Vertaal deze pagina naar:

Film Stardust

30-12-2020

'Wie het eeuwige leven heeft, heeft het hart van een ster gestolen' 💛

Rosita Mechelenbrink schreef:

Zo'n mooie film net afgelopen met veel diepgang en wijsheid, Stardust @net5

Sterren zijn de energieën van de engelen (dat heb ik hier al vaker gezegd), energieën van de overledenen die voor het Licht gekozen hebben, doordat ze vergeven hebben net voor of tijdens het sterfproces.Dus de gereïncarneerde engelen (de 144.000 chosen ones) komen hier op aarde hun ware wederhelft tegen, de tweelingstraal. Dit gaat niet zonder slag of stoot, dit laat de film ook zien , het lijkt een sprookje maar is het vooralsnog zeker niet Uiteindelijk komt het goed, krijgen zij de Gouden kroon en hoeven zij niet meer te sterven.


Reacties

Ik hou zooo van die film. Wanneer ze neerdaalt op aarde krijg ik kippenvel over mijn hele lijf. En zo mooi ook hoe ze de liefde beschrijft wanneer hij als een muisje in die kooi zat... Het laat zien hoe inderdaad tweelingstralen liefde werkt.

Rosita schreef:

Ja, super mooie film als je het begrijpt inderdaad. Dat neerdalen op aarde in die diep donker krater, laat gewoon letterlijk wel héél erg duidelijk zien dat wij (de 144.000 groep) 'gevallen engelen' zijn (waren geldt voor ons) haha. En die overleden broers dan, die je als doorzichtig grijs ziet en op het eind verdwijnen, omdat ze naar het Licht mogen. De hoofdrolspeler Tristan dacht eerst nog verliefd te zijn op een andere vrouw. Ik heb de film opgenomen, ga het binnenkort nog een keer kijken om alle tekens goed te zien.

Zo werd er ook in gezegd: Ik moet die bliksem ontvangen (om te kunnen tijdreizen).

Ow ja echt geweldig. Ik ben helemaal verliefd op deze film. De details zijn prachtig en worden zo goed laten zien hoe het allemaal werkt. Ik voel me zo verbonden met dit verhaal. Hij werd ook verliefd op het uiterlijk van de eerdere vrouw (het plaatje), maar ware liefde gaat daar aan voorbij. Die broers inderdaad, zo zie je ook dat je je lessen gewoon meeneemt tot je in onvoorwaardelijke liefde leeft. Super dat je de film op hebt kunnen nemen. Nu krijg ik toch weer de kriebels om hem weer te kijken. Hihi ik heb de tekst nog ergens opgeschreven zo mooi.

Rosita schreef:

Ware liefde gaat voorbij aan het fysieke uiterlijk idd.

Is die op Netflix te zien Rosita?

Rosita schreef: Ik heb even gekeken voor je en ja, het is op Netflix te zien. Het was gisteren gewoon op tv te zien.

Oh veel plezier en let goed op alle tekens.

Hihi telepathie.

Ja inderdaad haha.

De 144.000 waar je het vaak over hebt. Zij hebben een taak. Zijn ze allemaal ook wakker? Of mogen sommige nog ontwaken? Ik zal de film bekijken, ik ben benieuwd.

Ja, zij hebben eerst de taak om zelf te helen (en er hebben er inderdaad nog veel van deze groep angst) en vervolgens gaan wij de overgebleven bevolking mee omhoog trekken in energie.

Bijzonder! Ik vertrouw erop dat mensen die niet bij de groep hun energie ook omhoog trekken en we zo allemaal een prachtige wereld kunnen creëren.

Uiteindelijk wel, maar nu eerst de 144.000 groep, daarna de rest van de overgebleven bevolking. Mensen buiten deze groep lukt nu nog niet, omdat hun ego nu nog veel te sterk is. Daar is de energie (wat onze lucht is die we met z'n allen inademen) NU nog niet hoog genoeg voor.


Dit is ook een echte aanrader de film hieronder.Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com