Vertaal deze pagina naar:

Er is geen COVID 19 gevonden, lees dit bericht aandachtig aub!

31-12-2020

Dit bericht kwam zojuist binnen op Facebook in een groepsbericht!


Lilian Bon

Verzonden door Helga: Vandaag om 22:38


Thnx voor deze input, Frédérique Love jou steeds meer en meer!

COVID19 bestaat niet!

Eat this, zou ik haast willen zeggen:′′ Ik heb een doctoraat in virologie en immunologie. Ik ben een klinisch laboratoriumwetenschapper en heb 1500 ′′ veronderstelde ′′ positieve Covid 19 monsters getest hier in S. Californië.

Toen mijn labteam en ik de test deden door de postulaten van Koch en observatie onder een SEM (scanning electron microscoop), vonden we GEEN Covid in een van de 1500 monsters.

Wat we ontdekten was dat alle 1500 monsters vooral Influenza A waren en sommigen influenza B waren, maar geen enkel geval Covid, en we hebben de B.S. PCR test niet gebruikt.

Daarna stuurden we het restant van de monsters naar Stanford, Cornell, en een paar van de University of California labs en ze vonden dezelfde resultaten als wij, GEEN COVID. Ze vonden influenza A en B.

Iedereen van ons spraken vervolgens met de CDC en vroegen om levensvatbare monsters van COVID, die volgens CDC niet konden leveren omdat ze geen monsters hadden.

Inmiddels zijn we door al ons onderzoek en laboratoriumwerk tot de stevige conclusie gekomen, dat de COVID 19 denkbeeldig en fictief was. De griep heette Covid en de meeste van de 225,000 doden waren dood door mede-morbiditeiten zoals hartziekten, kanker, diabetes, emfyseem etc. en toen kregen ze de griep die hun immuunsysteem verder verzwakt en ze stierven. Ik heb nog geen enkele levensvatbare steekproef van Covid 19 gevonden om mee samen te werken.

Wij van de 7 universiteiten die de labtests hebben gedaan op deze 1500 monsters klagen nu de CDC aan voor Covid 19 fraude. De CDC moet ons nog één levensvatbare, geïsoleerde en gezuiverde steekproef van Covid 19 sturen. Als ze ons geen levensvatbare steekproef kunnen of willen sturen, zeg ik dat er geen Covid 19 is, dan is het fictief.

De vier onderzoekspapieren die wel de genomische uittreksels van het Covid 19 virus beschrijven waren nooit succesvol in het isoleren en zuiveren van de monsters.

Alle vier kranten geschreven op Covid 19 beschrijven alleen kleine stukjes RNA die maar 37 tot 40 basisparen lang waren wat GEEN VIRUS is.

Een virale genoom is typisch 30,000 tot 40,000 basisparen. Net zo erg als Covid overal hoort te zijn, hoe komt het dat niemand in welk lab dan ook ooit dit virus in zijn geheel heeft geïsoleerd en gezuiverd?

Dat is omdat ze het virus nooit echt hebben gevonden, het enige dat ze ooit hebben gevonden waren kleine stukjes RNA die sowieso nooit als het virus werden geïdentificeerd.

Dus waar we mee te maken hebben is gewoon weer een griepstam zoals elk jaar, COVID 19 bestaat niet en is fictief.

Ik denk dat China en de globalisten deze COVID hoax (de griep vermomd als een nieuw virus) hebben georganiseerd om wereldwijde tirannie en een wereldwijde politie-totalitaire surveillancestaat binnen te halen, en dit complot omvatte massale verkiezingsfraude."

Dr Rob Oswald, Phd

Met dank aan David Pusateri


Over de PCR-test

Tip: Bestudeer onderstaande website eens.

https://medicalxpress.com/news/2020-11-tiny-machines-medicine-efficiently.html


Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com