Vertaal deze pagina naar:

DUMBS ofwel TUNNELS

04-01-2021

De eerste schokkende berichten over de tunnels komen nu naar buiten.

Reacties onder de video


Dit is een van de engste dingen die ik ooit heb gezien. Nu ik het allemaal heb samengevoegd, is het volkomen logisch. HET IS DEMONISCH.


BOOM! PRIJS DE HEER! IK DENK DAT IK KAN SCHREEUWEN VANAF HET DAK EN NIEMAND ZAL NAAR DIT BEKIJKEN / LUISTEREN.

Geen aandachtsspanne voor WAARHEID. DEELDE HET NOG STEEDS OVERAL

Gebeden voor de geredde kinderen, slachtoffers, militairen en de wereld!

God zegene ons allemaal.


Ik stuur mijn gebeden naar dappere mensen die de onzichtbare oorlog voeren.


Ik kijk al 3 jaar. Gebeden voor deze kinderen, onze president, onze dienende mannen en vrouwen. En medisch. Wij houden van jou.


De meeste mensen realiseren zich niet eens hoe dicht dit bij de realiteit kwam. Onwetend. Ze hadden nooit gedacht dat ze zou verliezen.


En de rode pillen zullen ook blijven komen. +8 jaar en ik ben nog steeds lagen aan het afpellen. Pas op dat je jezelf er niet in verliest. Wees erop voorbereid dat alles uit elkaar wordt gescheurd en op een geheel nieuwe manier weer in elkaar wordt gezet. Paradox na paradox. Meerdere waarheden beginnen met elkaar in botsing te komen. De waarheid wordt relatief en vloeibaar. Altijd aan het veranderen.
Kunnen waarheid en onwaarheid samen bestaan?

Kunnen er twee, drie of honderd tegenstrijdige "waarheden" naast elkaar bestaan. De een even geldig als de ander? Mijn ervaring zegt ja.

Het goede nieuws is dat we veel meer zijn dan we oud waren of voor mogelijk hielden. Het is mijn innerlijk weten dat we geïndividualiseerde fractals zijn van Bron / God / Schepper. Uitgezonden om de schepping te ervaren vanuit elk oneindig perspectief. "Zo boven zo beneden".

Dit is natuurlijk mijn persoonlijke perceptie van wat wij de werkelijkheid noemen, en ik zou nooit suggereren dat mijn werkelijkheid / waarheid enz. Meer geldig is als die van een ander.
Dit kan al dan niet resoneren met jou (de lezer).
Zegeningen voor iedereen. 🙏🙏🙏💛

Wil je reageren op deze info?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com