Vertaal deze pagina naar:

ER IS NOG ZOVEEL TE ONTDEKKEN!

13-01-2023

Mijn Missie is de bevolking te laten doen ontwaken en hen te informeren over ons aardse bestaan.

Dit doe ik al heel wat jaren met heel veel plezier en overtuiging.

Graag wil ik alles weten, deze website is ook te vinden met de volgende URL.

https://ikwilallesweten.nl

Je komt dan automatisch terug op de HOME pagina van mijn website.


Ik, Dienie Kars, onderzoek het hele plaatje, omdat dit nodig is om alles te kunnen ontdekken over ons aardse bestaan. Datgene wat ik zelf heb ontdekt zet ik vaak in een blog of artikel, zodat mijn volgers hun eigen Licht óók erover kunnen laten schijnen.

Wanneer het je triggert (prikkelt) ga je automatisch verder lezen en ga je je er ook vaak verder in verdiepen. Op deze wijze hebben reeds veel mensen ontdekt waarom ze in dit tijdperk op de plek zijn waar ze zijn of zijn aangeland.

Ook de contacten die je hebt komen vaak niet voor niets in jouw leven, op jouw levenspad.

Je mag het allemaal zelf gaan ontdekken, of niet, dat vind ik ook prima.


It's up to you, bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


PS. Ik zet mijn eigen vragen er soms bij, in de onderstaande informatie,

zodat je daar zelf ook even over na kunt denken.

Deze 88 meter diepe put ligt op het land van Quinta da Regaleira, vlakbij de stad Sintra, Portugal.
De put werd nooit als put gebruikt en zelfs nooit gebouwd om als waterbron te dienen. Het is eigenlijk gebouwd voor geheime ceremoniële doeleinden.

Mijn vraag nu: Uhhhh, welke 'geheime' ceremoniële doeleinden?

Een lang begraven lijk, bewaard door een van de droogste klimaten op aarde, de Atacama-woestijn in Chili, waar het eeuwenoude huid, haar en kleding heeft bewaard. Gedateerd rond 5020 voor Christus.

Meer dan een eeuw nadat het werd gevonden, werd een ѕkeleto п in een Viking ɡгаⱱe, omringd door militaire we арo пѕ, verondersteld dat het die was van een geharde man. Niet meer. De w аrr іo г was eigenlijk vrouwelijk. En niet zomaar een vrouw, maar een Viking...

https://ancient.ournewstimes24.com/128-years-after-its-discovery-the-viking-warrior-keleto-was-identified-as-female/

Archeologen in Mongolië hebben de resten gevonden van twee oude vrouwelijke krijgers, waarvan de skeletresten erop wijzen dat ze goed geoefend waren in boogschieten en paardrijden.

https://ancient.ournewstimes24.com/two-skeletons-of-badass-1500-year-old-warrior-ladies-in-northern-mongolia-have-inspired-the-ballad-of-mulan/

Archeologen van de Universiteit van Zurich halen 205 miljoen jaar oude fossielen van een gigantisch zeemonster 9.000 voet (2.700 meter) boven zeeniveau in de Zwitserse Alpen. Volgens MailOnline groeide het zeemonster tot een lengte van 65 voet (20 meter) en woog het 80 ton, waardoor het het het grootste dier ooit heeft geleefd.

https://ancient.ournewstimes24.com/fossils-of-65-foot-giant-sea-monster-discovered-from-swiss-alps-switzerland-suggest-ichthyosaur-marine-reptile-is-the-largest-animal-to-exist-video-inside/

De Inuit-baby maakte deel uit van een groep van 8 mummies (6 vrouwen en 2 kinderen) die in 1972 werd gevonden bij een graf nabij de voormalige kustnederzetting van Qllakitsoq, een verlaten gebied van Groenland. Graven zijn gedateerd op 1475 na Christus.

Een oude man en vrouw zijn 3.000 jaar opgesloten in een liefdevolle omhelzing gevonden in een graf in Oekraïne.

https://ancient.ournewstimes24.com/couple-found-in-ukrainian-grave-after-wife-was-buried-alive-with-dead-husband/