Vertaal deze pagina naar:

Free Life World

18-12-2020

🍀 🍀 🍀 Free Life World is enige jaren geleden opgestart en biedt ondersteuning bij humane burger initiatieven. Hierbij neemt de bevolking zelf het initiatief om de transitie naar een betere toekomst beter en sneller te laten verlopen.

Wanneer de GESARA fondsen gaan vrijkomen worden er verschillende humanitaire projecten opgestart. Weet en besef dat iedereen, (ook jij) een humanitair project kan aanvragen middels de website van Free Life World.

Hoe? Download het excel-bestand op de website en vul in wat je kunt invullen, de rest laat je open. Maak een mooie omschrijving van je project (wens) en stuur dit samen met het ingevulde excel-bestand naar het e-mailadres wat ook op de website staat vermeld, projects-NL@freelife.world.

Succes!

Er zijn reeds goede en mooie humanitaire projecten ingediend en goedgekeurd bij Free Life World, waaronder Vrije energie projecten, Med Beds en Zelfvoorzienende Wooncommunes met gebruikmaking van Vrije energie voor gelijkgestemden. Zodra de GESARA fondsen vrijkomen gaan deze als eerste van start.

Wij zullen zelf de transitie (overgang) moeten maken naar een Nieuwe Vrije Wereld. En mag jij je eigen talenten, kennis en creatieve handvaardigheden aan gaan spreken.


GOD = Geven - Ontvangen - Delen ❤️

Vele handen maken Licht werk ❤️

Universe is Magic & Love is the Key ❤️


🍀 🍀 🍀   Website ► https://freelife.world/nl/  🍀 🍀 🍀