Vertaal deze pagina naar:

De trein dendert gewoon door, wanneer stap jij uit? Bij welke halte?

05-02-2021

Of wacht je net zo lang totdat de trein de afgrond in dendert?


Zojuist las ik:

De bom gaat barsten... De scheuren hangen aan alle kanten... Maar er gebeurt gelukkig nog steeds heel veel...  Juist nu goed opletten of 't een white hat of black hat bericht is!

Vertrouwen ook op je intuïtie en zelf nadenken duurt al zo lang Dienie...

Zoals 't was wordt 't gelukkig nooit meer... En knokken gaat niet van de ene dag op de andere stoppen... Opbouw moet ook... En zoals ik 't begrijp van de mensen om me heen... Veel vertrouwen is er niet meer in de overheid... Speelt teveel.


Vervolgens las ik:

Mensen willen gewoon niet weten dat er satanische kinderrituelen en pedofilie bestaan.

En dat terwijl hele generaties hier in hun eigen omgeving wel degelijk met pedofilie te maken hebben gehad. Zeker in de van oorsprong zeer gelovige streken. Het is er bij velen gewoon ingehamerd dat je er niet over mag spreken.

Bronnen:

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

https://www.ellaster.nl/2020/05/02/de-vrije-wil-om-uit-de-slachtofferrol-te-stappen/Vervolgens lees ik:

Kijk eigenlijk is het best simpel.

Ik lees net bij mijn neef, dat ze 60-65 jr willen vaccineren. Ruimt lekker op zou je zeggen. Alles om de €1400 miljard te kunnen verdoezelen.

Gronings ziekenhuis omtoveren tot FEMA kamp?

Avondklok terugdraaien en vervolgens weer activeren?

Mensen, het kabinet is gevallen.

Dat betekent, dat er niks besloten oan worden.

Internationaal en nationaal niet.

Verkiezingen kunnen net als in Amerika, totaal fraudelijk verlopen. We zullen zien. Maar het heeft geen enkele zin, als we in mei GESARA verkiezingen hebben.

Maar wat zijn de Nederlanders toch een meelzakken, zwaar geïndoctrineerd door regering en MSM. Want zodra er iets naar buiten komt van die kant, wordt alles gelijk geloofd. Tot nader onderzoek weliswaar. Maar het leed is al geschied, zodra het nieuws er is. Iedereen in rep en roer. Schreeuwend langs de zijlijn en wijzen.

Terwijl we allemáal getuigen zijn geweest van de meneer met de sterren op zijn jas en zwarte koffertje.

SHAEF die druk bezig is in Duitsland.

Oostenrijk staat op.

Rellen in andere landen.

En NL, op kantelpumt, máar men kantelt niet door.

Allemaal afwachtenden.

Die bom barst hier echt niet.


Vervolgens lees ik:

Ik ben al meer dan een jaar bezig om de "meelzakken" hier een beetje wakker te porren. Ik doe dat op een vredevolle manier zonder wie dan ook tegen de schenen te schoppen.

Simpelweg omdat ik niet anders kan. Ik ben allergisch voor agressie in welke vorm dan ook. Er zijn de nodige mensen in mijn omgeving die gewoon mijn berichten geblokkeerd hebben.

Dat kan ik merken omdat ook bij leuke berichten er totaal van hun kant geen reactie komt. Om heel eerlijk te zijn heb ik het opgegeven om mensen nu nog wakker te schudden. Als ze nu naar een jaar van openlijke leugens nog steeds niet een beetje wakker zijn dan zal dat ook in de nabije toekomst niet gebeuren.

Ik heb niet kunnen voorkomen dat er al enkele mensen in mijn omgeving de "prik" hebben gehad. Ik heb me wel voorgenomen om uit hun buurt te blijven omdat zij totaal niet in willen zien dat juist zij de verspreiders zijn.

En zij maar roepen dat ik de "Wappie" ben.


En vervolgens lees ik:

Mijn grootste zorg is nog dat één van mijn eigen kinderen de "prik" gaat halen. Als hun DNA verandert dan werkt dat door op mijn DNA. Dit onderwerp was namelijk een onderdeel van mijn opleiding. Ik mag dus zeggen dat ik iets meer dan gemiddeld er van af weet. Heel wat wetenschappelijke onderzoeken op dit gebied heb ik door gespit.


God bless ❤️


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com