Vertaal deze pagina naar:

EXCLUSIEF INTERVIEW OVER DE FIGUUR VAN JEZUS

25-07-2022

Dit exclusieve interview was te zien op YT (maandag 25 juli 2022 om 21.30 uur)


Exclusief interview over de figuur van Jezus tussen Alessandro de Angelis, (historicus en onafhankelijk onderzoeker van het Oude en Nieuwe Testament), en de bisschop van de oecumenische kerk Rosario Ferrara.


Link interview ► 

https://www.youtube.com/watch?v=T5qB4Tbz99c* Samenvatting in het Nederlands volgt op een later moment *


💥💥💥 W A A R H E I D S B O M 💥💥💥

De muren van de kerk, gebaseerd op leugens, storten in...

Een bisschop geconfronteerd met historische ontdekkingen van internationaal niveau, wat gecensureerd wordt door alle massamedia. Wat zal er gebeuren? Er wordt historisch bewijs geleverd van Jezus, de laatste zoon van Herodes de Grote, van Maria, de vrouw van koning Herodus enz.


Voor de eerste keer een dialoog / confrontatie in de vrijheid van meningsuiting, verstoken van bovenbouw en conditionering, die twee mensen als protagonisten ziet die nooit bang zijn geweest om hun overtuigingen te bevestigen.

Een speciale dank aan bisschop Rosario Ferrara voor het brengen van een licht van de waarheid achter de sluier van hypocrisie en dank aan Alessandro de Angelis voor zijn diepe inzet om zijn eigen overtuigingen uit te dragen die het resultaat zijn van een interdisciplinair onderzoek dat bronnen omvat en vergelijkt historische, archeologische, de apocriefe, canonieke evangeliën, de talmoed en historische bronnen gerapporteerd door Titus Flavius ​​​​Joseph, Tacitus, Suetonius en vele anderen.