Vertaal deze pagina naar:

DE NOODKLOK LUIDT IN NEDERLAND

12-04-2021

Misschien zijn er nog een paar mensen te redden?


Er zijn reeds veel mensen gestorven die zich lieten vaccineren, of beter gezegd, die zich lieten injecteren met een gevaarlijk goedje erin. Ook zijn er mensen die verschrikkelijke bijwerkingen (gezondheidsklachten) kregen na de injectie. De staatszender NOS verzwijgt dit voor de bevolking.

Het valt mij op dat wanneer je de mensen uitlegt dat ze vroegtijdig kunnen gaan sterven wanneer ze zich laten vaccineren, dan wel injecteren, ze vroegtijdig kunnen gaan sterven en dat hun DNA wijzigt, ze NIET willen luisteren.

Bel eens je levensverzekering en vraag of ze uitkeren bij een overlijden na het injecteren van dit experimentele goedje. Het antwoord zal NEE zijn!

Nou je kunt net zo goed tegen muren praten, want die luisteren ook niet.

Vergeefse moeite!

De mind control, indoctrinatie, hersenspoeling en massa hypnose is erg groot bij de bevolking. Dit is mogelijk gemaakt door omgekochte journalisten (ofwel hoernalisten) en mensen die worden gechanteerd op topfuncties (door middel van satanische rituelen) of onder MK Ultra mind control technieken zijn geplaatst.


Lees de navolgende links wanneer U mij niet gelooft:

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

https://www.ellaster.nl/2020/05/02/de-vrije-wil-om-uit-de-slachtofferrol-te-stappen/


De psychopaten die namens de werkelijke machthebbers aan de touwtjes trekken lijken nu helemaal losgeslagen. Ze vertrouwen erop dat de propaganda van de mainstream media hen niet in de steek zal laten en gaan nu helemaal los met vaccinaties.

https://niburu.co/binnenland/16190-de-bevolking-wordt-omgetoverd-tot-vaccinjunkies

Wanneer U nog steeds dat spuitje wilt nemen en dood gaat, ga ik niet rouwen om deze groep mensen. Ik laat dat stuk los, ik spaar mijn tranen, de pijn en mijn hart daarvoor.

Uiteraard ga ik het wel zeer diep betreuren dat de Duivel zoveel volgbare schaapjes de dood (vroegtijdig) heeft kunnen injagen en dat deze schaapjes zijn verleid en misleid door de Duivel.

In Openbaring 13 van de Bijbel staat het geschreven, dat U het merkteken van Het Beest NIET aan dient te nemen. De consequentie is dan dat U niet kunt kopen of verkopen.

De bedoeling is dat we het roer gaan omgooien en een ruilsysteem op gaan zetten.


De Aarde geeft ons alles GRATIS wat we nodig hebben!

Helaas zijn velen dat vergeten... Je dood of je leven, waar kies jij voor? Kies jij voor de Duivel of voor God? Deze keuze ligt nu geheel bij jou... Jij mag nu zelf die keuze maken...


Mijn boodschap:


Sterkte en Succes met je keuze!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)