Vertaal deze pagina naar:

GA JIJ LIEVER ONLINE SHOPPEN OF GA JIJ LIEVER NAAR DE OUDE VERTROUWDE WINKELS?

09-10-2022

Er is door de Tijdsgeest momenteel een enorme verschuiving gaande in winkelcentra, er komen steeds meer lege winkelpanden in de steden, hoe gaan we daar mee om?

Hoe kunnen wij daar zelf invulling aan geven?

Kunnen wij daar zelf nog een verandering in aanbrengen?

Wat gaat er nu met de leegstaande winkelpanden gebeuren?


We leven in een enerverende en heftige tijd. Het ligt nu aan ons hoe we daar mee omgaan. Er zijn altijd weer nieuwe kansen. En er ontstaan altijd weer nieuwe initiatieven wat een gat in de markt kan gaan worden, wanneer je denkt vanuit een ondernemersgeest.


Momenteel gaat er een parallelle samenleving ontstaan, dit kunnen we niet voorkomen!


 Ondernemers gaan door de komende crisistijd en polarisatie op een andere manier ondernemen. Je laat je WEL of NIET vaccineren. Er komen daardoor volgens Ans Jorritsma nu bijvoorbeeld ook initiatieven voor een luchtvaartmaatschappij voor mensen die NIET zijn gevaccineerd. En zo ontstaan er nog veel meer nieuwe initiatieven voor de toekomst en dit is inherent aan de tijd waarin wij leven.

Dit is de realiteit, je kunt je ogen ervoor sluiten, maar dat is geen oplossing.

Ans Jorritsma is de initiatiefneemster van het onderstaande concept.

Waar is Your Pop-up Store actief?


Your Pop-up Store heeft een grote landelijke database met locaties en de kennis en kunde om de perfecte plek voor een tijdelijke winkel te vinden. Your Pop-up Store is niet alleen actief in de grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht maar ook in regionale en lokale winkelgebieden.


Meer weten?

Klik hier ► https://yourpopupstore.com/


Mijn plannen


Deze blog schreef ik (Dienie Kars) naar aanleiding van de onderstaande video van Ans Jorritsma en omdat ik al een tijdje bezig ben met verschillende ideeën en plannen in mijn hoofd. Een aantal jaar geleden ben ik enorm gecrashed in mijn leven, wat tot andere en nieuwe keuzes heeft geleid.

Blijf bij jezelf is een hele goed advies van Ans Jorritsma.

Voel jij je nu een slachtoffer of ben jij een pionier?


Ik voel mij nu geen slachtoffer meer van het systeem, echter langere tijd wel...

Heb nu de ervaring gehad wanneer je geen grip meer hebt op situaties dat bepaalde wegen, zonder dat jij daar nog invloed op kunt uitoefenen, voor je worden afgesloten en ik daardoor een ander pad moest gaan kiezen of kon gaan kiezen. Vooral dat laatste, zo kun je het ook benaderen en zo ervaar ik het nu ook. Daardoor voelde ik mij daarna ineens geen slachtoffer meer, maar voel mij nu juist bevrijd van het oude systeem waarin ik dacht en mijzelf bewoog. Ik kreeg doordat wegen voor mij doodliepen ineens heel veel tijd, vrije uren, tot mijn beschikking. Die vrije uren, tijd, heb ik positief gebruikt, om te gaan schrijven.


Voel mij nu een pionier!


Heb door die vele vrije uren de laatste jaren ontzettend veel geschreven op social media, eigen websites en platforms. Het was voor mij uiteindelijk, hoe ik er nu insta, mijn eigen verwerkingsproces van het slachtoffer zijn van het systeem waarin ik leefde en mij bewoog.

Door het vele schrijven, mijn eigen onderzoek en het aanreiken door derden van informatie, ben ik heel veel dingen gaan ontdekken over ons aardse leven en ook over mijzelf. Dat heeft mij verder gevormd als mens en gaf mij veel nieuwe inzichten.

Daardoor ben ik heel veel nieuwe mogelijkheden gaan zien voor mijzelf en mijn medemens. Echter zullen we eerst allemaal door dit transformatieproces heen moeten gaan om uiteindelijk inzicht te krijgen in onszelf en ons aardse bestaan. Daar is geen ontkomen aan, dus wees je hiervan bewust als lezer, als jij dat proces nog niet hebt doorlopen.


Mijn perspectief voor het heden...


Is dat er nog wel dan? Jazekers!

Vanuit mijn eigen perspectief en nieuwe inzichten wil ik nu nieuwe initiatieven gaan ontwikkelen, hoewel ik al met veel mooie projecten bezig ben. Ik heb besloten mijn innerlijke kompas te gaan volgen en zal mijzelf de vrijheid geven mij hierin verder te gaan ontwikkelen en proberen te ontdekken wat ik nu echt wil.

Dus per dag kijk ik wat er op mijn padje komt en daar borduur ik dan de dag op verder... Niets moet, alles mag en wees vooral lief voor jezelf... Trakteer jezelf ook eens op iets lekkers of iets fijns en soms is even 'niks' doen ook goed... Vooral 's morgens, wanneer ik nog in bed lig, doe ik veel inspiratie op met mijn hondje in mijn armen of dicht tegen mij aan gedrukt. Ik zeg ook vaak tegen mijn hondje: "Ik hou van jou liefje"...

Soms krijg ik bij het wakker worden in de morgen reeds bepaalde ingevingen, die werk ik dan uit middels het schrijven van artikelen, of het doen van activiteiten of iemand een belletje geven. Ik leef dus nu min of meer bij de dag en hoe ik mij voel en dat is voor nu voor mijzelf helemaal prima. Ik kom daardoor steeds meer in balans met mijzelf en denk nu ook veel meer hardop. Ook dat is fijn dat ik dat doe en durf, want op deze wijze geef ik veel duidelijker mijn grenzen aan en laat ik veel minder over mij heenwalsen.

Mijn huidige wens is om een zelfvoorzienende gemeenschap op eigen kracht op te zetten met pioniers die een eigen inbreng hebben van tijd, kennis, talenten, handvaardigheden, gaven en/of middelen. Een creatieve geest is erg belangrijk van de pioniers die mee willen gaan doen, eigenlijk bijna een must. Ik druk mij hierin 'voorzichtig' uit om geen tere hoofden te stoten.


Wat vind ik voor nu belangrijk?


Mensen met elkaar verbinden, talenten en kennis samenbrengen.

Doe datgene waar je echt goed in bent is mijn motto.

Stimuleer mensen waar ze echt goed in zijn, zodat ze zich ook gewaardeerd gaan voelen.

Durf jezelf of een ander complimentjes te geven...

Ontdek je eigen kwaliteiten en motiveer mensen om ook te groeien en te bloeien!

Dan gaat het goed komen, daar ben ik echt van overtuigd.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)