Vertaal deze pagina naar:

De RFID chip merkteken van Het Beest 666 Openbaring 13 Bijbel

22-12-2020

Dit is de NWO (Nieuwe Wereldorde) van plan (lees Openbaring 13, Bijbel)

Rothschild is nu enige patenthouder van de RFID chip, de 4 andere patenthouders zijn zeer waarschijnlijk verdwenen met vlucht MH370. Begin je nu een beetje te begrijpen in welke tijd we leven en wie momenteel bezig is om onze tijdlijn om te buigen naar een Nieuwe Wereld van Vrede, Liefde en Harmonie?

Het begint met de letter T...

De T van Trump.

Tip: Lees Openbaring 13 van de Bijbel

Begrijp je nu ook het doel van de corona tool van de NWO?

Vast wel...

Connect de dots...

Vertaling tekst meme

The Gates and MIT are currently developing the "Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System". It's a tatto for the hand, which will include our Identification Mark and vaccination records. It needs an enzyme calles Luciferase in order to make it work.

Vertaling:

De Gates en MIT zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van het "Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System". Het is een tatto voor de hand, inclusief ons identificatiemerk en vaccinatierecords. Het heeft een enzym nodig dat Luciferase heet om het te laten werken.

(PS. Een meme is een afbeelding of foto met tekst)

Bron

Hieronder kun je op de screenshot zien hoe ik dit vond op social media (Facebook). Wat ik ermee doe en waar ik op dat moment mee bezig ben/was op mijn laptop. Ik ben als een open boek in de hoop dat de bevolking inzicht krijgt in wat er nu gaande is en massaal gaat ontwaken ❤️

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com