Vertaal deze pagina naar:

Ga eens mediteren en jezelf informeren over je 3e oog (pijnappelklier) en hoe je die kunt gebruiken.

09-12-2020

Kun jij al zien met je 3e oog? Of heb jij nu zoiets van, waar heeft die Dienie het nu toch weer over?

Ons 3e oog


Kun jij al zien met je 3e oog? Of heb jij nu zoiets van, waar heeft die Dienie het nu toch weer over?

Even dit:

Ik heb al zoveel geschreven op Facebook, maar daar wordt de censuur enorm hoog en werken ze met filters. Zij bepalen wat jij wel en niet kunt zien.

Op 10 november 2020 kreeg ik een blokkade van 30 dagen opgelegd door Facebook, omdat ik iets schreef wat niet mocht volgens hun regels. Ik werd dus monddood gemaakt voor de zoveelste keer. Dit heeft mij doen besluiten om mij geheel op dit blog te gaan storten.

Ik schreef reeds eerder over mijn blog: "Dit blog heb ik uit pure Wanhoop aangemaakt, waarom? Ik heb tijd, energie en kennis in overvloed en omdat ik weet dat je met Doorzetting en Wilskracht alles kunt bereiken in een nieuwe situatie heb ik mij hiertoe besloten.

Het is tevens een hele mooie en goede mogelijkheid om mijn Missie uit te kunnen dragen: Het informeren van mensen over ons Aardse bestaan."

Ik las zojuist toen ik even googelde:

Door oude natuurvolkeren werd de pijnappelklier 'het derde oog' genoemd. Ze zagen de klier als de poort tussen de fysieke en spirituele wereld. Binnen veel culturen en religies staat het derde oog dan ook voor het hoogste bewustzijn dat wij mensen kunnen bereiken.

Het derde oog is een energetisch oog waarmee je dingen kunt 'zien' die je met je fysieke zintuigen niet kunt waarnemen.

Soms voel je dat een situatie niet pluis is of dat er gevaar dreigt. Zonder dat er iets te zien, horen of ruiken is. Je derde oog staat dan open en geeft je een waarschuwing waar je maar beter naar kunt luisteren.


Visualisatie oefening om je derde oog te openen

Er bestaan verschillende technieken om je derde oog te openen. Deze visualisatie oefening is er één van:

 • Ga in een ontspannen houding zitten of liggen, zorg er voor dat je de komende 10 - 15 minuten niet gestoord kan worden
 • Ontspan je lichaam
 • Zodra je bent ontspannen, concentreer je je op je ademhaling. Visualiseer dat je met elke ademhaling lichter en lichter wordt
 • Breng nu je aandacht naar de plaats tussen de ogen op je voorhoofd
 • Visualiseer dat je hoofd is omringd door een gloeiend indigo of violet licht
 • Visualiseer je pijnappelklier als een gloeiende plaats in het centrum van je hoofd
 • Denk aan een sterke lichtstraal die vanuit pijnappelklier stroomt. Het licht wordt sterker en sterker, totdat je het kan voelen tintelen op je voorhoofd
 • Het kan zijn dat je voorhoofd warm aan gaat voelen, vooral de plaats waar het derde oog zich bevindt
 • Wanneer het gebied rond de pijnappelklier of het derde oog te warm wordt, stop dan met de oefening. Adem essentiële lavendel,- of pepermuntolie in en plaats een koud doekje op je voorhoofd
 • Wanneer je klaar bent om de derde oog meditatie te beëindigen kan je langzaam de vingers en tenen bewegen
 • Open daarna je ogen en neem enkele diepe ademhalingen

Het belang van voeding

Is een visualisatie oefening niks voor jou, maar spreekt het idee van een geopend derde oog je wel aan? Let dan op wat je eet en drinkt. Er schijnt namelijk een verband te zijn tussen het functioneren van je pijnappelklier en je voeding.

Vermijd alcohol, witte bloem, geraffineerde suikers, koolzuurhoudende drankjes en kunstmatige zoetstoffen.

Ook melkproducten schijnen een vertroebelend laagje over je derde oog te leggen. Komkommer, aardbeien, avocado, broccoli en spinazie zouden juist een gunstig effect hebben op de werking van je pijnappelklier.

Bron: https://holistik.nl/derde-oog-activeren/

Door te googelen over ons 3e oog en de pijnappelklier geraak je vanzelf op een hoger leven (Dimensie) in je leven, wanneer je de info aandachtig en serieus gaat bestuderen, de handelingen toepast en dit regelmatig gaat doen.

Tip: Kijk eens wanneer je googlet wat resoneert aan informatie bij je en ga je er eens in verdiepen.

Of niet natuurlijk, het is aan jou... Jij bent de regisseur van jouw eigen leven!

John Baselmans schreef een boek met de titel "Dimensies". Ik heb dat deels gelezen, de voor mij meest interessantse stukken heb ik gelezen. John schreef reeds vele boeken over diverse thema's. Ga maar eens googelen. Dan word je een stuk wijzer en rijker van Geest.

Terwijl ik dit schrijf komt er weer een enorme stroom aan informatie bij mij binnen. Ik kan denk ik eeuwig door blijven schrijven om jou en mijn volgers te informeren. Er is nog zoveel wat ik wil en kan vertellen...

Een van de volgende blogs gaat over Han Peeters en zijn boek "Planet X".

Nu nog even een geschikte afbeelding vinden voor dit blog. Van Eva kreeg ik zojuist op whatsapp een mooie afbeelding toegezonden. Deze ga ik toevoegen aan dit blog.

Bye for Now ❤️

PS. Ik keek een keer in de Zon en toen kon ik ineens aura's van vogels zien. De keur die ik om de vogel zag was paars/violet. Deze herinnering kwam zojuist boven toen ik naar de afbeelding keek.

Mooi he Eva? ❤️

De pijnappelklier, het geheim van de geestelijke stand

De mensen zijn door geestelijken onwetend gehouden over het bestaan en de functie van dit derde oog. Geestelijken wisten maar al te goed dat met deze klier een verbinding tot stand gebracht kan worden tussen de geesteswereld en de fysieke wereld. Als de klier geactiveerd wordt verkrijgt men bovennatuurlijke inzichten en krachten. We kunnen met dit oog naar binnen kijken en in ons hart en geweten schouwen. Daar pas kunnen wij elkaar recht in het gezicht kijken en zien we ons ware gedaante. Het derde oog is volgens veel New Agers vanuit 'hetzelf' te activeren.

Dit is echter niet zo.

Het is de uitgaande kracht van Elohim, zijn uitgezonden geest, die ons hier verlicht. Het overkomt ons.. 'Hij' laat zich vinden. Ook hiervan vinden we een verwijzing in de bijbel in Jesaja 65:1 'Ik ben gevonden van hen, die naar Mij niet vraagden; Ik ben gevonden van degenen, die Mij niet zochten; tot het volk, dat naar Mijn Naam niet genoemd was, heb Ik gezegd: Ziet, hier ben Ik, ziet, hier ben Ik.'

De mensheid is veraf geraakt van deze oude verloren gegane gave. Door training, zoals Meditatie, Yoga en concentratie kan het derde oog wel weer gedeeltelijk opgewekt worden.

Het derde oog of mystieke oog ligt op het punt iets boven het midden tussen onze wenkbrauwen, dan wel in onze hersenen.. Dit oog wordt gezien als de hoogste verblijfplaats van onze ziel en wordt dan ook in oosterse filosofieën 'de zetel van de ziel' genoemd. Descartes noemde het "de zetel van de rationele geest". De pijnappelklier of epifyse wordt (o.a.) met dit derde oog geassocieerd. Deze klier heeft de vorm van een dennenappel, is zo groot als een erwt en produceert en reguleert hormonen, waardoor het ook met het seksuele leven wordt geassocieerd. Hierdoor pleegt men te zeggen dat 'onthouding' de kracht van geestelijke energie doet toenemen. Tevens controleert dit orgaantje diverse bioritmen van ons lichaam; het reageert op licht en regelt de kleur van huid en haar. Het herkent aan het licht de seizoenen. Dit raadselachtige orgaantje werd al beschreven in de Egyptische mythologie als het oog van Horus, een oog wat te zien is als de symbolische weergave van de plek in onze hersenen waar het derde oog zetelt.


Bron: https://plazilla.com/page/4295039649/het-derde-oog-en-het-communiceren-met-de-goden