Vertaal deze pagina naar:

Deze boodschap is voor iedereen die de waarheid onder ogen durft te zien!

20-05-2021

Op 20 mei 2021 praatte Eva van Zeeland met Diana Besems over haar contact met buitenaardsen.


Getuigenverklaring van Diana


#IKHEBCONTACT


Deze boodschap is voor iedereen die de waarheid onder ogen durft te zien.

Voordat de wereldwijde aankondiging wordt gedaan dat er buitenaards contact is willen wij @Eva van Zeeland en @Peter Bierhof zoveel mogelijk mensen informeren over de zeer bijzondere gebeurtenissen die zich na de tweede wereldoorlog in Nederland hebben afgespeeld in connectie met leven elders uit het universum.

Wat nu belangrijk is voor iedereen, dat er met name contact is met op ons gelijkende wezens die een kernoorlog hebben voorkomen en de mensen de kans geven om te ontdekken wie ze zelf zijn en de waarheid en ultieme oplossingen te ontdekken achter de constante sluier van gecreëerde angst.

Vanaf dit moment word je wekelijks op de hoogte gehouden van de feiten, getuigen en bewijs wat zich in Nederland heeft voltrokken en welke universele kennis er is gedeeld met tienduizenden landgenoten.

Deze mensen zijn bereid uit hun isolement te komen om zo deze kennis te verspreiden en begrijpelijk te maken wat vrijwel iedereen diep van binnen wel weet.

We zijn niet alleen in het universum!

Video Facebook ► https://www.facebook.com/evavanzeeland/videos/10209602928426184/?notif_id=1621497622595511&notif_t=live_video_explicit&ref=notifAf en toe zet ik (Dienie) mensen met kennis en gaves in het Licht, of diegenen die bijzondere talenten hebben of een goede boodschap hebben.

Zodat ook hun of jouw mooie of positieve energie kan gaan stromen.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)