Vertaal deze pagina naar:

De Waarheid maakt je Vrij ❤️ maar maak dat de schaapjes maar eens duidelijk, kuch!

06-02-2021


De schaapjes blijven hardnekkig geloven in alles wat ze door het staatnieuws (NOS) krijgen voorgekauwd, want het komt immers toch op de televisie of de radio? Dus is het waar? Oeps, daar maken heel veel mensen een denkfout.

Het lijkt er sterk op dat veel mensen niet wakker willen of kunnen worden. Hoe zou dat toch komen? Vaak scandeer ik dan dat de hersenspoeling van de media goed heeft gewerkt.

Gebleken is in de loop der jaren dat de televisie een uitstekend hersenspoelapparaat is. Massa's mensen laten zich daarom vaccineren.

Veel mensen, zoals ik, maken zich nu ongerust dat veel mensen zich laten vaccineren en de dupe worden van de moordplannen van de oorlogsmisdadigers Rutte, De Jonge en Van Dissel.

Deze angst van de waarheidsvinders en klokkenluiders is zeker niet ongegrond. Immers vallen mensen soms letterlijk om na de vaccinatiespuit of zijn binnen een paar dagen morsdood.

Vandaar dat er een medisch team aanwezig is op de locatie waar massaal gevaccineerd wordt.

Dit is geen sprookje, dit is de keiharde werkelijkheid!

Het vaccinatieprogramma is vergelijkbaar met de Mengele praktijken uit WO 2. De geschiedenis is zich aan het herhalen!

HELP !!

Wie durft zich nu nog steeds te laten vaccineren?

Het lijkt wel Russisch roulette, ga ik dood of blijf ik leven?

Ik las zojuist in een gezamenlijke chatgroep:

De vraag zal altijd blijven of ze het eigenlijk wel aankunnen om echt vrij te zijn, laat staan dat ze begrijpen wat vrijheid inhoud.


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com