Vertaal deze pagina naar:

Dear Donald J. Trump

26-12-2020

Het verraad is in alle niveaus van de overheid, die gekocht lijken te zijn door de CCP.

Deel dit bericht aub zoveel mogelijk!


Goed doorlezen aub!


De onderstaande tekst is door Rinus Verhagen verzonden naar diverse 2e Kamerleden, Politieke Partijen, NOS, VARA, Trouw, etc. Dus ze kunnen nooit zeggen dat ze niet op de hoogte waren.

Zie het bewijs hieronder, BAM!Tip: Sommige regels goed lezen wat er werkelijk wordt bedoeld.

Excuses voor de soms kromme zinnen van de schrijver Rinus Verhagen. Maar hierbij een grote dank en lof voor zijn tijd, energie en inzet voor de onwetende bevolking! 


Mijn welgemeende raad, Sidney Powell is de aanklager, waar het leger tribunaal de zittingen van gaat houden, en civiele advocaten geen invloed hebben, onder de krijgswet.

Harris en Biden hebben beide veel misdaad en verraad op hun geweten, dus ze zijn als Deep State gelijk op te pakken voor verraad, fraude, omkoping.

Treed zelf terug als Potus en draag het krijgswet beleid over aan Generaal Flynn. Pence en Pelosi hebben ook hoogverraad gepleegd door niet op te treden tegen de fraude of er zelfs aan hebben meegewerkt.

Dan is een stemming compleet overbodig op 6 Januari 2021, er zijn geen kandidaten, dus zal er opnieuw gekozen moeten worden, maar nu met het QVS, waarvan de uitslag direct bekend zal zijn.

Neem JFK (Jr.) als running mate, terwijl de DNC geen kandidaten in kan brengen die enige kans maken. General Flynn eist van John Duram alle verzegelde aanklachten op, die hij aan Sidney Powell door geeft door de tribunalen.

Op dit moment probeert de DNC, in opdracht van het CCP om het land te destabiliseren, dit rechtvaardigt de actie die ik voorstel.

Ga door met NESARA / GESARA om de wereldbevolking te bevrijden van Tirannie van de Deep State.

Veel patriotten over de wereld willen graag helpen hun Cabal regering te verwijderen, laat ze het US leger helpen om de Deep State te arresteren.

Vanaf morgen 27 december 2020 wil men in Duitsland Genocide plegen op ouderen in verzorgingstehuizen.


https://www.afa.zone/wp-content/uploads/2020/12/Musterschreiben-Pfeleheim.pdf


Vanaf 11 januari 2021 wordt in Nederland de genocide gestart om mensen een dodelijke vaccin te zetten. Er zijn veel mensen die de wapens willen oppakken als ze deze hadden.

Hoe kunnen we helpen zodat er geen genocide gepleegd gaat worden?

Hebben jullie hulp nodig van de Europese patriotten laat het weten.

Groet

Rinus Verhagen


Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com