Vertaal deze pagina naar:

DUMB's - Tunnels - Check it yourself: SHOCKING !!

30-12-2020

DIT BERICHT KWAM MAANDAG 12-10-2020 BINNEN IN DE GESARA NEDERLAND GROEP OP FACEBOOK


Tip: Ga zelf onderzoek doen en controleer of dit op WAARHEDEN berust wanneer je het niet kan geloven wat hieronder staat geschreven. Excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten, dit komt door de vertaling vanuit het Engels naar het Nederlands.


Dit zijn de echte gebeurtenissen achter de pandemie, dat wil zeggen wat het betekent om gegevens vrij te geven over de zonden van Hillary Clinton (volledige naam HRC, d.w.z. Hillary Rothschild Clinton) en anderen.


WAARSCHUWING: 


Dit artikel bevat ook verontrustende feiten die niet gemakkelijk te verwerken zijn!

Lees het niet als u er niet tegen kunt.


Vertaling van het 8e maandelijkse artikel van het Before its News point com / politics website 2020:

Duizenden gemartelde, verminkte baby's, kinderen en tieners zijn sinds april 2019 gered of dood aangetroffen in het Amerikaanse leger tijdens geheime militaire operaties. Amerikaanse Special Operations Teams onder leiding van president Trump en het Pentagon Anti-Pedophile Detachment opereren onder de VS, Canada en Mexico Kinderen, lijken, goud, contant geld en documenten werden verwijderd uit een enorm doolhof van DUMB-tunnels (militaire diepe basis).

De tunnels werden blijkbaar door de eeuwen heen gebouwd en gebruikt door leden van de Illuminati, beter bekend als de Cabal of Deep State. Het is bekend dat de satan-aanbiddende wereldwijde, politieke en Hollywood-elite enorme bedragen heeft betaald voor het drinken van het bloed van een gemarteld kind (bekend als de Adrenachrome) - dat naar verluidt "verdoving" veroorzaakt en de veroudering zou omkeren. Maar als je de "consumptie" onderbreekt, lijdt de deelnemer veel en kan hij zelfs overlijden.

Het Pentagon zorgde ervoor dat de bevoorrading die blijkbaar al eeuwen bezig was, werd afgesloten. Al in april 2019 begonnen het Amerikaanse leger, Interpol en lokale strijdkrachten in verschillende landen geconcentreerde en gecoördineerde inspanningen om kinderen te redden uit een uitgebreid netwerk van tunnels in de Verenigde Staten, van Californië tot New York, Canada, Mexico, Europa, Italië (Vaticaan en Venetië) naar Den Haag, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten (Libanon). Enkele van de tunnels lagen onder het Vaticaan. Velen van hen zijn meerdere verdiepingen diep, zoals onder Denver Airport.

In april 2020 waren in totaal meer dan 50.000 ondervoede, gekooide en gemartelde kinderen gered, terwijl anderen dood werden aangetroffen in tunnels in grote Amerikaanse steden zoals New York onder Central Park. Een andere tunnel zou van het Clinton Foundation-gebouw naar de haven van New York lopen.

De nieuwste gruwel werd ontdekt op 20 augustus 2020 in Nevada, onder Reno, waar vele duizenden verminkte, recent overleden kinderlichamen werden ontdekt. Gevangene kinderen worden verondersteld te zijn ontvoerd of opgevoed met het oog op mensenoffers tijdens seksueel misbruik,  menselijke experimenten en satanische riten.

Op woensdag 16 oktober 2019 werden leden van Navy Seals en Amerikaanse mariniers in 2100 kooien vrijgelaten uit de ondergrondse tunnels van de militaire faciliteit van China Lake in Californië. Kinderen en tieners werden naar verluidt seksueel misbruikt, gemarteld en zelfs gedood om hun bloed te verzamelen. De mariniers brachten naar de oppervlakte gemartelde kinderen (van wie sommigen nog nooit het daglicht hadden gezien), zwangere tieners, misvormde baby's, gekooide, elektroshocked en getraumatiseerde kinderen die hun bloed wilden afnemen om Adrenochrome eruit te halen voor de elite, opgestapelde lijken waarvan de lichamen blijkbaar werden gebruikt voor orgaantransplantatie.

In Nevada zijn er resoluut kinderreddingsoperaties aan de gang ... Het is verbazingwekkend dat iedereen dacht dat Las Vegas een horror-horror zou worden ... Er was een horrorshow, maar het was onder Reno ... De tunnels onder Reno zijn ongelooflijk. De diepe bases ... Alle kinderen gevonden in de tunnels onder Reno waren dood ... Niet alleen dood, maar ook gedemonteerd ... Nu proberen ze DNA-tests te doen om de stukken te verzamelen ... welk stuk bij welke hoort lichaam ... verschrikkelijk! Zei dr. Charles Ward, die al in enkele tunnels was geweest.

Een soldaat die betrokken was bij de reddingsoperaties zei: Op 4 juli 2019 om 14.00 uur verrasten we de bemanning van de China Lake "Naval Research Base" in Californië. We bezetten de basis en redden zo'n 3.000 kinderen die tot een verbazingwekkende mate werden gemarteld. . . Het aantal getraumatiseerde (dode en levende) kinderen lag in de orde van honderdduizenden. Meerdere generaties die nog nooit het zonlicht hebben gezien.

Een andere soldaat die betrokken was bij de reddingsactie meldde: In 2019 hebben we ondergrondse kindersmokkelbases vernietigd. Dit omvatte de basis onder het Getty Museum. De meest recente aardbeving in Utah op 18 maart 2020 was eigenlijk de vernietiging van tunnels voor kinderhandel (onder de oude Dugway Utah Biological Warfare Base, ook bekend als de District 51 UFO-basis). Er was een serieus gevecht onder Denver Airport. De Illuminati hadden gepland dat Denver de hoofdstad van de Verenigde Staten zou worden nadat ze de macht hadden overgenomen en nadat ze de meesten van ons hadden vermoord.

Er was een systeem van tunnels rond Australië met als middelpunt Melbourne. Het leger voerde een grote aanval uit in de tunnels onder het Zwarte Woud in Duitsland. In Barcelona, ​​Spanje, werden meer dan 2.000 vrouwen en kinderen gered terwijl hun 13 pedofiele leiders werden gearresteerd. In Duitsland werden 30.000 pedofielen gearresteerd en "velen" in Spanje en Engeland.

De Australische Charlie Freak zei dat de troepen naar Melbourne gingen en ook een tweede tunnelniveau in Australië vonden onder het gigantische tunnelsysteem. "Het begon in Sydney", werd ons verteld ... Denk aan een spinnenweb ... Het is als een spinneweb, en het zit onder het andere. Dus dit tweede tunnelsysteem gaat rond Australië, een grote middellijn richting Ayers Rock ... Er waren elke 2 of 3 seconden explosies de hele nacht van 9.00 uur tot 18.00 uur of 7.00 uur. Daarom was de politie er. Het Amerikaanse leger, mariniers, mariniers en speciale detachementen zijn al meer dan een jaar opgeleid voor speciale missies onder leiding van president Trump en het Pentagon Anti-Pedophile Detachment. Deze Amerikaanse speciale troepen hebben in samenwerking met Interpol en de legers van verschillende landen de ondergrondse tunnels vol ontvoerde kinderen en vrouwen schoongemaakt. De tunnels werden vervolgens opgeblazen zodat ze nooit meer voor enig doel konden worden gebruikt. De kleine nucleaire explosieven die werden gebruikt, veroorzaakten kleine aardbevingen in de regio.

Het geld om de tunnels te financieren werd van de belastingbetalers gehaald via het IRS / Federal Reserve System dat eigendom is van Cabal. Een interne bron zei: Er zijn veel triljoenen dollars uitgegeven aan deze tunnels ... Dat is waar de vele triljoenen dollars die ontbraken van het 9-11 gebouw dat werd gesloopt, gingen.

De operatie was aan de gang omdat meer tunnels diep onder de grond werden ontdekt. Dr. Charles Ward zei: De reddingsoperaties zullen langer duren dan de Alliantie dacht, omdat de labyrinten van de Illuminati-tunnelsystemen krachtiger zijn dan iemand ooit had gedacht.

In Libanon zijn tunnels opgeblazen, zei Ward. Er waren veel tunnels onder een gebouw dat werd opgeblazen. Ik weet veel over deze tunnels, en tijdens mijn werk was ik eigenlijk in deze tunnels omdat ze enorme hoeveelheden goud en contant geld opslaan. Degenen waar ik in zat, zijn 200 meter onder het maaiveld. De tunnels zijn 10-15 meter breed, 5-8 meter hoog, elektrische golfkarretjes kwamen en gingen alsof ze een hoofdweg waren. Er zijn 30-40 km aan wegen daar beneden, er zijn winkels daar beneden, woonwijken daar beneden, magazijnen, kluizen, veel dingen daar beneden, en het is allemaal gewoon in de twee die ik heb bezocht. Ik denk dat het proces, zoals ik weet, was dat nadat de vrouwen en kinderen die daar beneden bewaakten waren gered, de tunnels werden vernietigd zodat daar nooit meer iets gedaan kon worden. Ward bevond zich persoonlijk in twee diepe bases (DUMB's) vol met geld, goud en kostbaarheden. Hij maakt deel uit van een team dat goud, contant geld en kostbaarheden over de hele wereld levert aan de Amerikaanse overheid om de wereldwijde waarde voor geld te helpen herstellen.

Dr. Ward zei dat de paus in maart 2020 werd gearresteerd tijdens een kinderreddingsoperatie in het Vaticaan. Een deel van het beveiligingsteam van Ward zag de arrestatie. Hij zei dat 650 vrachtvliegtuigen goud, contant geld en documenten van het Vaticaan naar Fort Knox werden vervoerd. Hij gebruikt regelmatig speciaal getrainde troepen om geld te verplaatsen, en zijn troepen hebben de taak gekregen om de geplunderde schatten uit het Vaticaan te halen. Ik denk niet dat een gemiddeld persoon enig idee of idee zou hebben van hoeveel kinderen er elk jaar verdwijnen ... Het zal niet gemakkelijk te bevatten zijn. Het betrof mensen en organisaties die we vertrouwden tijdens de tragedies, zoals de orkaan Katrina, toen veel mensen verdwenen. In feite zijn ze ontvoerd door organisaties die we vertrouwen om voor ons te zorgen in moeilijke tijden. Deze kinderen zijn verkocht.

Het is verdomd walgelijk ... Tijdens de oorlog ... In de oorlogen in Afghanistan, Syrië en Libië werden ongelooflijk veel kinderen uit deze landen ontvoerd. Zodat gezinnen denken dat ze dood zijn, terwijl ze dat niet doen. Ze zijn ontvoerd ... En dit is de wereld. Geloof me niet: pak hem vast en volg hem zelf, want het is ronduit schandalig!

En opeens zul je je realiseren wat Donald Trump eigenlijk doet als hij het moeras droogt ... Ik denk niet dat veel mensen enig idee hebben hoe smerig dit moeras is ... Wat een besmetting! En dan realiseer je je wat je eigenlijk doet ... Het maakt niet uit of je raar haar hebt, het maakt niet uit of je grappige berichten verstuurt. Als je van een pedofiele bende afkomt, als je een vrouw en een kind redt van mensenhandel, dan doe je het goed. Maar hij redde duizenden en duizenden kinderen en gezinnen, maar NIETS, NIETS staat in de publieke media.

Ze zouden zich moeten schamen, ze zouden zich volledig moeten schamen.

Walgelijk!

Bron: "Vertaling van het artikel van de 8e maand van de Before its News-website 2020."


Tip: Ga zelf onderzoek doen en controleer of dit op WAARHEDEN berust wanneer je het niet kan geloven wat hierboven staat geschreven.


Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com