Vertaal deze pagina naar:

WAT IS EEN KARMISCHE RELATIE?

09-04-2023

Een karmische relatie is een relatie uit één van onze vorige levens waarin we in ons huidige leven nog wat uit te werken hebben!


We herkennen een karmische relatie aan een ontmoeting die heftig is en tegelijk heel vertrouwd aanvoelt. Er wordt iets in jouw geraakt, wat niet uit te leggen is.

De wederzijdse aantrekkingskracht is enorm en nodigt uit om elkaar te leren kennen en te ontdekken. Binnen deze karmische relatie is een zielscontract.

Een zielscontract betekent dat er afspraken zijn gemaakt voor je naar de aarde kwam om bepaalde levenslessen te gaan leren. Deze levenslessen zijn voor beiden bedoeld om te groeien. Oude thema's en emoties uit vorige levens werden niet afgerond, opgelost of verwerkt.

Thema's die vaak aan de orde kwamen waren: angst, schuldgevoel, manipuleren, controle, woede, grenzen,
misbruik en zelfbescherming. Het is een emotioneel beladen relatie en bepaalde aspecten zul je opnieuw gaan beleven. Maar met een speciaal hoger doel om jezelf en de relatie te helen…. om te groeien en los te laten. Het vraagt om een totaal andere benadering en wijze van omgaan met elkaar.

Door de beproevingen hebben jullie jezelf leren doorgronden op een diep niveau. De relatie en het leven krijgt daardoor een hele nieuwe dimensie.

Het verleden en de oude patronen en overtuigingen die daar bij hoorden zijn losgelaten. Je zult gaan leven vanuit zelfliefde en nieuwe inzichten en echte waardevolle verbindingen aangaan.

© Annelies van Rheenen


Eigen aanvulling: een karmische relatie is soms alles behalve rooskleurig. Oude pijn, patronen en conditioneringen worden naar de oppervlakte gebracht (getriggerd).

Onze eigen schaduwstukken worden omhoog getrokken.

Een karmische relatie is altijd bedoeld om hier diepe en rauwe lessen uit te leren alvorens je klaar bent voor een gezonde, gelijkwaardige en oprechte hartsverbinding.

Het brengt je vaak naar je diepste pijn om dit uiteindelijk te transformeren en te "helen" waardoor dit soort relaties in een verder stadium in het leven niet meer aangetrokken worden.


Murielle Baillet schreef hierover het volgende:

Zo herkenbaar en ik ervaar dat ik met verschillende mensen in de afgelopen 7 jaar anders ben omgegaan, mij heb uitgesproken en mij heb ontwikkeld, in mijn 'oude' pijnpunten. Met dank aan deze offer mensen die zich voor mij hebben laten zien en horen. Waardoor ik diep werd geraakt, geconfronteerd en bovenal in mijn eigenwijze energie en kracht ben gaan staan, voelen en beleven.

Steeds meer wat vast zit mag mij loslaten, wat er ook gebeurd. Ook die mensen laat ik los, ondanks dat zij 'een vriendschap met mij claimen', vanuit hun richting naar mij. Dit is een eenrichtingsweg die ik nooit heb beantwoord zoals zij dit zelf ervaren.

 Dankbaar voor alles wat ik mocht voelen, zien en horen vanuit mijn hart, als het gaat om verbinding en met jullie ZIJN in contact. Bedankt!

Het afgelopen jaar mocht ik er een 3 tal in liefde loslaten.

Ik heb voor nu genoeg doorvoeld en de heftigheid is voor mij, voorbij!

Mijn boodschap:

Weer een hele mooie boodschap van Boven kwam vandaag op mijn pad, dit is geen toeval...

Deze boodschap had ik ook nog even nodig, wat een herkenning voor mij, WoW!

Ik voel mij een enorm dankbaar en gezegend mens dat ik deze levenslessen kon doen in mijn eigen tempo. Heb in de periode 2008 t/m 2018 enorme hartenpijn gehad en aantrekkingskracht gevoeld.

Nu kan ik met een trotse glimlach terugdenken aan de stukken die ik met een goed gevoel heb kunnen afsluiten. Heb hierdoor belangrijke levenslessen geleerd die mij heel krachtig hebben gemaakt voor de periode die ik na 2018 te doen kreeg en nog steeds aan het doen ben.

De bevolking informeren, dag in dag uit...

Met alle facetten wat ik daarbij te doorleven en te doorvoelen heb.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)