Alles wat uitbetaald wordt voor iedereen is als volgt opgebouwd.

Mensen die in de gevangenis waren, meer als 1 jaar, krijgen 150 miljoen US-dollar aan waarde.

Ik noem dit nu even US Dollar maar het wordt een andere waarde want zoals gezegd US Dollar is Deep State.

Het is belangrijk dat wij allemaal Soeverein zijn dadelijk. Het vredesverdrag wordt nog in December openbaar gemaakt. Er komt een Nood Oproep Programma vanuit het leger.

De hele media SAT 1, ARD, ZDF, enz wordt uitgeschakeld. Die zijn er dadelijk niet meer.

Wij kunnen ons op een wereld verheugen die is Pats boem dat betekent ook buitenaardsen tevoorschijn gaan komen. Auto's die op diesel en benzine rijden gaat allemaal weg. Handwerkers, metselaars, bouwvakkers hebben we straks ook niet meer. Dat betekent dat al het werk zoals wij het kennen van de Deep State verdwijnt.

Alles wat wij nodig hebben gaan kunstmatige intelligenties overnemen. 5700 patenten worden vrijgegeven. Veel van deze patenten waren er altijd al. De Deep State heeft het ons niet gegeven.

Waarom hebben ze kinderbloed gedronken? Heel eenvoudig omdat: Er Zijn zoveel pedofiele varkens, die erop kicken zoals sadomasogisme voorkeuren dat heet: Ze hebben er plezier van om kinderen te kwellen en hun bloed te drinken. In Duitsland is een firma waarvan de commissaris de naam en plaats niet wilde zeggen, hij zou er over nadenken en Donderdag misschien meer vertellen.

Of jullie dit allemaal geloven maakt mij niet uit, doe er mee wat jullie willen. Luister naar je buikgevoel. Maak het beste uit jullie leven. Of jullie lukt dit of jullie gaan sterven.

Van de 83 miljoen inwoners in Duitsland, blijven waarschijnlijk maar 8 miljoen over.

Over de hele wereld 7,8 miljarden mensen zijn blijven er over de wereld maar 3 miljard over.

De mens kan door de MED BEDS zich compleet nieuw resetten en jaren jonger worden.

Behandeling van 60 minuten, dan sta je op als nieuwgeborene. Wij zullen niet meer sterven, we worden onsterfelijk.

En je bent dan 40 jaar jonger. Eigenlijk hebben we nooit zoveel geld nodig, alles veranderd.

Door de rekening dat we dadelijk hebben, waar zoveel op staat, kunnen we eindelijk mens zijn. Geld is dan onbelangrijk, want er is genoeg. Doe alleen nog maar dat wat je graag wilt doen. Werken wordt een keuze. Maak een wereldreis, benzine en diesel is er straks niet meer. Dat is over 3 jaar werkelijkheid. Er komt iets voor in de plaats, iets wat door de lucht zweeft. Dit is geen bullshit. En er komt nog veel meer.

Deze hoofdcommissaris heeft mij nog eens opgebeld, we ontwikkelen een super vriendschap. Ik zie hem en heb bitter gehuild toen hij zei:

Ik kan niet meer. Ik ben helemaal op. Ik heb gezien hoe mijn collega's met een aardappelzak over hun hoofd meegenomen zijn. Ze zijn hier in Duitsland geëxecuteerd. Afgeschoten als dieren. Ik wil nooit meer politie zijn.

Dit deed mij erg veel verdriet. Ik zei tegen hem dat is erg maar ze verdienen het.

Veel politie mensen hebben een burn-out. Hebben psychische problemen. Veel komen met wat er nu gaande is niet klaar. Ze snappen niet zo goed wat er aan de hand is. Ze kunnen niet meer.

Het zijn mensen net zoals iedereen. Ze kunnen hun werk niet meer doen. Alle politiekantoren gaan weg. Euro is niet meer. De EU is ongeldig en onrechtmatig.

Bestaat niet meer. Alles is nog show.

Alles wordt uitgeschakeld, alle firma's gaan plat. Alles komt aan het licht via een noodkanaal.

Volkwagen, Audi enz bestaan straks niet meer. Alle Auto Garages gaan weg. Alle grote winkels.

Alle instanties zijn er straks niet meer, ze verdwijnen. Iedereen die zich verstopt van de Deep State wordt gezocht. Niemand zal ontkomen.

Vluchtelingen zijn allemaal hierheen gehaald om de statistieken te bedriegen en geld te creëren uit het niets. Het is een groot bedrog. Dit gaat de geschiedenis in. Deze mensen zijn belogen net als ons.

In Berlijn-Kreuzberg zijn ondergrondse tunnels compleet opgeblazen.

Iedereen die bevelen heeft gegeven of uitgevoerd die de mensheid heeft geschaad krijgt de doodstraf.

Door middel van kunstmatige intelligentie krijgen we straks gezond eten. Ik René ben geen fantast.

Jullie zullen het mee maken. Geniet van jullie laatste Kerstfeest want dit gaat verdwijnen. Ja want het is Deep State. Het gaat dan Vrijheid voor de Duitsers en de hele wereld heten. Kerstmis is van de Illuminatie, Satan en Tempels.

Nieuwjaar blijft bestaan.

De militairen hebben lijsten met foto's van mensen die opgepakt gaan worden. Ze krijgen allemaal de doodstraf.

Op kantoor van de commissaris werd ik begroet door een man die de kerstboom aan het versieren was hij zei "Yes Sir" dit was een Militair.

Ik wens iedereen een goed kerstfeest en een goede Roets (jaarwisseling) in het nieuwe jaar. Iedereen kan zich verheugen op 500 miljard aan tegoeden en goud.

Iedereen die nu in de gevangenis zit komt voor een militair gerecht en krijgen nieuwe straffen.

Ik René wilde aangifte gaan doen tegen een Bank Filiaal. Maar het brengt niks meer, het zal in een prullenbak belanden. Dus aangiftes kunnen jullie in de kont stoppen. Bijna niets wordt meer behandeld.

Alleen grote zaken zoals moord, verkrachtingen en kindermisbruik wordt behandeld. Militairen ruimen nu op. Voeren doodstraffen uit. Pay Pall gaat verdwijnen maar ook de banken.

Ik houd van iedereen, laat jullie omarmen. Veel mensen dragen maskers en geloven dit.

Ik houd van mijn familie, mijn zoon wordt bijna 2 jaar. De Deep State is DOOD. Wij zijn allemaal mensen met een hart. Tuurlijk maak ik mij gedachten over mijn firma. Die zal straks niet meer bestaan omdat Robots en K.I-intelligentie het werk dat gedaan moet worden over gaan nemen.

En dan niemand meer een baan? Ja maar anders. Iedereen kan nu dat gaan doen wat hij of zij graag wil gaan doen.

In Hollywood, ik zeg Pedowood, hebben ze gebruik gemaakt van de MED BEDS. Daarom zagen ze er zo goed uit. 75-jarige die er uit zagen uit als 20-jarige. Waarom drinken ze dan kinderbloed? Omdat ze dit geil vinden, het zijn geen mensen meer maar beesten.

Er zijn vrouwen met High-Heels die dieren en kinderen doorboren. Ze genieten ervan deze beesten te kwellen. Ze gaan door tot de dood intreed. Jongens hebben ze het liefste, ze houden de kwalen langer vol dan de meisjes.

Ze neuken in de kleine kontjes van de kindjes. Het is afschuwelijk. Het zijn monsters. Ze verdienen de kogel. De commissaris dacht dat hij 38 jaar voor recht en orde gewerkt heeft, maar niets is minder waar. Bullshit heeft hij geleerd. Hij voelt zich bedrogen.

Verheug jullie op een nieuw leven. Dieren zullen niet meer geslacht worden. Ook zij krijgen eindelijk het leven dat ze verdienen tot aan hun dood. Mensen hoeven niet meer dood te gaan. Wij worden 2000- 3000 jaar oud. Laat jullie verassen Er zijn nog wel een paar Deep State mensen, maar ook die ontkomen niet.

Ik bid tot het Universum.

Stuur jullie licht en liefde.

Blijf thuis en geniet de Show.

Een minpunt is:

Hij vertelde dat er geen Fysieke Seks meer zal zijn, de Seks wordt virtueel. Dit gebeurt dan met gedachten overdracht, telepathisch. Hoe dan ook.

Veel info Danke René

Blijf in liefde en vertrouwen lieve mensen!

Bron : René


Gevonden bij Fabijenna-eine deutsche liebe Telegram groep

Bedankt René

Vielen Dank René ❤️

Adrenochrome


In de tekst hierboven kom je het woord "Adrenochrome" een paar keer tegen. Op de onderstaande website kun je hier het een en ander over lezen, onder andere dit:

Het klinkt absurd: elite figuren die tijdens Satanische rituelen kinderen verkrachten, martelen en hun bloed drinken om ze vervolgens ritueel te vermoorden. Is dit simpelweg een belachelijke complottheorie, of zit er meer achter? De waarheid is soms vreemder dan fictie. Soms is de waarheid gruwelijker en absurder dan menigeen zich kan voorstellen.

In veel eerdere artikelen schreef Ella over een geheime Cabal die zich bezig houdt met Satanische rituelen. Getuigen die deze rituelen overleefden, vertellen over zaken die voor normale mensen bijna niet te bevatten zijn. Het zijn ongelooflijke getuigenissen, die veel mensen bij voorbaat van tafel vegen. Dit ongeloof is de Cabal's grootste bescherming. Het is té grotesk, té extreem, té kwaadaardig en dermate grootschalig, dat gewone mensen zich niet voor kunnen stellen dat dit waar zou kunnen zijn.


https://www.ellaster.nl/2020/04/20/als-de-waarheid-over-adrenochrome-naar-buiten-komt-gaat-hollywood-ten-onder/


https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/


Reactie op de audio


Patrick Keijzer schreef:

Even wat duidelijkheid proberen te creëren.

Er wordt in het Duitse gesprekje gesproken over een aantal zaken, die vragen opwekken.

Het aantal doden lijkt wel op eliminatie van de bevolking a la Deep State?

Het aantal mensen die zich direct of indirect schuldig hebben gemaakt aan misdrijven tegen de mensheid, corruptie, verraad, pedofilie en meer ernstige zaken zullen hun straffen, hoe dan ook, ontvangen.

Zelfs er medewerking aan verlenen, zodat de misdaden uitgevoerd kunnen worden, valt al gelijk aan schuldig zijn aan...

De militaire rechtbank is keihard in haar uitspraken en onvoorbiddelijk, maar wel volledig eerlijk. Ben je schuldig, dan is het exit. En voor de niet-doodstraf is er voldoende gevangenisstraf, maar niemand gaat vrijuit. Alle energieën, die geen 5e dimensie bereiken, kunnen niet binnen komen.

Onze niet wakkere dierbaren zullen genoeg gelegenheid krijgen om hun richting aan te geven.

Kies je voor Licht of Donker?

Als mensen nu niet wakker zijn, dan kan er een Angst ontstaan, dat je ze dreigt achter te laten.

Als voor hen de Wil er is om verder te groeien, dan hoeven zij dat alleen maar te laten zien.

Dat is helemaal niet zo moeilijk met zulke mooie vooruitzichten. in aantocht.

Er valt niets te sjoemelen, want ALLES wordt doorvoeld.

En energieën liegen niet.

Geld wat er voor de mensen beschikbaar is noemt 500 miljard?

De enorme waarde van ALLE rijkdommen op Aarde bedraagt een bedrag met 42 nullen erin, geloof ik. Het is in elk geval duizelingwekkend. Als 7 miljard personen NU 500 miljard per persoon zouden krijgen dan geeft dat een bedrag van 3,5 met 21 nullen. Dan blijft er nog altijd ontzettend veel beschikbaar voor van alles en nog wat.

Het aantal mensen zal ook nog eens veel minder gaan worden.

De auto's.

Dat auto's de atmosfeer vervuilen is bekend. Omdat wij een volledig schone atmosfeer gaan krijgen is de aanwezigheid van een auto, zoals wij die kennen, volstrekt ondenkbaar. Er gaan volledig nieuwe vormen van transport komen. Volledig schoon en supersnel.

De brandstoffen, die wij kennen, zullen verdwijnen en schone brandstoffen, zoals waterstof en vrije energieën, zullen de norm gaan worden.

Volkswagen en Audi hebben zwaar gesjoemeld met hun uitstoot cijfertjes en zullen daarvoor afgerekend gaan worden.

De auto van de toekomst zweeft door de lucht.

Wie gaat er mee voor een half jaar Maleisië, Filipijnen, Tahiti?? Ik rij wel, pardon zweef wel die kant op. 2 uur later lig ik in een hangmat.

Ik hoop dat dit wat meer duidelijkheid brengt in het verhaal van die Duitse meneer.

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com