Vertaal deze pagina naar:

Gedachtekracht ❤️

14-01-2021

Het vele speculeren en het durven speculeren is onderdeel van het zoeken naar de Waarheid.

Weet en besef dat door je ergens op te gaan focussen je onderdeel bent van een positieve verandering van je Toekomst, mits dat uiteraard positieve gedachtes waren.

Dit heet Gedachtekracht ❤️


Op de website (https://evolutiegids.nl/gedachten-beinvloeden-gezondheid/) lees ik het volgende:

Vooral bij psychologen, psychiaters en hulpverleners is volgens het boek "Tegen de tijdgeest" onvoldoende begrip en interesse voor de geestelijke crisis waarin patiënten verkeren. We beginnen in de voorhoede van onze samenleving steeds meer acht te slaan op onderzoeken die aantonen welke effecten gedachten en emoties op onze genen en dus op onze hormonen, je immuunsysteem en hersenen hebben. Gelukkig dienen er zich nieuwe therapieën aan die in korte tijd soulaas bieden.

Dat is een goed bericht wat hierboven staat, daar ben ik heel blij mee met deze ontwikkeling. Wanneer je in de psychiatrie beland worden de klachten of problemen vaak met medicijnen opgelost. De onderliggende oorzaak wordt nauwelijks onderzocht of iets mee gedaan.

Verder lees ik op de bovengenoemde website het volgende:

Uit een onderzoek van dr. Jean Kristeller, psychologe aan de Staatsuniversiteit van Indiana, blijkt, dat als artsen de tijd namen om met ernstig zieke kankerpatiënten over hun spirituele zorgen te praten deze patiënten melding maakten van een verbetering van de kwaliteit van hun leven en minder vaak depressief waren. Die koestering - zo noem ik het maar even - hoeft niet meer tijd in beslag te nemen dan 4 tot 9 minuten!

Dus, er is nog een Weg te gaan lieve mensen ❤️

Zo hebben meditatie en mindfulness meer te bieden voor de gezondheid van mensen dan alle farmaceutische middelen bij elkaar. Uit een onderzoek bij Tibetaanse monniken die veel mediteren blijkt dat er een sterkere toename van de gammagolven optrad, het type dat een rol speelt bij aandachtsconcentratie, herinneringsvermogen en leervermogen. Ook bleek dat hun breinactiviteit toenam in de gebieden die actief zijn bij positieve emoties als geluk. Dit betekent dat we, als we mediteren, de delen van onze hersenen die onze geluksgevoelens reguleren, versterken.

Wat we in ieder moment denken, voelen, zeggen en doen zendt een resonantieveld uit in het universum. Ons bewustzijn bestuurt deze energie. Daarom geldt dat als we ons richten op de gewenste resultaten, onze energieën ons zullen ondersteunen om die resultaten te verkrijgen. Dat is een metafysische wet. Door middel van deze vier vormen (gedachten, gevoelens, woorden en daden) en onze visualisaties creëren we. Als we ons verenigen in het Licht, worden we zelf de scheppers.

Uit onderzoek blijkt ook dat het benutten van visualisaties helpt om je tegen een ziekte te verdedigen. Hoe groot de mogelijkheden voor visualisatie zijn, blijkt uit een recent onderzoek van dr. Carol Dweck. Zij stelde vast dat leerlingen die dachten dat groei van hun intelligentie mogelijk was, steeds betere scores behaalden. Als we ons iets kunnen voorstellen, kunnen we het ook creëren. Als je je geest vervult van positieve beelden van welzijn, creëer je daarmee een omgeving die het genezingsproces in werking stelt en bevordert.

Wanneer we onszelf bevrijden van ziekte of stress met gebruikmaking van de juiste geesteshouding, overtuiging, koestering, autosuggestie, bidden of mediteren, ontsluit het lichaam de mogelijkheden voor zelfgenezing.


Als je beseft dat jij bij iedere gedachte en elk gevoel op elk moment van de dag bezig bent met het veranderen van je genen en je cellen, beschik je plotseling over een mate van controle op je gezondheid en geluk dat een doorslaggevend verschil maakt.

Door je overtuigingen, gedachten, gevoelens positief te veranderen in een geesteshouding en navenant gedrag van positiviteit, menslievendheid (voor zowel jezelf als de ander) en dienstbaarheid kun je een opgaande gezondheidscyclus creëren.

Niet alleen zul je je er geestelijk goed bij voelen, maar ook komt dit je lichaam ten goede. Zo zorgen we bewust dat er goede signalen naar onze cellen en genen gaan. Zulke signalen verminderen stress en zijn bevordelijk voor heilzame hormonen en duizenden andere lichaamsstoffen.

Uiteindelijk heeft een verandere geestesinstelling en duidelijke intenties - want daar praten we over - ook een positieve invloed op onze omgeving.


Wil je verder lezen? Klik dan hier ►

https://evolutiegids.nl/gedachten-beinvloeden-gezondheid/

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com