Vertaal deze pagina naar:

GEHEIMHOUDINGSPLICHT TOT HOEVER STREKT DAT?

17-01-2021

Een ontboezeming: In de aanbesteding ME wagens ben ik betrokken geweest.

Ik zag dat enkele ME wagens de led bars lieten knipperen. 2x 7000 lumen licht is een wapen. Daar zit een stroboscoop kastje tussen. Ik heb daar een geheimhoudingsplicht over getekend, maar wanneer zij dit gaan gebruiken zal ik deze plicht gaan verbreken.

Toen ik erachter kwam dat zij daarbij ook een stroboscoop unit gingen plaatsten heb ik mij fel verzet. Iemand met epileptie kan in een shock raken en overlijden.

14.000 lumen staat gelijk aan 14 x 100 Watt hallogeen verstralers. Alleen led geeft 5000-6000 kelvin licht. Wanneer ik ga horen of zien dat de politie dit gaat gebruiken hebben ze een probleem. Abiom was bij deze aanbesteding betrokken.

Totaal zijn er minimaal 300 ME wagens gebouwd. In 2016 is begonnen en 2019 was de laatste klaar. Nu begrijp ik ook beter waarom ik hier mee gestart was. Ik schaam mij diep dat ik deze bijdrage heb geleverd. Uiteindelijk ook nog een rechtzaak gehad over deze kwestie.

Ratten zijn het en mijn trots over deze aanbesteding is weg.

Deze tekst kwam ik zojuist tegen op social media!

Mijn tip/advies aan jou (van Dienie):

HEB SCHIJT AAN ALLE GEHEIMHOUDINGSPLICHTEN DIE JE OOIT HEBT GETEKEND BIJ DE (R)OVERHEID, WANNEER DE VOLKSGEZONDHEID IN HET GEDRANK KOMT EN/OF GROOT GEVAAR LOOPT !!

DIKKE MIDDELVINGER NAAR DE (R)OVERHEID !!

Bye for Now, Dienie ❤️


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com