Vertaal deze pagina naar:

GEEN TOEGANG IN EEN RESTAURANT, BEDRIJF OF INSTELLING OMDAT JE NIET BENT GEVACCINEERD!?

12-09-2021


Hier lees je hoe je het vaccinatiepaspoort kunt aanpakken:


Stap voor Stap:


1. Laat je afwijzen (wanneer je niet bent gevaccineerd of vaccinatiespijt hebt) uit een etablissement, restaurant, school, bedrijf, instelling en documenteer het, (maak er een kort verslagje van).

2. Neem contact op met het College voor de Rechten van de Mens.

3. Dien een klacht in en vraag een dossiernummer aan.
(Zie ► https://klachtenformulier.mensenrechten.nl/#/)

4. Gebruik dat dossiernummer en leg een verklaring af.

5. Het College voor de Rechten van de Mens zal hen papieren bezorgen die jou afwezen, (omdat je geen vaccinatiepaspoort hebt getoond).

6. Het bedrijf of instelling dat je heeft afgewezen, zal denken dat ze in de rechtbank kunnen winnen.

7. De rechter zal het bedrijf of de instelling dwingen te betalen omdat de mensenrechtencommissie hen eraan herinnert dat geen enkel particulier of openbaar bedrijf iemand mag discrimineren op basis van religie, ras en ja, gezondheidsredenen omdat het illegaal is.

8. Iedereen die daarna het bedrijf of instelling binnen loopt zal daarna worden binnen gelaten en niemand meer weg sturen.


De bedrijven en instellingen zullen elke keer moeten betalen voor het overtreden van de wet. De rechtspraak krijgt het dan bijzonder druk, daar ze niet meer dan één zaak tegelijk kunnen behandelen.


Geen protesten en boycotten meer nodig!

Het zal daarna snel afgelopen zijn met de discriminatie op basis van het vaccinatiepaspoort.Als je echt Vrij wilt zijn en je niet langer een slachtoffer wilt voelen, voer dan deze stappen uit en/of neem deel aan de picknick in Utrecht op 25 september a.s.


Deel deze info!Meld je reactie en/of bevindingen middels het contactformulier.


Heb je het vaccin toch genomen?


Weet en besef dit:


De pandemie is er om je te dwingen het vaccin te nemen - Het vaccin is er om je te dwingen het vaccinatiepaspoort te nemen - Het vaccinatiepaspoort is er om je te dwingen het sociale puntensysteem te nemen - Het sociale puntensysteem is er om je te dwingen het universele digitale betaalmiddel te gebruiken - Het universele digitale betaalmiddel wordt volledig gecontroleerd door de overheid - De overheid kan je nu voedsel, water, medicijnen, onderdak en reizen ontzeggen... - Tenzij je absoluut gehoorzaamt - Nu ben je een digitale slaaf - Dank je voor je vrijwillige medewerking - En nog een prettige dag gewenst.


Wil je dit niet?


Informeer jezelf en maak goede en juiste keuzes, succes!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)