Vertaal deze pagina naar:

Flashbacks

07-01-2021

Heb je weleens een flashback gehad waarbij je direct in een emotie schoot van angst?

Weet dat veel volwassenen een flashback krijgen wat hen ineens herinnert aan hun jeugdjaren, nadat ze werden getriggerd of geprikkeld door een bepaalde ervaring of gebeurtenis in het huidige leven.

Wellicht weet je al waar ik op doel?

Seksueel misbruik en satanische rituelen gepleegd door volwassenen (satanisten) waarbij onschuldige kinderen soms letterlijk slacht-offer werden.

Veel volwassenen hebben nu nog steeds heel veel problemen met wat ze in hun jeugdjaren hebben meegemaakt. Onderschat dat niet. Veel volwassenen plegen uiteindelijk zelfmoord, omdat de herinneringen en de pijn te verschrikkelijk zijn.

Heel veel sterkte wanneer je hier mee te maken hebt gehad.

Wilt U hier meer over weten?

Waar satanische rituelen zijn oorsprong vindt?

Lees dan het boek eens van Robin de Ruiter met de titel "De 13 satanische bloedlijnen".


Flashbacks


Wikipedia schrijft het volgende over flashbacks:

Een flashback is een psychologisch verschijnsel waarbij eerdere belevenissen uit het langetermijngeheugen terugkomen in de menselijke geest. Een flashback kan zich bijvoorbeeld voordoen door zich bewust bepaalde dingen in herinnering te roepen. Meestal ontstaat een flashback als iemand een ervaring heeft die een andere ervaring in het onbewuste oproept, een associatie van gedachten. Iemand kan zich dan bijvoorbeeld plotseling herinneren wat hij in een vergelijkbare situatie heeft gedaan of opnieuw de emotie beleven die hij in het verleden had.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Flashback_(psychologie)

Wil je reageren op deze blog?


Stuur dan jouw reactie naar info@freedom-for-all.com