Vertaal deze pagina naar:

GEZONDHEID

20-11-2020

VIJF BELANGRIJKE ZELFHULP TIPS

Wat als u enorm veel zelf kunt doen om uw gezondheid te heractiveren?

Als u de noodzaak van de vijf onderstaande belangrijke tips begint in te zien, dan kunt u zich hiermee enorm helpen. Het is belangrijk, dagelijks de onderstaande 5 tips disciplinair toe te passen, zo optimaal ervan te kunnen profiteren!

Tip 1 - Zuurstof


We lezen steeds vaker dat mensen een chronisch zuurstof tekort hebben. Dit kan b.v.b. komen doordat we hoog in de borst zitten te ademen of we maken gebruik van een voedselpatroon waarbij er nauwelijks nog zuurstof in in de voeding zit verwerkt. Ook is het bekend dat er gebruik gemaakt wordt van een zuurstof onttrekkend E-nummer. Willen we meer zuurstof in ons lichaam krijgen, dan is het belangrijk beter te leren ademen. Er wordt namelijk gezegd, dat een 'zuurstofrijk lichaam, vrij is van ziekten'. Kunnen we dit serieus nemen? Toch is het belangrijk dit eens uit te gaan testen. Test u dit bv één week uit, gegarandeerd gaat u dit immens voelen in uw dagelijkse gesteldheid. Na deze testweek kunt u overgaan op drie keer per week. Zondag/woensdag/zondag is hierbij de ideale weekbalans.

Hoe te werk te gaan:

Door iedere ochtend en avond tien minuten vanuit uw gehele lichaam, 7 seconden in en zeven seconden uit te gaan ademen, creëert u een zuurstofrijk lichaam. Door gebruik te maken van een kookwekkertje, bent u verzekerd van de juiste timing. Zie alle cellen in uw lichaam als kleine stofzuigermondjes, adem vanuit al uw cellen in en uit. Bent u klaar, dan kunt u er b.v.b voor kiezen, tien minuten op bed te gaan liggen zodat u uw gehele lichaam vanuit een ontspannen houding rust kunt geven.

Tip 2 - Darmen


Veel mensen voelen bij het masseren van de darmen behoorlijk wat zere plekken. Wat is hier aan de hand? Blokkades, verstoppingen, parasieten, schimmels, verdriet en ingehoudenheid, zijn vaak de hoofdoorzaak van vele darmproblemen. Willen we van deze pijnlijke darmproblemen afkomen, dan is het extreem belangrijk de darmen te gaan masseren. Zijn de darmen helemaal pijnvrij, op dat moment nemen de darmen weer maximaal zuurstof, vitamine, mineralen, spoorelementen en voedingsstoffen op met als gevolg u zich vele malen beter gaat voelen.

Hoe te werk te gaan:

Smeer uw gehele buik in met massageolie. Kies vervolgens een hand waarmee u uw darmen wenst te masseren. Zie aan de binnenkant van uw gekozen hand horizontale streepjes bij de kootjes van uw vingers. Met deze streepjes bepalen we de diepte van de massage.

Dag 1 - Masseer al uw darmen kloksgewijs gedurende 20 minuten met de toppen van uw vingers tot de eerste streepjes van de binnenkant van uw vingers.

Dag 2 - Masseer al uw darmen kloksgewijs gedurende 20 minuten met uw vingers tot de tweede streepjes van de binnenkant van uw vingers.

Dag 3 - Masseer al uw darmen kloksgewijs gedurende 20 minuten met uw vingers tot de derde streepjes van de binnenkant van uw vingers. Vervolgens blijft u nog 4 dagen, 20 min, tot de derde streepjes van uw hand, uw darmen masseren. Zijn na 7 dagen alle pijnlijke plekken verdwenen, dan heeft u het bewijs dat uw lichamelijke gesteldheid behoorlijk geoptimaliseerd is en zult u zich vele malen beter voelen. Heeft u niet genoeg kracht om dit vol te houden, gebruik dan uw andere hand om meer druk te kunnen uitoefenen. Zijn de zeven dagen geheel volbracht, stap dan over op een wekelijks masseren van uw darmen op zondag/woensdag/zondag.

Tip 3 - Spanningen


Veel spieren zijn door allerlei complicaties bewust/onbewust gespannen en dit heeft enorm veel invloed op het lichaam. Kunnen we hier vanaf komen? Stress, verkeerde voeding, te weinig water, ziektes en rusttekort zijn vaak de oorzaak van vele spanningen in de spieren. Blijven we deze spierproblemen negeren, dan lopen we de kans op allerlei lichamelijke complicaties.

Hoe te werk te gaan:

Ga ontspannen op uw bed liggen. Zorg dat u onder geen enkel beding gestoord kunt worden. Adem 6 keer diep in en uit. Ontspan daarna 1 minuut volledig. Nu komt het grote moment van extreme aandacht..!! Doe de tanden op elkaar. Span zo hard als u kunt voor 10 seconden al uw spieren, kaak, tanden, gebalde handen, voeten, hoofd, buik en alles wat u maar kunt bedenken. Als u tijdens deze 10 seconden denkt niet harder te kunnen spannen, besluit dan op uw aller hardst te spannen. Vervolgens gaat u na deze 10 seconden, 20 seconden enorm ontspannen. Ontspan tot in de diepste ontspanning. Herhaal deze methode in z'n geheel gedurende 10 minuten, 7 dagen achter elkaar, en u krijgt de garantie dat u zich enorm ontspannen gaat voelen. Een weldaad voor uw gemoedsrust en ontspanning. Belangrijk - Verminder uw koffiegebruik naar 3 koffies per dag. Waarom? Koffie is namelijk cel en spier samentrekkende.

Tip 4 - Uitdroging

Wie het gigantisch belangrijk interview van Dr. F. Batmanghelidj kent, weet dat in veel gevallen het lichaam niet ziek is, maar dorst heeft. Zie hier het interview. Welke problemen kunnen opspelen bij watertekort? Concentratieproblemen, osteoporose, slechte adem en droge mond, plotselinge onverklaarbare zin in eten, constipatie, uitputting of loomheid, geen opname van vitamine, mineralen en voedingsstoffen, hoofdpijn en duizeligheid, gewrichts- of spierpijn, droge of schilferige huid, hoog toiletbezoek en een verhoogde hartslag. Kortom, veel complicaties. Wat gebeurt er als u een emmer water in de woestijn op totaal uitgedroogde grond uitgooit, de grond neemt niets meer op. Zo is het ook met ons lichaam. Drinken we te weinig water, dan neemt het uitgedroogde lichaam ook nauwelijks meer iets op. Het bewijs is het vele plassen, het loopt er gewoon doorheen. Ook gaat het lichaam als noodsituatie zich als een kameel gedragen : het slaat water op in de dijen en billen. Gaan we met regelmaat meer water drinken dan is het normaal dat we in het begin meer moeten plassen, tot het moment komt dat we zeer opzienbarend meer dorst beginnen te krijgen. Dit is het moment dat het lichaam als een spons water begint op te nemen.

Hoe te werk te gaan:
Stop met het gebruik van kankerverwekkende en immuunsysteem aantastende plastic flessen, zie hier. Koop een glazen 5 liter kan met kraantje, zie hier. Print vervolgens het Sanjeevini neutralisatiesymbool. Het is belangrijk dit document te plastificeren. Plaats deze 5 liter kan 24/7 op het neutralisatiesymbool. Wacht 4 uur, en u heeft heerlijk zacht water. Drink van dit water ieder uur één longdrinkglas, net zolang tot u dorst begint te krijgen. Vervolgens berekent u hoeveel uur per dag u wakker bent en verdeelt u 3 liter water over deze uren. Probeer de eerste weken strikt op ieder uur deze uitgerekende hoeveelheid water in te nemen en u zult bemerken dat u zich wonderbaarlijk beter gaat voelen. Let op - Drink niet meer dan 3 liter per dag, anders krijgt u een watervergiftiging!


Tip 5 - Natuur

Waarom gaan we ons eigenlijk na 4 uur wandelen in het bos, strand of duinen zo goed voelen? Dit komt omdat we een product zijn van de natuur met als gevolg we ons vele malen beter gaan voelen. Leven we verbannen van de natuur, dan is het logisch dat we onze levensenergie totaal verliezen. Ook is het bekend dat we daardoor meer en meer ons ware Zelf totaal kwijtraken. Tellen we daarbij de mobieltjes, computers en televisie op, ja, dan zijn we de perfectie maatschappelijke zombie geworden. Herkenbaar? Standaard vinden we in de bossen, duinen en het strand hogere levensenergieën. Wist u dat deze levensenergie gratis voor u beschikbaar is.

Hoe te werk te gaan:

Kijk op de kaart waar u op 3 verschillende plekken kunt gaan wandelen. Kijk goed of het zo natuurrijk mogelijk is. Hoe natuurrijker hoe meer levensenergie. Kent u ze nog, wandelschoenen? Koop goede wandelschoenen. Neem genoeg geneutraliseerd water mee. Neem dit in een weekmakervrije, lekvrije thermosfles mee. Neem vooral niemand mee, en zorg dat u zich alleen gaat herverbinden met de natuur. Ga vooral niet met uw emotionele bagage al denkende door de natuur. Laat alles los en probeer koste wat het kost opnieuw te versmelten en te verbinden met de schitterende natuur. Houdt u dit dagelijks/wekelijks/maandelijks/jaarlijks vol, pas op, het zou u wel eens heel erg gelukkig kunnen maken.

Veel gezondheid toegewenst.


Geschreven door: Matthijs vd Stroom