Vertaal deze pagina naar:

EEN BERICHT OVER JODEN EN NIET-JODEN

13-08-2022

Een lezer schreef een bericht over Joden en niet-Joden naar onze redactie, wat bestemd is voor Wim Visscher en voor nu ook geschikt is voor andere lezers (vond onze redactie).


Wij mogen gaan ontwaken!

Vandaar dat wij dit bericht vrij hebben gepubliceerd.

Met dank aan de schrijfster.


De schrijfster van dit bericht schreef als volgt:


Goedemorgen,

Ik heb een tijdje gezocht naar een manier om met Wim Visscher in contact te komen, maar ik heb geen idee hoe. Hopelijk komt het op deze manier goed bij hem.

Al een tijdje hebben mijn man en ik hem gevolgd en we zijn blij met zijn channel op Telegram. Behalve in het natuurlijke van Q/president Trump gaan er nog meer dingen gebeuren op bovennatuurlijk niveau. Er zijn een aantal profeten geweest die allerlei dingen hebben geprofeteerd namens God dat er allerlei dingen met het weer of in de natuur gaan gebeuren, zoals aardbevingen een vulkaanuitbarstingen.

Een van die profeten, Julie Green, heeft 5x geprofeteerd over Nederland. 4x daarvan gaan over een natuurramp die Nederland gaat treffen. Ik denk dat het het waard is om hier in te gaan duiken en hier melding van te maken op de channel. Dat mensen niet bang hoeven te zijn voor wat gaat komen, want het is een oordeel over de ongelofelijk slechte dingen die hier in Nederland zijn gebeurd. God gaat ingrijpen in Nederland. Ik geloof persoonlijk dat God de trots van Nederland gaat breken. Letterlijk. Met een catastrofe als gevolg. Maar God beschermt Zijn kinderen. En ik hoop dat dit Zijn kinderen wakker schudt om te bidden voor wie God nog niet kennen om voor hun bescherming te bidden.

Een ander iets is wat we lezen over de Joden. Ik merk bij een aantal channels haat richting de Joden. Aan de ene kant snap ik het als je hoort dat de Rockefellers, Rothchilds en andere mensen die allerlei ongelofelijk slechte en goddeloze dingen bedenken. Er is alleen een verschil tussen de echte Joden en de nep-Joden die zich voordoen als Joden. Die laatste groep heten de Kazarian Jews (ik ken de Nederlandse naam niet). Deze groep 'joden' noemen zich zo, maar volgens de bloedlijn zijn ze officieel niet Joods. Ze hebben banden met de maffia en doen aan satanisme, maar met de God van de Joden en de Christenen willen ze niets te maken hebben.

Het zou heel mooi zijn als Wim daar induikt en het verschil duidelijk maakt, zodat er geen ongepaste haat richting de Joden ontstaat of verder aanwakkert.

Het echte Joodse volk is Gods oogappel, dus daar zou ik vanaf blijven. Je wilt God niet tegen je hebben... Dat gaan we de komende tijd namelijk wel zien over de mensen die Hem bewust hebben willen tegenwerken.

WWG1WGA!

Shalom en groeten,

De schrijfser


Bericht voor Wim Visscher:


Wim, de naam van de schrijfster is bekend bij ons.

Geef even aan hoe de schrijfster van het artikel met jou eventueel in contact kan treden.

Of geef aan wat wel of niet wenselijk is voor jou.