Vertaal deze pagina naar:

Dit bericht begint met: "Lieve mensen"

05-01-2021

Lieve mensen 🙏


(Een bericht van John Troost)HIERONDER VINDT U 4 CRUCIALE 100% FEITELIJKE BERICHTEN WAT VAN LEVENSBELANG IS VOOR U !!


Met betrekking tot het volgende:


- BERICHT 1 -

UW DNA NA PCR TEST ZONDER UW TOESTEMMING GEBRUIKT VOOR ONDERZOEK.

(Zie en voel wie hier zuiver handelt in dit korte debat)

Wat erg voor alle mensen die zich al hebben laten testen! En wat een waarschuwing voor mensen die dat overwegen. Video ► https://m.youtube.com/watch?v=Spm6xvTCyu8

Uw EIGEN DNA (materiaal) verkregen bij een PCR test (die volstrekt onbetrouwbaar is volgens eigenaar en ontwikkelaar Karry Mullis) met positieve uitslag, wordt daarna zonder uw toestemming en medeweten bewaard door de 'regering' EN GEBRUIKT VOOR ONDERZOEKSDOELEINDEN!

Zoals de "wappies" steeds gezegd hebben, blijkt feitelijk realiteit te zijn, EN ZIE HOE HUGO DE JONGE heel vaak 'ehhhuuuhhh' zegt bij de vragen hierover en dat de informatie voorziening niet klopt, en dat uw DNA gebruikt wordt voor "onderzoek". Dit mag wettelijk gezien NIET.

Alles kon men vanwege de zogenaamnde fake crisis in dagen regelen en in gang zetten, en dat ze met jouw DNA zonder jouw medeweten aan de slag gaan voor.......? ( JA VOOR WAT...?) die zogenaamde nieuwe wet duurt nog vele maanden!! Rara wat wil men met uw DNA?

Laat je dus NIET TESTEN, want uw DNA wordt zonder uw instemming gebruikt voor.....??


- BERICHT 2 -

IN 2017/2018 IN VERGELIJKBARE SITUATIE ZIEKENHUIZEN GEEN LOCKDOWNS

Zie hier wat er in 2017/2018 gebeurde in de zorg tgv de overbelasting door de griep (met evenveel doden als tijdens deze "crisis" ) zonder!!! alle maatregelen zoals nu terwijl de situatie vergelijkbaar was (en we niet al die paniek artsen op tv zagen en de rest van NL financieel kapot moest in volstrekt onnodige lockdowns).

https://twitter.com/Wim04789402/status/1345098233782132741?s=08


- BERICHT 3 -

WAT ZIJN DE BIJWERKINGEN VAN HET VACCIN ALDUS DE OFFICIËLE INSTANTIE?

HUIVER... EN NEEM HET NOOIT!

https://eindtijdklok.org/2020/12/08/fda-publiceert-lijst-met-mogelijke-ziekten-en-lichamelijke-reacties-die-kunnen-optreden-na-coronaspuit/amp/


- BERICHT 4 -

LEES DE ONDERSTAANDE WEBSITE

WHO past beleid volstrekt onbetrouwbare misbruikte pcr test aan om het va**in succesvol te laten lijken.

https://www.xandernieuws.net/uncategorized/who-past-regels-misbruikte-pcr-test-aan-om-vaccins-succesvol-te-doen-lijken/ATTENTIE


Onder begeleiding van de Politie in Frankfurt (Duitsland) wordt er door een omroepwagen omgeroepen dat de Mensen zich NIET moeten laten vaccineren !!

Zie link ► https://www.facebook.com/miranda.halberstadt/videos/2003729433097141

Wilt U reageren op deze info?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com