Vertaal deze pagina naar:

Het zien van dubbele getallen, is dat herkenbaar voor jou?

21-12-2020

Uitleg Engelen getallen, Numerieke getallen, Meestergetallen en Dubbele getallen


Vandaag 21-12-2020 is een speciale dag ❤️

Het is de kortste dag van het jaar, de Zonnewinterwende.

En alle planeten staan vandaag op 1 lijn. Dit gebeurt eens in de zoveel jaar. Er wordt gesproken over een solarflash en een plasma event, dat dit vandaag zou plaatsvinden. We gaan vandaag een Nieuw Tijdperk in, het Aquarius tijdperk ❤️

Als de Maan in het 7e huis staat en Jupiter in lijn met Mars staat dan zal Vrede de planeten leiden. En liefde zal de sterren sturen. Dit is de opkomst van het tijdperk van de Waterman (ofwel het Aquarius tijdperk). In het tijdperk van de Waterman zal er Harmonie, Begrip, Sympathie en Vertrouwen zijn en zullen we in Vrijheid leven. Geen valse leugens of spot meer. Gouden levende dromen van Openbaringen. Openbaring van magische kristallen. En van de gehele Vrijheid van de geest Waterman!

Ik doe vandaag mee aan de meditaties, jij ook?

Op 11:11 uur deden veel Lichtwerkers een meditatie. Ik heb het zojuist ook gedaan. Zo ook om 17:17 uur met het nummer van Michael Jackson "Heal the World" en wordt er op 19.22 uur (Nederlandse tijd) een wereldmeditatie gedaan om de wereld te helen. Heal the World ❤️

Gisteren schreef ik het volgende topic op Facebook: "Goedemorgen lieve FB vrienden en vriendinnen. Natuurlijk is het spannend wat er wel of niet gaat komen morgen, de 21e december. Ik zie het wel, ik wacht rustig af en zal morgen om 11:11 uur mezelf focussen op een Nieuwe Wereld van Liefde en Harmonie Fijne zondag!".

Iemand vroeg toen: Wat betekent 11.11 want ik zag net 11.11 en nu weer een 11 (bericht voor mij geplaatst 11 min voor mij).Ik schreef toen: Annet Annetteketet is een boodschap voor jou. Marijke Holmes kan dit super goed uitleggen wanneer ze tijd en zin heeft.

FB vriendin Linda Stolk schreef toen naar aanleiding van mijn topic de volgende reactie:

11:11 zien is een uitnodiging om te ontwaken voor het ervaren van het grotere geheel. Het is een wake up call om in te tunen in de sferen van de heilige geest en om je eenheid te ervaren met al het leven, met inbegrip van alles dat ligt buiten de sluier van illusie.

Visueel vertegenwoordigt 11:11 een portaal, het is een direct kanaal dat wordt geopend tussen jou en je hogere zelf. 11:11 is het punt van het samenvoegen van de fysieke en niet-fysieke realiteit van jou. Wanneer dit gebeurt, is het tijd om te stoppen met elke gewone activiteit dat je doet en kijk naar de big picture van je leven.

Je begint te beseffen dat wat je ziet als onvolmaakt, is eigenlijk de Universele Schepper zien van perfectie op Goddelijke niveau. Onvolkomenheden zijn gewoon onvolkomenheden voor jou, maar niet voor de universele Bron. Dus wat je ziet als een teleurstelling, de Schepper ziet het als een kans voor leren en groei van de Ziel.

Ik zag de laatste dagen ook vaak dubbele getallen, dat zie ik trouwens al een hele tijd, een aantal jaar zelfs. Vooral het getal 22 heb ik vaak gezien en ook 11 en 33. Ik ben toen gaan onderzoeken welke betekenis dat heeft. Wanneer je je hierin gaat verdiepen ga je verder ontwaken. Ik zal even een website zoeken waarin je hierover veel kunt terugvinden. Je kunt zelf ook googelen naar 'numerieke getallen' of 'meestergetallen'.

Kijk eens op de onderstaande websites


Info ► https://www.helderziende-paragnosten.nl/dezelfde-getallen-zien.php

Info ► https://www.nieuwetijdskind.com/meestergetallen-drievoudige-dubbele-getallen-engelen-doreen-virtue/


MEESTERGETALLEN 11:11


Marijke Holmes schreef vervolgens als reactie in mijn topic op Facebook:

De herhalende nummer 1-reeks (in al zijn vormen) is meestal de eerste reeks die voor veel mensen verschijnt. Zodra de 1111 is bevestigd, verandert de nummerreeks in een andere combinatie samen met nieuwe berichten, levenservaringen, aanwijzingen en kansen.

Veel mensen associëren de herhalende 1111 met een 'wake-up call', een 'Code of Activation' en / of een 'Awakening Code' of 'Code of Consciousness'. Het kan ook worden gezien als een sleutel om het onderbewustzijn te ontgrendelen en herinnert ons eraan dat we spirituele wezens zijn met een fysieke ervaring, in plaats van fysieke wezens die spirituele ervaringen beginnen.

Als je merkt dat de frequentie van 1111 herhaaldelijk verschijnt, kun je een toename van synchroniciteiten en onwaarschijnlijke en wonderbaarlijke toevalligheden in je leven zien verschijnen.

Soms, wanneer je op het punt staat om door een groot spiritueel ontwaken of een soort epiphany te gaan, kan het getal 1111 in je fysieke realiteit en ervaring verschijnen om de komende verandering of verschuiving aan te geven.

Let bij het verschijnen van het engelgetal 1111 op de gedachten die je op dat moment had, want 1111 geeft aan dat je gedachten en overtuigingen zijn afgestemd op je waarheden. Als u bijvoorbeeld op het moment van het zien van 1111 een geïnspireerd idee had, zou dit erop wijzen dat het een positief en productief idee zou zijn om actie te ondernemen.

Wanneer engel nummer 1111 herhaaldelijk verschijnt, betekent dit dat er een energetische toegangspoort voor je is geopend, en dit zal je gedachten snel in realiteit manifesteren . De boodschap is om je gedachten verstandig te kiezen en ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met je ware verlangens. Zet je energie niet in het concentreren op angsten, want je kunt ze in je leven manifesteren.

Engel nummer 1111 is een boodschap van je engelen om je zeer bewust te zijn van je hardnekkige gedachten en ideeën, aangezien deze zich snel manifesteren in je realiteit. Zorg ervoor dat je overtuigingen, gedachten en denkrichtingen positief en optimistisch zijn om de energieën van overvloed aan te trekkenen balans in je leven. Wees je ervan bewust dat je je gedachten zult manifesteren, denk daarom niet aan negatieve gedachten, want dit zijn wat je in je leven trekt.

Gebruik de positieve energieën van het universum om uw diepste verlangens, verwachtingen en dromen tot stand te brengen.

Engel nummer 1111 betekent dat er een energetische toegangspoort voor je is geopend, en dit zal je gedachten snel manifesteren in je realiteit. Er is een kans voor jou en je gedachten manifesteren ze in bliksemsnelheid in vorm.

Engel nummer 1111 is vergelijkbaar met het felle licht van een flitslamp. Het betekent dat het Universum zojuist een momentopname van je gedachten heeft gemaakt en je ideeën, gedachten en overtuigingen in materiële vorm manifesteert, waardoor je ervaringen en realiteiten worden gecreëerd.

Wanneer u een reeks van engelengetallen 1111 vaak ziet die aan u verschijnt, houd dan rekening met uw gedachten op het moment dat ze zich voordoen. Wanneer een serie van 1111's verschijnt, houd je gedachten dan goed in de gaten en denk je alleen na over wat je echt wilt, niet wat je niet wilt. Kies je gedachten verstandig en richt je aandacht niet op je angsten, omdat deze zich kunnen manifesteren.

Besteed speciale aandacht aan je gedachten en ideeën, omdat deze de antwoorden op je gebeden onthullen. Je positieve bevestigingen en optimistische houding zullen helpen om je verlangens te manifesteren en je helpen je doelen en ambities te bereiken. Ze zullen je ook helpen bij het dienen van je spirituele levensdoel en zielsmissie.

Engel nummer 1111 moedigt je aan om naar een nieuw begin, kansen en projecten te kijken met een positieve en optimistische houdingomdat deze om heel goede reden in je leven verschijnen. Je engelen willen dat je de gewenste doelen en ambities bereikt en slaagt, dus aarzel niet om positieve stappen te zetten en vooruit te streven.

Sta niet toe dat angsten, twijfels of zorgen je ervan weerhouden om je goddelijke levensdoel en zielsmissie te leven en te dienen.

Engel Nummer 1111 moedigt je ook aan om het menselijk ras te helpen en te inspireren via je natuurlijke vermogens, vertrouwend op je innerlijke wijsheid en intuïtie om je te leiden.

Wees een inspirerend leidend licht om verlichting en verlichting voor anderen te brengen en om spiritueel bewustzijn te helpen vergroten.

Vertrouw erop dat de engelen je ondersteunen in je 'lichtwerk'.

Engel nummer 1111 laat je zien hoe je begint met het creëren van je realiteit, en is een bevestiging dat je intenties zich aan het manifesteren zijn.

Nummer 1111 heeft ook betrekking op het nummer 4 (1 + 1 + 1 + 1 = 4)

Liefs Marijke Holmes

Tip: Bezoek de groep op Facebook: Meestergetallen 11:11


Heal the World ❤️ 

Michael Jackson "Heal the World" ❤️

Op 11:11 uur deden veel Lichtwerkers een meditatie, zo ook om 17:17 uur met het nummer van Michael Jackson "Heal the World" en wordt er op 19.22 uur (Nederlandse tijd) een wereldmeditatie gedaan om de wereld te helen. Heal the World ❤️


Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com