Vertaal deze pagina naar:

DE SLEUTEL TOT ZELFGENEZING ZIT IN JOU!

24-04-2023

Leef je leven krachtig en kleurrijk!


Froucke van der Lijn schreef het volgende over zichzelf:

Na een aantal persoonlijke gebeurtenissen begon in 2007 bij mij de fascinatie voor gezondheid. Ik rondde diverse opleidingen af, zoals massage therapeut, waarbij ik naast de medische basisvakken, massage, shiatsu en voetreflex leerde. Ook haalde ik certificaten over orthomoleculaire voedingsleer. De ziekte en het overlijden van mijn oudste zoon waren mijn drijfveer voor een nog intensievere zoektocht naar de onderliggende oorzaken van ziekte. Er volgden vele cursussen in binnen- en buitenland.

Voor mij was de kennismaking met het Biologisch Decoderen doorslaggevend. Het staat ook bekend onder de naam La Biologie Totale van Dr. Claude Sabbah. Ik volgde de afgelopen jaren les bij Angela Frauenkron-Hoffmann in Duitsland, dé expert in Frans- en Duitstalig gebied, die de kennis van Dr. Claude Sabbah (La Biologie Totale), Dr. Gérard Athias (The Bio-Psycho-Genealogy) en Dr. Jean Lerminiaux (The Neurobiology) succesvol combineert. Ik sloot dit af met de opleiding voor therapeuten: de Emotionele omkeer.

Meer info over de schrijver ► https://shop.balijn.nl/auteur/froucke-van-der-lijn/

Het boek wat Froucke hierover schreef is te bestellen door de onderstaande link aan te klikken.

https://shop.balijn.nl/boek/de-sleutel-tot-zelfgenezing-zit-in-jou/

Leven is een geneeskunst

Ziekte, klachten, of problemen in je leven hebben een biologische-emotionele oorzaak. Door de oorzaak biologisch te decoderen, vergroot je de kans op verbetering op alle niveaus van je leven.

https://zelfgenezingonline.nl/

🗝 DE SLEUTEL TOT ZELFGENEZING ZIT IN JOU!


Tip: Bekijk de afbeelding hierboven eens en ga eens kijken of je herkenning ziet.


Froucke van der Lijn schreef het volgende over zichzelf:

Eind 2020 organiseerde ik het eerste online congres Zelfgenezing over kanker. Het jaar daarop volgde een tweede congres. De interviews met artsen, therapeuten en genezen patiënten werden zeer gewaardeerd en dat was de start van mijn praktijk Zelfgenezing Online.

Op dit moment concentreer ik me op het geven van consulten, het schrijven over natuurlijke genezing o.a. door biologisch decoderen en het organiseren van nieuwe congressen en programma's om mensen te begeleiden.

Meer info ► https://wearethechange.be/places/gaast/froucke-van-der-lijn-therapeut-biologisch-decoderen-organisator-zelfgenezingscongressen-zelfgenezingonline-nl-en-synergoshop-nl/

Mijn boodschap ❤️


Lieve Mensen,

Doe je voordeel met deze informatie en start vandaag nog om jezelf te genezen!

Succes allemaal, jij ook, dikke knuffel voor jou, X.

We zijn allemaal bezig met onze eigen ontdekkingstocht en transformatieproces.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)