Vertaal deze pagina naar:

GO WITH THE FLOW ❤️

23-01-2023

Deze boodschap kwam ik zojuist tegen:


"Go With the Flow"



Zelf zeg ik het ook vaak tegen mensen die het moeilijk hebben of even niet meer weten wat te doen, laat je meevoeren met de stroom: "Go With The Flow"


Hoe is het nu met jou Dienie?


Nou, ik heb ook weer wat meegemaakt de afgelopen weken, mijn hemel. Ik leef nog, maar vraag mij soms niet hoe... Het is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Het lijkt wel of er expres tegenwerking komt op mijn pad, om mij een bepaalde richting heen te sturen en ik krijg ingevingen om sommige mensen die op mijn pad kwamen weer los te laten.

Bart van Well heeft de afgelopen weken zelf voor veel onrust gezorgd in de gelijknamige Foundation en ik kan het nu weer recht gaan breien? Pfffffffff, nou, zo makkelijk is dat niet Bart, mensen geloven liever in leugens dan in Waarheden. Ga ik daar mijn energie weer opnieuw insteken om onjuiste aannames over mij te debunken of te weerleggen? Nope!


Mijn droom van vanmorgen

Toen ik vanmorgen Wakker werd droomde ik dat ik een camper zat, samen met een oude ex van mij haha. Wat kun je soms raar dromen haha. Die ex was behoorlijk oversekst, wilde elke dag, ik was toen nog redelijk jong, nou je weet wel wat we dus vaak deden...


Gesprek met mijn lieve Sis Gretha

Maar goed, gisteren had ik een gesprek met een lieve Sis van mij. Haar naam is Gretha. Je kunt haar schrijfsels lezen, die verzamel ik in deze blog ► https://www.freedom-for-all.com/gretha-balsters/

Lees haar update even van 22-01-2023 zodra je tijd hebt...

Heel verhelderend, zeer inspirerend en veel nieuwtjes!


Gretha vroeg mij: "Waarom stop je er niet mee met die Bart van Well Foundation?"

Nou, het is zo dat er nu al een mooi netwerk is opgebouwd van vrijwilligers en therapeuten en dat wil ik graag zo houden voor de slachtoffers die in hun jeugd seksueel misbruikt zijn, zodat ze, als ze dat willen, ook echt geholpen kunnen worden. Dus dat, zo sta ik erin en blijf ik erin staan dat ik via mijn gekozen pad slachtoffers de weg kunnen vinden voor het verwerken van hun trauma's, zodat zij ook verder kunnen met hun aardse leven.

Heb je hulp nodig? Neem dan een kijkje op de onderstaande website.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/therapieen/


Fight For Your Right project

Ben van plan binnenkort een start te gaan maken met het Fight For Your Right project. Bart heeft de doelstelling uitgelegd. Dit is ook terug te lezen op de website, zie ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/fight-for-your-right/. Ik ga nog wel even een gesprekje doen met Bart over het een en ander.


De T-shirts zijn nu binnen!

De T-shirts van het Fight For Your Right project zien er prachtig uit. De ontwerper van deze T-shirts heeft goed zijn best gedaan en meegedacht. Ben nu bezig om een afspraak te plannen met iemand die dit project mede gaat oppakken.


Mijn eigen pad

Heb besloten na de onstuimige weken niets te veranderen, ik laat alles bij het oude, maar ik ga nu wel hard nadenken wat ik nog verder ga doen, mijn volgende stappen zeg maar. Even intunen op mijzelf welk pad ik nu ga inslaan. Ik zou heel graag ronde tafel gesprekken willen gaan houden en lezingen willen gaan doen en mensen willen vertellen in welke wereld ze geleefd hebben en ook welke wereld ligt te wachten op ons. Ook wil ik mij gaan bezig houden met Zuiver Water en weer een eigen bedrijf op gaan zetten.

Genoeg plannen dus!


Over Max van den Berg

Max van den Berg ga ik geheel loslaten, want die jongen, ook al is hij 29 jaar, maar zo voelt hij voor mij wel aan, een jongen nog. Deze jongen heeft geen tijd om met mij in gesprek te gaan. Hij verkondigt veel leugens over mij en maakt veel onjuiste aannames over mij. Dat zit nu eenmaal in zijn hoofd geprent en ik heb geen zin om dat allemaal te debunken of te weerleggen. Dat gaat dagen, weken of maanden duren voordat hij werkelijk inziet wat ik momenteel doe en welk pad ik ben ingeslagen.

Misschien heeft hij stukken overgeslagen in de Bijbel, duidelijk is dat hij openstaat voor misleiding. Max van den Berg heeft waarschijnlijk geen enkel idee hoe schadelijk het is als je leugens of onjuiste aannames over iemand verkondigd. Heb gisteren een blog geschreven over Max van den Berg.

Zie ► https://www.freedom-for-all.com/max-van-den-berg/

Wanneer Max van den Berg pech heeft krijgt hij een Rechterlijke Machtiging aan zijn broek en krijgt hij straks onder dwang psychofarmaca toegediend, maar dat is zijn pad. Wanneer je een stap in de rechtbank zet ben je eigenlijk al verloren en overgeleverd aan personen (entiteiten) die worden gechanteerd en/of zijn omgekocht, om het oude satanische en corrupte regiem in stand te houden.

Maar we gaan het zien en horen!


Over de Demmink doofpot

Deze week is cruciaal voor de Demmink doofpot en de zaak Lisa. Welke kant zal het opgaan? Dat staat nu nog in de sterren geschreven. Gaan ze Huig Plug opofferen omdat hij valse bewijzen zou hebben aangevoerd? We gaan het zien, meer info over deze zaak vind je terug in de onderstaande link.

https://www.ellaster.nl/2021/10/10/huig-plug-ik-ben-de-stem-van-lisa/


Bart van Well en Rob Waterlander

Bart belde mij gistermiddag en heeft aangegeven zich terug te trekken en aan zichzelf te willen gaan werken. Bart heeft gesproken met zijn mental life coach Rob Waterlander en besloten dat hij de komende tijd rust zal gaan nemen. Hij zegt nu voor zichzelf te moeten gaan kiezen, daar hij er anders aan onder doorgaat.

Bart zei dat het nu klaar is, z'n eigen Real Life Show als Cabaratier. Hij heeft 25 jaar achter de rug nadat z'n herinneringen van seksueel misbruik in zijn jeugd weer boven kwamen.

Rob Waterlander speelt in het leven van Bart een belangrijke rol en is al meer dan 10 jaar als mental life coach aan zijn zijde. Rob kent Bart door en door. Hij kent zijn sterke maar ook zijn zwakke punten.

Rob is het brein achter de website CHILDREN ON TOUR.


Op de website van CHILDREN ON TOUR is het volgende te lezen:

(Vertaald vanuit het Engels)

"We zijn toegewijd aan het stoppen van het snelle en gemakkelijke gebruik van luchtvaartmaatschappijen door organisaties voor kinderhandel om hun slachtoffers wereldwijd te vervoeren. Iedereen kan een kind op een luchthaven afzetten en een onbegeleide minderjarige dienst inhuren om het kind door de beveiliging naar een luchtvaartmaatschappij te krijgen. Op de plaats van bestemming wordt het kind door een andere UM-dienst door de douane begeleid en overgedragen aan de naam die in de UM-papieren is opgegeven. De mensenhandelaar hoeft de luchthaven van vertrek niet eens op. Aan de andere kant kan het ook een vertegenwoordiger zijn van de pedofiel, bordeel of mensenhandelaar - zelfs een autoservice. Zolang het ID maar overeenkomt met de naam op de UM-papieren. Wij zijn van mening dat dit niet voldoende is.

Momenteel wordt er meer gedaan om nagelknippers buiten vliegtuigen te houden. Er wordt zeker veel gedaan om te proberen wapens en mensen op de no-fly-lijst van vliegtuigen te houden, en we vinden dat er ook aandacht moet worden besteed aan de stemloze slachtoffers die alleen worden gevlogen, op tournee van misbruiker naar misbruiker.

Er zijn ook nieuwsberichten van veel spraakmakende mensen die betrokken zijn geweest bij seksfeesten en andere schandalen met minderjarige slachtoffers, gewoonlijk 'hoeren' of 'prostituees' genoemd. Toch gaat niemand gewoonlijk in op de details van waar de kinderen vandaan kwamen, hoe ze werden verkocht (wie ze verkocht en voor hoeveel). Autoriteiten lijken enkele van de bekendere pedofieleringen en hun slachtoffers te negeren, ook al zijn catalogi en databases met gezichten en leeftijden van te koop aangeboden kinderen aan het licht gekomen.

Website ► https://www.childrenontour.org/about-us.html


Nu ben jij ook kennisdrager geworden na dit gelezen te hebben.


STOP MISBRUIK VAN KINDEREN!

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)