Vertaal deze pagina naar:

DE NIEUWE KLEREN VAN DE KEIZER

11-04-2021

Power of Love


💖🌎💫🙏😉


Door: Gerardus C 04-04-1968, [11 apr, 2021 om 12:19]

Telegram bericht ► https://t.me/timeline_awaking_kanaal_2021/4030


De keizer had nieuwe kleren nodig, de kleermaker zei dat hij speciale stof had, maar de stof was onzichtbaar voor mensen die dom waren. De keizer ging de stof bekijken, maar zag niets, maar durfde niet zeggen dat hij het niet zag, want dan was hij dom. Dus hij liet kleren maken. En hij bewonderde zichzelf voor de spiegel, niemand van het hof durfde iets te zeggen, ohhhh wat mooi zeiden ze allemaal. En overal waar hij kwam bewonderde iedereen zijn nieuwe kleren, want ze wilden natuurlijk niet dom zijn. Toen ging hij door het dorp. En een jongetje riep "hahaha de keizer is in zijn blootje" en iedereen begon mee te lachen, want hij was inderdaad in zijn blootje...

*De moraal van het verhaal...


Iedereen die nu in Corona gelooft die laat het niet merken dat het niet bestaat, want oh oh oh je kan er aan dood gaan. Maar niemand heeft onderzoek gedaan, en we gaan helemaal niet dood aan Corona...


Het onzichtbare virus...


Waar ook geen vaccin tegen bestaat, dus wat spuiten ze in ons lichaam?

🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Telegram bericht ► https://t.me/timeline_awaking_kanaal_2021/4031


Power of Love

💖🌎💫🙏😉

Gerardus C 04-04-1968, [11 apr, 2021 om 12:52]


De menigte is lui en zijn precies genoeg voorzien van alle gemakken waardoor ze netjes alle bizarre opgelegde regels voor lief nemen met in achtnemend dat de problemen zo verholpen zijn.

Daarbij wordt men ook nog op hun geweten gespeeld dat ieder die er zich niet houdt andere mensen in gevaar brengt.

Het fabeltje wordt kracht bij gezet door de media met de juiste moment opnames en gemonteerde opnames. Het lijkt wel een "bad" sprookje.

Dit als enige doel om ons DNA aan te passen opdat we nog beter nog makkelijker als lammeren ingezet kunnen worden. Om voor de duivel te dienen. De energie wordt uit ons gezogen om de Fibonacci spiraal te voeden zodat de algehele frequentie laag blijft in golflengtes.

Gesteund door zend apparatuur zoals 5G met telemetrie systemen camera's en dergelijke. Zo op deze wijze een compleet gedekt netwerk waar nog amper de juiste KRYST energie doorheen kan komen.

De mensen zijn in de duizenden jaren al flink te grazen genomen, misbruikt, afgeranseld uitgezogen tot op het bot. Nog geen 10% van hun leven hebben ze voor zichzelf mogen gebruiken en zelfs die vrije tijd was door de aantasting ver beneden het normale kwaliteit wat je als mens zou moeten beleven.

De energie waar ik over spreek dat deze satanische evil elite club van ons wil is de quantum energie. En daarvoor krijgen we terug wanneer we goed de bevelen opvolgen. Een straf beloningssysteem waar je met hard werken en zonder zelf de boel op te lichten een beetje geld krijgt om daar weer 90% aan allerlei kosten te betalen die ten goede komt aan het sprookjesbos regime.

Er wordt ook nog onderlinge verdeeldheid toe gepast om zo de mensenmassa niet teveel met elkaar anti beleid te laten vormen tegen de elitaire regime met veel overgelopen eigen mensen die tegen ons eigen ras hebben gekeerd.

Deze andere mensen zoals jij en ik overal waar maar kan jou besodemieteren, oplichten, bestelen om je aan het lijntje te houden zodat je de hun bazen goed blijft voeden. De corrupte handlangers. De verraders het gespuis wat zover is geïnfecteerd door de satan dat ze nog amper te helpen zijn.

Op dit moment is er veel verwarring omdat het bizarre nieuws nog steeds ons raakt!

En hopen nog steeds dat het vanzelf wel zal oplossen.

Er wordt druk met man en macht gewerkt aan een plan wat al vanaf 1950 bezig is om de satan er onderuit te halen.

De operatie loopt op zijn eind en we zullen snel nu resultaten gaan zien.

Maar dit neemt niet weg dat wij nog steeds met mensen die al goed en minder goed inmiddels ontwaken zijn. Onze vuist moeten maken om uit deze criminele kartels van leugens, drugs, misbruik enzovoorts, uit te stappen.

Door te negeren door overal tegenin te gaan.

Gewoon zeggen waar het op staat en niet betalen aan overheden en andere autoritaire bewindvoering die jou niet gelijk kunnen chanteren, afpersen enzovoorts.
Probeer op jezelf te zijn door je soevereiniteit gevoel terug naar boven te halen.

"Niemand mag of kan boven je staan"

Jij bent net als ieder ander een vrij mens van leven die recht heeft op alles om je heen. De natuur met al zijn facetten. Je hoeft geen "plaats" te "verdienen" op deze wereld. Er is plaats genoeg voor iedereen en er zijn genoeg grondstoffen om iedereen te voorzien om te leven.

Het wordt alleen nu in stand gehouden door de criminelen die "alles" hebben en het gewone volk, wij de dom gehouden "gevoels wezens" met een zuiver geweten het nakijken hebben.

Mensen zijn gevoelig mensen willen geen pijn hebben. En zullen daar alles voor doen en zelf pijn lijden om maar te voorkomen dat steeds opnieuw pijn worden aangedaan.

Maar wat heeft het voor zin dat er steeds meer ondanks je verzet deze pijn steeds keer op keer wordt aangedaan.

Daarom negeren er niet aan mee werken ipv er tegen in te gaan. Er tegen te vechten.
Gewoon negeren en je eigen pad kiezen.

De tv uitzetten de fake msn laten voor wat het is. Niet gaan stemmen niet gaan betalen. Gewoon NEGEREN!

Daar heb je ze echt het hards mee!!!

Ben het probeer ze te slim af te zijn door deze stappen te gaan nemen.

Telegram bericht ► https://t.me/timeline_awaking_kanaal_2021/4032


Power of Love

💖🌎💫🙏😉

Gerardus C 04-04-1968, [11 apr, 2021 om 12:52]

Want als niemand meer ze "voedt" dan hebben ze niemand meer. En hebben ze hun eigen ramen ingegooid.

Als ze iedereen dood willen hebben door ons te vaccineren om van de zwakkere af te komen die geld kosten, met andere woorden, die waar ze hun energie aan terug moeten geven. Die weer door de gezonde mensen volbracht moeten worden. Is inefficiënt. Tenslotte de satanistische elite zijn witteboordencriminelen zonder geweten. En zien alles puur zakelijk en doen er alles aan om hun doel te bereiken. Ze gaan over "lijken" om ook nog eens daarbij voor zijn rituelen "onze kinderen" daarvoor te gebruiken!


Hoe laten we dit stoppen?


STAP NU NOG UIT HET SPROOKJESBOS DOOR GEWOON TE GAAN!

Negeer en zorg dat je samen met gelijkgestemde ander ervan overtuigt dat jou vrijheid beschermt moeten worden door niemand boven jezelf of boven iemand anders van je ras te laten zetten.

Kop op en zorg dat de Keizer zijn "naakte waarheid" openbaar wordt gemaakt.

Openbaar aan ons en ieder ander die "gevoel" hebben.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/De_nieuwe_kleren_van_de_keizer