Vertaal deze pagina naar:

Dit schreef ik vandaag aan Rutte als Nieuwjaarsboodschap!

01-01-2021

Rutte schreef in een topic op Facebook het volgende:

(Althans ik ga er vooralsnog vanuit dat hij dit zelf schreef)

2020 was een zwaar jaar, maar de veerkracht van Nederlanders is enorm. Met het vaccin wordt 2021 een jaar van hoop en van licht aan het einde van de tunnel. Maak er ondanks de beperkingen een mooie en veilige jaarwisseling van. Ik wens jullie allemaal een goed en gezond 2021.

Zie topic ►  https://www.facebook.com/ministerpresident/posts/3713767668684918?notif_id=1609494761343563&notif_t=comment_mention&ref=notif


Ik schreef als reactie


Lul niet Rutte, je liegt de bevolking keihard voor met je vaccins waarin nanochips zitten. De Russen zijn erin geslaagd om de nanochips uit het vaccin van Pfizer te krijgen en publiceerden het schema en de functies!

Hoeveel heb je daarvoor betaald gekregen Rutte om de boodschap uit te dragen dat wij ons moeten laten vaccineren? Of word je gechanteerd door satanische machthebbers om dit te doen? Heb je deelgenomen aan satanische rituelen? Dan ben je echt zwaar de sjaak. Maak alsnog goede keuzes en vertel de Waarheid zoals die is aan de bevolking, dan krijg je Genade hier op Aarde, anders beland je in de hel op Aarde!

Lees Romeinen 13, de huidige overheid is niet aangesteld door God onze Schepper, maar door de Satan op Aarde, hun (af)god, het Alziend oog, de illuminati, verenigd in geheime en occulte genootschappen!

Lees dit allen:

Het komt er op neer dat er in het lichaam een nanochip zit die gestuurd door 5G je lichaam kan beïnvloeden, mogelijk door elektrogolven. Op deze manier worden bijvoorbeeld zenuweinden geblokkeerd of verstoord waardoor signalen niet of verkeerd door komen. Dit kan door het hele lichaam maar zeker ook in de hersenen. Hier door ga je anders functioneren of krijg je bijvoorbeeld een rare tik. Dat dit schadelijk is spreekt voor zich.

Dat dit in een Pfizer vaccin blijkt te zitten is schokkend!

Wie dit niet geloofd mag en kan mij een pb sturen.

Mijn pb box staat voor iedereen open!

💥 Fijne Nieuwjaarsdag allen 💥

Geef iedereen een dikke knuffel en vier de dag!

We staan voor zeer grote veranderingen op Aarde!

NESARA / GESARA is coming!

We gaan een mooie tijd tegemoet.

Er is genoeg geld beschikbaar voor iedereen die humanitaire projecten wil doen. Wees zelf de verandering en werk mee aan de transitie (overgang) naar een Nieuwe Wereld.

Tip: Ga jezelf informeren en onderzoek doen.

Mijn reactie in het topic van Rutte op Facebook.
Mijn reactie in het topic van Rutte op Facebook.


Nancy Zoutman-Melessen reageerde als eerste:

Mens, hoe krijg je deze rommel uit je toetsenbord geperst?! Sterkte in je totaal verzuurde en vergiftigde bestaan!

Waarop ik haar het volgende terug schreef:

Nancy Zoutman-Melessen sommige mensen ontwaken (nog) niet, daar bent U er een van. Lees dit eens, misschien gaat U dan anders denken over Uw Overheid. Ik wens U een fijne dag toe!

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/


Op deze wijze probeer ik mensen te laten doen ontwaken, Namasté!
Op deze wijze probeer ik mensen te laten doen ontwaken, Namasté!


Lees dit bericht eens?

De druk op het Kabinet om maandag al te beginnen met ziekenhuispersoneel vaccineren, neemt toe. Maar vanuit Den Haag blijft het - op een korte verklaring van Hugo de Jonge na - stil. Ondertussen rommelt het achter de schermen, stelt politiek commentator Jurjen van den Bergh. 'Er wordt zelfs gefluisterd dat het het Kabinet goed uit zou komen als ze zouden vallen.'

Gisteren zei Diederik Gommers op BNR dat 'code zwart' dreigt als er niet snel iets gaat veranderen. Later herhaalde Gommers dat met Ernst Kuipers in Nieuwsuur. Dat er geen uitgebreide reactie van het Kabinet komt verrast Van den Bergh. 'Ik vind het heel raar. Wat we gisteren zagen zijn twee mensen die het nummer van De Jonge hebben, maar die het nodig vinden om het nu via de media te doen. Dit laat mij zien dat er iets goed mis is.'

De tekst hierboven is te lezen op de volgende website ► https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10429427/druk-op-kabinet-neemt-verder-toe-er-wordt-zelfs-gefluisterd-over-de-val-van-het-kabinet


Deze twee mensen dienen de afgod (Satan).
Deze twee mensen dienen de afgod (Satan).

Lees deze blog ook even ► https://www.freedom-for-all.com/l/nesara-gesara-is-aangekondigd/

Tip: Lees mijn overige blogs voor meer info.Tip: Typ de URL over (of klik op de afbeelding) en SHARE (deel) de info over GESARA.

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com