Vertaal deze pagina naar:

De meeste mensen die nu nog niet wakker zijn hebben eerst keihard bewijs nodig wat voelt als een baksteen op hun hoofd!

28-01-2021


Amerikaanse verpleegtehuis klokkenluider: Bejaarden sterven als vliegen na Covid-19 injecties


Dit las ik op de onderstaande website ► 

https://www.frontnieuws.com/amerikaanse-verpleegtehuis-klokkenluider-bejaarden-sterven-als-vliegen-na-covid-19-injecties


James (hij geeft zijn achternaam in de video) is een CNA, Certified Nursing Assistant (gecertificeerd verpleegkundig assistent), en hij nam deze video op als klokkenluider omdat hij niet langer kon zwijgen.

James meldt dat in 2020 heel weinig bewoners in het verpleegtehuis waar hij werkt ziek werden van Covid, en dat geen van hen in het hele jaar 2020 is overleden.

Echter, kort na het toedienen van de Pfizer's experimentele mRNA injecties, stierven er 14 bewoners binnen twee weken, en hij meldt dat vele anderen de dood nabij zijn.

De video is lang (47 minuten), en het is duidelijk dat James lijdt aan emotionele stress, en hij geeft toe dat hij niets te winnen heeft bij het openbaar maken, en dat hij waarschijnlijk zijn baan zal verliezen door dit te doen.

Maar hij maakt heel duidelijk dat dit patiënten waren die hij kende en verzorgde (hij is ook een "lekenpastor"), en dat na de injectie met het mRNA-vaccin, bewoners die vroeger zelfstandig konden lopen, niet meer kunnen lopen. Bewoners die vroeger een intelligent gesprek met hem voerden, kunnen niet meer praten.

En nu gaan ze dood. "Ze vallen als vliegen".

Zijn superieuren verklaren de sterfgevallen als veroorzaakt door een Covid-19 "super-verspreider".

Echter, de bewoners die weigerden de injecties te nemen, zijn niet ziek, zegt James.

James maakt onomwonden duidelijk dat hij als christen niet meer met zijn geweten kan leven, en dat hij niet langer kan zwijgen.

Hij is niet anti-vaccin, maar deelt gewoon wat hij weet dat waar is, met betrekking tot de mensen die hij nu al meer dan 10 jaar in zijn beroep verzorgt.

Dit is inmiddels een heel duidelijk patroon. Injecteer de ouderen met de mRNA-vaccins, en geef vervolgens hun ziekten en sterfgevallen de schuld van het Covid-19 virus.

De enige reden waarom Big Pharma en de door hen gesponsorde media hiermee wegkomen, is omdat meer gezondheidswerkers zoals James niet naar voren durven te treden om op te komen voor de hulpelozen.

Zelfs velen in de alternatieve media zijn schuldig aan het niet verslaggeven van deze genocide tegen onze oudjes, zoals James stelt, omdat mensen meer bezig zijn met het politieke nieuws van Donald Trump en Joe Biden, terwijl de grootmoeder, grootvader van mensen en anderen worden gedood door deze injecties.

James roept andere CNA's, verpleegkundigen en familieleden op om naar buiten te treden en de wereld te vertellen wat er aan de hand is met deze experimentele mRNA Covid-19 injecties.

Hoeveel levens moeten er nog verloren gaan voordat we iets zeggen?

Als je weet wat er gebeurt, maar je niet uitspreekt, dan ben je deel van het probleem.

En schaam jullie in de alternatieve media die zich meer zorgen maken over welke tiran president moet worden, dan over het berichten van de grootste genocide misdaad die dit land ooit heeft gezien.

"Red hen die naar de dood worden geleid; houd hen tegen die naar de slachtbank waggelen".


Als u zegt: 'Maar wij wisten hier niets van', ziet dan niet Hij die de harten weegt? Weet hij niet, die uw leven bewaakt? Zal hij niet een ieder vergelden naar wat hij gedaan heeft?"


(Spreuken 24:11-12)

Eerder werd dit reeds gepubliceerd ►

https://www.frontnieuws.com/vaccinatie-sterfgevallen-plotseling-corona-slachtoffers-nadat-25-van-de-gevaccineerden-stierf-in-bejaardentehuis/


De video hieronder en berichtgeving komen van het Minds.com account.

Deze video is beschikbaar op het Bitchute channel en het Rumble account.

Bitchute ► https://www.bitchute.com/video/cpQ7dnqu0Sos/

Rumble ► https://rumble.com/vdaicp-cna-nursing-home-whistleblower-seniors-are-dying-like-flies-after-covid-inj.html


Wilt U reageren op één van mijn blogs?


Of heeft U een vraag of een opmerking? Wilt U mij volgen op social media? Of mij ondersteunen in mijn Missie op Aarde? Maak dan Uw keuze uit één van de onderstaande opties.

Telegram GESARA kanaal ► https://www.t.me/GESARANederland