Vertaal deze pagina naar:

Druk pardon Assenge neemt toe, doodstraf Rutte een reële optie?

20-12-2020

Dit houdt in dat de oorlogsmisdaden onder verantwoordelijkheid van Rutte mogelijk eerder in het daglicht komen dan was voorzien.

Dit bericht werd op 18-12-2020 geschreven op social media


De roep om een pardon voor Julian Assange neemt toe. Dit houdt in dat de oorlogsmisdaden onder verantwoordelijkheid van Rutte mogelijk eerder in het daglicht komen dan was voorzien.

Onder leiding van Rutte produceerde de in Den-Haag gevestigde OPCW een nep dossier aangaande een gifgasaanval op Douma Syrië. Deze nep aanval was de opmaat voor een raketaanval op duizenden onschuldige burgers in Syrië.

Het Nederlandse rapport belande via de VN op het bureau van President Trump. Trump trakteerde Syrië naar aanleiding van het Nederlandse nep rapport op ruim 600 raketten.

Mocht Trump Assange van een pardon voorzien is het niet ondenkbaar dat de USA over zal gaan tot een uitleveringsverzoek van de verantwoordelijke spelers in dit drama.

De kans dat Rutte na berechting in de USA ter dood veroordeeld zal worden wegens misdaden tegen de mens en genocide komt hiermee dichterbij.

Ondergetekende deed begin 2020 aangifte bij justitie van deze zaak.

De Nederlandse rechterlijke macht houdt deze misdaad vooralsnog onder de pet. Ook stelde ondergetekende de Nederlandse media op de hoogte. Ook de media houdt het deksel stevig op deze doofpot.

Wat kunnen wij als burger zelf aan deze zaak doen?

Het delen van dit bericht met bijgevoegd bewijs is voor nu voldoende.

Bron WikiLeaks fake gas aanval ► https://wikileaks.org/opcw-douma/

Laatste ontwikkelingen ► https://youtu.be/SlJISqRqqXM


Reactie onder de video

Assange zou het niet moeten vragen.

Er is een tijd dat een sterke leider medeleven moet tonen voor zijn volk en hun belangen, en voor waarheid en vrijheid. President Trump moet Julian Assange en Edward Snowden vrijlaten, niet in de laatste plaats zoveel fervente Trump-aanhangers, die ook Assange en Snowden steunen als waarnemers in een wereld van universeel bedrog, iets waar Trump zelf voor heeft gevochten voor Amerika.

President Trump zal geliefd zijn vanwege deze show van menselijkheid jegens deze verloochende mannen door de hele vrije wereld. Deze daad zou veel hoofden doen draaien en voor altijd herinnerd worden.

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com