Vertaal deze pagina naar:

EET NIETS MET DE 'APEEL' STICKER EROP!

17-04-2023

Een bezorgde Nederlandse schreef: "Neem niet alles zomaar aan, maar doe ook zelf onderzoek!"


(Vertaald uit het Engels en geschreven door Ana Akkermann).

Je moet echt beginnen op te letten op wat je eet.

Lees & deel aub!

Liefs Ana


Het verscheen net in onze supermarkten, zag het vandaag voor het eerst.

De komkommers zijn niet in plastic verpakt, maar er staat een groot bord met een coating van Apeel om de versheid te beschermen en plastic afval te verminderen. Op de komkommers zit ook een sticker met het woord Apeel.

Ik heb het bedrijf onderzocht schrijft Ana Akermann - het wordt gefinancierd door Bill Gates en anderen en het WEF steunt het. Ik heb hun website bekeken - er is geen informatie te vinden over wat Apeel precies is.


Doe ook onderzoek en informeer jezelf!

Op de WEF website is info te vinden over APEEL.

Website ► https://www.weforum.org/organizations/apeel-sciences?s=09

Kijk naar de veelgestelde vragen.

Ze zeggen zelfs dat je het niet moet kopen als je je zorgen maakt. In Canada zit het alleen op komkommers en misschien appels. In de VS zijn het avocado's, appels en ik denk limoenen en citroenen, misschien ook komkommers.

Het bedrijf is erg mysterieus over wat het product eigenlijk is. En het kan er niet afgewassen worden, hoe hard je ook schrobt. Dat staat zelfs op de website in de FAQ. Het zou producten tot 3 keer langer houdbaar maken.

Ook is de prijs van komkommers vandaag plotseling gedaald van ruim 3 dollar voor 3 komkommers in een pak naar 1,27 dollar per komkommer... ze willen echt dat mensen deze komkommers kopen."


Op het veiligheidsinformatieblad staat: APEEL

Gevarenaanduidingen H318.

Veroorzaakt ernstig oogletsel.

H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken.

H412 Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Voorzorgsmaatregelen P280.

Draag beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming / gezichtsbescherming.

 P302+P352 BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen.

Bron: Holy Behan


Meer info over Apeel

Sinds 2019 werkt Nature's Pride intensief samen met Apeel Sciences in het streven naar een duurzamer voedselsysteem. Inmiddels is Apeel volledig geïntegreerd in het proces bij Nature's Pride en is er gefaseerd opgeschaald om steeds meer avocado's met Apeel te kunnen behandelen. Daarnaast zijn de voordelen van Apeel gevalideerd door onafhankelijk onderzoek in meerdere markten en is de zakelijke impact uitvoerig getest bij diverse retailpartners.

Meer info ► https://postuma.nl/actueel/9127/eat-me-avocados-nu-met-langer-houdbare-apeel-bescherming


Wat is Apeel?

Apeel is te vergelijken met een extra schil om de vrucht heen wat ervoor zorgt dat eetrijpe avocado's tot twee keer langer houdbaar zijn. Deze volledig plantaardige beschermlaag is geur- en smaakloos en wordt gemaakt van ingrediënten die van nature al in fruit zitten zoals fruitpulp, schillen en zaden. Je hoeft de beschermlaag er dan ook niet af te wassen. De bescherming is door de EU goedgekeurd voor gebruik in alle Europese landen en is 100% veilig en verantwoord.

Meer info ► https://www.janlinders.nl/apeel/

OPLETTEN!

De nieuwe APEEL sticker op groente en fruit is het nieuwe niet afwasbare gif.

Hier lees je nog meer informatie.

Het gaat hen dus niet om jouw gezondheid!

Ze rotzooien met ons voedsel...


Had je al eerder gehoord van Apeel?

Zo niet, dan wordt het tijd om de bekende handen te herkennen van Bill Gates, zijn duivelse greep op de voedselvoorziening onder het mom van "het redden van de planeet".

En de beschrijving van Apeel klinkt zo ontzettend aantrekkelijk...

Trap er niet in!


De eetbare filmcoatingbarrière is giftig!

"Apeel Sciences, gevestigd in Californië en in samenwerking met de Bill & Melinda Gates Foundation, heeft een eetbare filmcoatingbarrière ontwikkeld die voorkomt dat producten vocht verliezen, waardoor visuele bederf wordt vertraagd, en dus het voedsel langer houdbaar blijft.

Apeel Sciences biedt momenteel twee verschillende producten aan voor toepassing op gewassen bij verschillende punten in de groei- en oogstcyclus. Het eerste product, Invisipeel, kan door telers worden toegepast op gewassen in het veld. Ten tweede kunnen telers Edipel na de oogst toepassen. Met Edipel wachten de telers tot de gewassen rijp zijn voordat ze worden geoogst en plaatsen ze vervolgens op transportbanden om ze te spuiten of simpelweg onder te dompelen in de Apeel-oplossing, die stolt rond het fruit of de groente en een barrière vormt."


Is het veilig voor menselijke consumptie? NEE!

Edipel is een monoacylglyceride die transvetzuren bevat. Bovendien is de coating niet iets dat je eraf kunt wassen, het dringt door tot voorbij de huid barrière van het product. De gevaren van Apeel zijn verborgen op zoekmachines die graven vereisen om erachter te komen hoe giftig het proces van het verlengen van de houdbaarheid van het gewas is met technologie waarbij ook zware metalen betrokken zijn.


Op het veiligheidsinformatieblad staat: APEEL

Gevarenaanduidingen H318 Veroorzaakt ernstig oogletsel. H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H412 is schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Voorzorgsmaatregelen P280 Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbescherming dragen. P302+P352 BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen."

Door: Lusado David Holkenborg