Vertaal deze pagina naar:

DE ONTMOETING MET MIJN TWEELINGZIEL IN 2008

24-04-2024
Een ontmoeting met je Tweelingziel kom je als donderslag bij heldere hemel tegen in je leven.

Tekst: Dienie Kars (waarheidsvinder en blogger)

Dit gebeurt op een goddelijke timing in je aardse leven.

Er wordt beweerd dat het een soort van 'hype' is geworden, nou dat is het echt niet. Ik kan je nu uit eigen ervaring vertellen dat het een hels, moeilijk, maar tegelijkertijd ook een prachtig proces was het ontmoeten van mijn Tweelingziel (Twin) in Duitsland (2008). 

Het ontmoeten van mijn Tweelingziel (Twin) was soms allesbehalve romantisch en was erg grensverleggend, waarbij mijn eigen zielbeleving stevig werd aangeraakt en op de proef werd gesteld. 

Het hebben en mogen ervaren van telepathisch contact met mijn Tweelingziel was een groot en belangrijk onderdeel geweest van mijn contact met mijn Tweelingziel.

Na het ontmoeten van mijn Tweelingziel kon ik worden en zijn die ik in werkelijkheid ben; een Lichtwerker met een aardse Missie. Hierover zal ik op een later tijdstip dieper op ingaan. Inmiddels heb ik mijzelf ontwikkeld als hoofdredacteur van de Waarheidskrant De Nieuwe Media

Hiervoor was veel kracht en moed voor nodig.

Beluister deze video, dan begrijp je het: https://t.me/dieniekars/1444

Ben van plan om hierover meer uit te gaan wijden op mijn blog.

Wanneer weet ik nog niet... Heb nog veel "to do's".

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

De mens ontwikkelt zich in cycli van ongeveer vijfentwintighonderd jaar. 

Aan het begin van elke cyclus van zijn groeiende bewustzijn van het Licht in hem, stuurt God berichten via voorbereide boodschappers om zijn begrip van het Licht te bevorderen.

Het begrijpen van deze kosmische boodschappen verheft de mensheid geleidelijk tot hogere wezens, en dus is elke cyclus een stap verder voor de mens naar volledig bewustzijn van het Licht en zijn Eenzijn met God.


— W. Russell / 'Het geheim van het licht'

MIJN EERDERE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...