Vertaal deze pagina naar:

Einde mondkapjesdiscussie in zicht en PCR testen zijn pure oplichterij!

07-02-2021

BOMBSHELL toch wel dit hoor, laat dit zich als een olievlek over de wereld verspreiden, Waky Waky !!

Dit is iets wat mensen aan het denken zal zetten.

Dit bericht ontving ik (Dienie) per whatsapp:


In Duitsland laten ze het kapitaal spreken!


De Verzekeringsbranche wil de gevolgschade van het dragen van muilkorfjes niet meer vergoeden.

Met andere woorden: als je over 20 jaar longkanker krijgt en je hebt ooit meegedaan aan de coronakolder en een maskertje gedragen, moet je zelf voor de kosten opdraaien.

Je wordt persoonlijk aansprakelijk gesteld, het is niet te verzekeren. Ook al ben je 40 jaar roker, doet niet ter zake, de Verzekeringsmaatschappijen kennende zoeken die naar een plausibel argument: het zuurstofafknijpertje van Rutte c.s.

Wellicht is de rekening nog bij de regering die de verplichting heeft opgelegd te verhalen, maar dan moet je weer hopen dat je snel ziek wordt. Anders zijn die lui ook al dood en begraven. En die kans is natuurlijk groot: de dader ligt vaak op het kerkhof.

Het argument: "Ja, maar het was toen verplicht, kan ik er wat aan doen?" geldt dan ook niet meer.

Het biedt ook mogelijkheden om de vaccinatie te weigeren, omdat de gevolgschade niet te verzekeren is.

Ons lijkt de enige oplossing de "regering" alvast een rekening te sturen en de betaling rustig af te wachten, voordat je het slavenlapje weer voorbindt.

Blijf vooral het nieuws volgen.....Lees verder >> 

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/02/07/einde-mondkapjesdiscussie-in-zicht/


Bericht uit Duitsland - 6 februari 2021


Nu heeft de regering een probleem om het dragen van nutteloze en ernstig gevaarlijke maskers af te dwingen! De Duitse ongevallenverzekering bevestigt nu dat maskers niet continu gedragen mogen worden!

Bron ► https://tkp.at/2020/12/05/deutsche-unfallversicherung-warnt-vor-zu-langem-tragen-von-maske/


PCR-TESTEN


Berlijnse Senaatsafdeling voor Volksgezondheid heeft nu officieel bevestigd wat voorheen bekend stond als een complottheorie. Een PCR-test kan niet worden gebruikt om een coronabesmetting op te sporen, aldus de officiële verklaring van de autoriteit, schrijft Günther Strauss.

Het is moeilijk te geloven, maar de coronafraude van de staat is eindelijk aan het licht gekomen. De Berlijnse Senaatsafdeling voor Volksgezondheid heeft bevestigd dat PCR-tests eigenlijk niet in staat zijn een infectie op te sporen zoals gedefinieerd in de wet inzake de bescherming tegen infecties. Dat blijkt uit het antwoord op een vraag van onafhankelijk lid Marcel Luthe.

De Senaat legt uit dat het in de context van de wet moet gaan om een "reproduceerbaar agens (virus, bacterie, schimmel, parasiet) of een ander biologisch overdraagbaar agens dat bij de mens een infectie of overdraagbare ziekte kan veroorzaken" om te kunnen spreken van een "pathogeen". Op de vraag van de afgevaardigde of "een zogenaamde PCR-test in staat is" om "onderscheid te maken tussen een virus dat zich kan voortplanten en een virus dat zich niet kan voortplanten", antwoordde het Senaatsbestuur met een "nee".

PCR testen zijn pure oplichterij !!


Zo verklaart een autoriteit officieel dat er in de BRD op grote schaal fraude wordt gepleegd. De Senaat van Berlijn zelf gebruikt de resultaten van PCR-tests, ondanks deze kennis, om de vrijheden van de burgers in te perken en andere willekeurige maatregelen te nemen om zich zogenaamd tegen besmetting te beschermen.

Dit is pure dictatuur en een overtreding van de wet.

Marcel Luthe, parlementslid, is ook geschokt door deze schandalige actie. Tegen de Berliner Zeitung zei hij: "Het is nu dringend tijd om weer rationeel en volgens de regels van de rechtsstaat te handelen. Als zelfs de Senaat moet toegeven dat de dagelijks gerapporteerde testcijfers niets zeggen over een besmetting in de zin van de wet, ontbreekt ook de grondslag voor de maatregelen.

Niemand kan immers momenteel zeggen of er werkelijk besmettingen zijn, en zo ja, hoeveel. De tests kosten immense bedragen, zijn een miljardenbusiness voor de fabrikanten, maar zijn nutteloos voor infectiebestrijding."

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com